Sisällön tarjoaa Blogger.

Haaveissa siro lipasto eteiseen

En tiedä onko loma saanut ajatukseni pehmenemään, vai mistä on syttynyt ajatus, että tahtoisin eteiseemme sellaisen siron ja ilmavan seinän mittaisen lipaston/senkin. Sellaisen lipaston jossa on kauniit ohuet jalat ja lipasto valloittaa ilmavuudellaan.Tämä nykyinen lipasto on tällä viikolla alkanut näyttämään niin raskaalta ja massiiviselta, että jotain siroa kaivattais nyt tilalle tulevan kevään kunniaksi. 


Olen yrittänyt etsiskellä netistä näitä omissa mielikuvissani olevia lipastoja, mutta mieleistä siroa ja ilmavaa lipastoa ei tunnu löytyvän, ei sitten millään.

Tässä yksi lipasto, joka on vähän sinnepäin, jota etsiskelen, kuitenkin niillä poikkeuksilla, että ajatusmaailmassani lipasto olisi valkoinen, en tiedä voisihan se olla, että jokin puunsävyinenkin lipasto sopisi meille? Toisaalta kun tietää, että kyllästyn hyvin nopeasti väreihin niin valkoinen voisi olla turvallisin ja pitkäikäisin hankinta. Mutta jotain tuollaista siroa olisi siis etsinnässä. 60 -luvun lipastoista voisi löytyä mahdollisesti se etsimäni lipasto, mutta kun se väärimaailma niissä ei oikein iske ( vaikka kauniita ovatkin ).

Kuva: www.finnishdesignshop.fi


Ei teillä lukijoilla tulisi mieleen sellainen kiva siro lipasto, joka sopis täydellisesti meidän eteiseen :) ? Vai onko tuo nykyinen se täydellinen, mitä mieltä olette?

27 kommenttia

 1. Olet varmaan jo Lundiaa tutkinut, mutta vinkkaan kuitenkin, koska ekana Lundian Fuugat mieleen tuli. Meillä on kovin samanlainen maku ja itse noita kuolaan... :P http://lundia.fi/tuotteet/fuuga-design-huonekalut/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joo :) minä en tykkää jalka vaihtoehdoista, muuten fuuga olis täydellinen :)

   Poista
 2. Antaisiko musta lipasto vähän särmää?
  Ja vaikka antiikkinen tyyli tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan toisi särmää, mutta sitten eteisestä tulis aika synkkä ja pimeä :) ainakin minun mielestä

   Poista
 3. Etsi tori.fistä tai jostain muualta vanha kaunis senkki ja maalaa valkoisella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toria tulee seurattua päivittäin, eikä sieltä ainakaan ole tähän mennessä löytynyt oikeanlaista :)

   Poista
 4. Siinäpä se onkin, että kun jokin ajatus alkaa kehittymään se vaan pitää toteuttaa. Tsemppiä sopivan lipaston etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ja sehän on selvä että ajatus ei mielestä lähde ennenkuin siinä se täydellinen lipasto on :)

   Poista
 5. Jos myyt ton nii tarjoa mulle :)

  VastaaPoista
 6. En osaa nyt yhtäkkiä sanoa mitään, mutta voisin kuvitella, että voisi vanhastakin saada kivan ja ilmavan. Jos vaan sellainen tulee eteen... Toivottavasti mieleinen osuu eteen. Tuokin lipasto näyttää kyllä tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta onko sellaisen maalaaminen rikos :) ?

   Poista
 7. Ehkä se voisi tuossa kohtaa vähän kevyempi olla, tosin enemmän tuossa omiin silmiini osuu tuon peilin massiivisuus. Sen kehykset ovat omaan makuuni liian raskaat. Ei tule mieleen mitään sopivaa lipastoa. Itsellä on etsinnässä sivupöytä eteiseen, muttei ole vielä sopivaa löytynyt. Valkoinen sen olla pitää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilistä minä en tule koskaan lupumaan :) tsemppiä sinullekin etsintään :)

   Poista
 8. Lohduttavaa kuulla, että muutosta kaivataan muuallakin kuin vain meillä:)) Näyttää hyvältä tuo siro lipasto..

  VastaaPoista
 9. Tyylillisesti se edellinen Hemnes-lipasto sopi kyllä paremmin tuon koristeellisen peilin kanssa :)
  Ehkä hankkisin kuitenkin valkoisen tai sitten pitäisi miettiä uutta väriä vähän muuallekin...? t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en taas tykkää yhtään siitä hemnes lipastosta :) se on liian massiivinen ja korkea, tukki omasta mielestäni koko eteisen :)

   Poista
 10. Mites ois ikean liatorp sivupöytä ?

  VastaaPoista
 11. Toisesta kuvasta huomaa, että tilassa on liikaa tavaraa. Se tekee eteisestä raskaan oloisen. Liian raskas peili ja liian raskas lipasto. Eivät sovi tyylillisesti yhteen, eivät myöskään noiden pöytävalaisinten saati kattovalaisimen kanssa. Myöskin vieressä roikkuva valosarja ihan eri maailmasta.
  Ehkä jotain selkeyttä näille olemassaoleville ennemmin kuin uusien huonekalujen hankkimista?
  T: Marit P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on siis ihan peestä :D

   Poista
  2. Mä olen samaa mieltä Maritin kanssa. Eikä tästä nyt kannata vetää hernettä nenään. :)

   Poista
  3. Kattovalaisin voisi olla sellainen jota vois miettiä muualle. Harmi kun sinä et siitä tykännyt, olisin voinut tinen valaisimen jopa antaa pois :D

   Poista
 12. Minusta Hemnes-lipasto sopisi paremmin peilin kans, lisäksi ottaisin ainakin mustan lampun pois ja toisen pöytälampun. Olisi näin vähän selkeämpi kokonaisuus, koska peili on niin hallitseva elementti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos peili on mielestäsi hallitseva elementti niin miksi valitsisit hemnes lipaston, sehän on todella massiivinen ja peili " hukkuisi" sen päälle. Minusta hemnes ei sovi siis yhtään. Ja olen erimieltä myös pöytävalaisinten määrästä, kaksi on mielestäni parempi kuin yksi , koska yksi olisi aika orvonnäköinen ja omaan silmiin se näyttäisi aika ankealta

   Poista
 13. mistä oot peilin ostanu, aivan ihana! ja kiitos ideasta pitää kaksi samanlaista valaisinta. tykkään myös siitä että mustaa ja valkoista voi yhdistää. monella näyttää olevan vain valkoista/harmaata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.