Sisällön tarjoaa Blogger.

Kahvikupposen äärellä

Kukkurakodin Jenni haastoi minut istahtamaan alas ja juomaan kupposen kahvia ja vastailemaan muutamaan kivaan kysymykseen.1. Mikä on sisustustyylisi?
Onkohan meillä edes mitään yhtä ja tiettyä sisustustyyliä, eipä taida olla :D  Tyylejä on sekoiteltu, modernia ja pelkistettyä, rosoista ja toisinaan runsasta, uutta ja vanhaa, vaaleaa ja tummaa . Kaikkia omaan makuun sopivia juttuja yritetty yhdistää meitä miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Toisinaan siinä on onnistuttu ja toisinaan ei.


2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustuksessasi?
Kaikkia huoneita on sisustettu yhtälailla, joten ei ainakaan itsellä nouse mieleen mihin oltaisiin panostettu erityisesti. Tykkään, että koko kodissa vallitsisi yhtenäinen sisustuslinja ja tähän suuntaan ollaan ainakin kovaa vauhtia pyrkimässä.   

3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Lastenvaatteet, niitä ostaessa en koskaan kadu jälkeen päin kuinka paljon tulikaan rahaa taas laitettua menemään. Ja muutoinkin kaikki tyttäreemme kohdistuvat hankinnat ovat sellaisia, joista en koskaan pode huonoa omaatuntoa. 


4. Mihin käytät paljon rahaa?
Eikös se sanontakin kuulu että kaikki mikä tulee, yleensä myös menee :D No joo, ei ne suuret tulot, vaan pienet menot. Viimeaikoina on kulunut aika paljon rahaa juurikin näihin tyttäremme vaatteisiin yms. Meidän neiti siirtyi vaatekoossa isompaan, joten vaatevarasto on uusittavana :D5. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Terveyden pettäminen ja jos läheisille sattuisi jotain. 

6. Mistä onnesta unelmoit?
 Saako tähän vastata useammalla unelmalla :D 
No ainakin tämä hyvin kliseinen, eli että perhe pysyisi terveenä. Mutta kyllä meidän yksi suurimmista unelmista on tällä hetkellä sellainen pienen pieni nyytti ;) ♥ Joskus toivoisin, että kohdalleni osuisi sellainen elämän tosiystävä, jonka kanssa olisi ihana rupatella naisten juttuja, jolle voisi soittaa kun tarvitsee tukea ja vahvistusta omiin ajatuksiin ( kaikkea kun ne miehetkään eivät ymmärrä :D )7. Missä asiassa olet tunnollisin?
Ystävänä, vaimona ja perheenäitinä olen kyllä tunnollinen ja en ikimaaimassa pystyisi tekemään sellaista mikä voisi vähääkään satuttaa läheisiäni. Myös työni hoidan tunnollisesti ja sanotaanko näin, että se tunnollisuus näkyy liiankin usein myös stressinä :) 8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Virheiden tekeminen on inhimillistä ja jokaiselle sattuu varmasti välillä niitä mokiakin, mutta jos mokat ovat toistuvia ja tahallaan aiheutettuja en anteeksi hevillä kyllä anna ja kerrottakoon se, että olen hyvin pikävihainen :D En myöskään katsele suopeasti seläntakana puhuvia, vaan ne saavat minut kyllä erittäin ärtyneiseksi ja karkotan sellaiset tyypit kyllä nopeasti kintereiltäni. Eli vastaanpa siis, että ihmilliset virheet annan varmasti anteeksi ♥9. Mikä on naisen paras ominaisuus?
Voiko niitä edes luetella lyhyesti, kaikkihan on naisen parhaita ominaisuuksia :D
Tunneäly ja toisista huolehtiminen tulee nyt ensimmäisenä kuitenkin mieleen.10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
Suoruus ja  asioihin lempeästi ja ei niin vakavasti suhtauminen.

Tämä haaste on tainnut kiertää jo useassa blogissa, joten en tällä kertaa laita tätä eteenpäin.
       

18 kommenttia

 1. Kivoja vastauksia...nyt siis päätös "tehty" nyytistä ;);) !Muistan kun pohdit sitä.

  Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko näin, että lapsia ei tehdä, niitä saadaan ja ne ovat lahja, kaikilla se ei niin yksinkertaista ole.
   Asia ei ole itselleni mitenkään helppo joten en kommentoi enempää <3
   <3

   Poista
  2. Ymmärrän toki enkä odottanutkaan, että alat analysoimaan <3 <3. Muistan vain kuin mietit asiaa, että "onko pakko olla sisaruksia"... ja silloin puhuttiin kyseisestä aiheesta. En siis sanonut tätä millään pahalla <3.

   Poista
  3. Voi, en mää loukkaantunu, enkä ottanu pahalla <3 halusin vaan ite sanoa, että niitten lasten saaminen ei ole helppoa.

   Älä ollenkaan ajattele että oisin ajatellu niin <3 <3

   Poista
  4. Kannattaako asiaa täällä edes ottaa puheeksi, jos on noin kova paikka ja heti pitää sanoa töykeästi "en kommentoi enempää"?
   -Sofia-

   Poista
  5. Sanoinko, että on kova paikka? kerroin, että asia ( Huomaa; ASIA ) ei ole helppo. Ja miksi ihmeessä minun pitäisi tuntemattomille ihmisille kertoa henkilökohtaisemmin asiat? Vai kuulutko niihin ihmisiin, jotka ovat mielettömän uteliaita toisten ihmisten elämästä :D Laita hei mulle säpöä niin kerron sulle salaisuuden ;)

   Ei ole yhtään töykeää kertoa lukijalle, että en kommentoi enempää ja jos yhtään lukijoitani tiedät kuten minä, niin varmasti tietäisit, että lukijani S tuskin sitä loukkauksena otti. Ja jos vielä enemmän lukisit blogiani tietäisit asiasta hiukan enemmän, kuten lukijani S :D

   Suosittelen Sofia jatkossa lukemaan hiukan tarkemmin kirjoittamaani tekstiä, niin ymmärrät mistä asioissa on kyse :D Aurinkoista mieltä päivääsi ♥ ♥♥ ;)

   Poista
  6. Jep, minä en t o d e l l a k a a n loukkaantunut kommentista ja tottakai saa sanoa juuri sitä mitä itse haluaa. Oma elämä ja henk.koht. jutut!!

   <3

   Poista
 2. Lapset on lahja. Kaikkea hyvää tähän "projektiin"! Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 3. Oli kiva lueskella vastauksiasi ja kauniita kuvia :) Mukavaa torstaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihana kahvihetki :) Tätä oli kiva lukea ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Mukava oli lukea näitä vastauksiasi ja toivon kovasti, että unelmanne pienestä nyytistä tulee vielä toteutumaan!

  VastaaPoista
 6. Olipas kivaa luettavaa! Toivon koko sydämeni pohjasta, että teille pieni lahja suodaan <3 Tiedän paremmin kuin hyvin sun ajatukset/tuntemukset tästä toiveesta (toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.