Sisällön tarjoaa Blogger.

Hassuttelua ja lastenvaatteiden hankintaa


 
Meidän neidillä alkoi käymään pieneksi kaapeissa olevat vaatteet, joten hankintoja on joutunut tekemään nyt urakalla, jotta käyttövaatteita saadaan kaappeihin lisää. me&i vaatteita on tullut taas jonkin verran (lue: aika paljon) ostettua. Tykkään miikkareiden värikkäistä kuoseista ja kangas niissä on kyllä ihanan pehmeää ja neitikin tykkää tunikamallin vaatteista, joten nämä ovat olleet oikein passeli valinta meille. 
Me&i julkaisi kevätmalliston täydennyksiä viikko sitten ja meillekin sieltä kotiutui yksi kevätmalliston uutuustuote, pääkallo t-paita. Meidän neiti tykästyi pääkallo teemasta, mutta itse en sille oikein vielä lämpene, ehkä ajan kuluessa se ihastuttaa myös minua, mene ja tiedä :D  


Pääkallo t-paita saatu blogin kautta me&i

8 kommenttia

 1. Ai, että hyvät kuvat! Minkälainen kamera ja objektiivi sulla olikaan, vaikka taitoahan se on? Sun pitäs alkaa lastenvaate bloggariksi ;) Teitin tyttö on kasvanut hurjasti edellisistä kuvista mitä olen nähnyt, niin iso tyttö jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) ja mä taas pitkään mietin, että kehtaanko julkaista näitä kuvia kun eivät hiponeet täydellisyyttä :D mulla on canon 70D ja objektiivina nuissa kuvissa oli canon 50mm. Vai lastenvaate bloggaajaksi, aika paljon on kyllä tullut viimeaikoina postattua lastenvaatteista ja täytyy sanoa, että se on kivaa vaihtelua sisustus bloggaukselle, jotenkin oon aiemmin ajatellut, että nämä lastenvaate jutut ei kiinnosta, mutta niiden myötä blogin kävijämäärätkin on kasvussa :)

   Joo, on tuo meitin neiti jo iso tyttö, ihan liian nopeasti on vuodet menneet :D

   Poista
 2. Voi että miten iso teidän neidistä on tullut! Oikea kaunokainen...

  VastaaPoista
 3. Meidänkin neidin lemppareita just tän tyyliset vaatteet :) Ja noi on kyllä niin pehmeitä ja mukavia päällä. Kotivaatteina meillä on aina sellaisia mukavia, joilla vois vaikka nukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, meidänkin neiti tykkää kun ne ovat niin pehmeitä :D

   Poista

Kiitos kommentista.