Sisällön tarjoaa Blogger.

Kupari "kokoelma" esilleOn ollut ihanaa olla päivisin kotona kun valoa on riittänyt ja on ollut aikaa touhuta kaikkia rästiin jääneitä kotitöitä, tällaiset viikon lomat silloin tällöin tulevat kyllä tarpeeseen. 

Olohuoneen kupari "kokoelma" pääsi takanpäälle. Vielä olisi ihana löytää jostain pärekori takkapuille, mutta ne tahtovat olla niin hinnoissaan, että ei millään meinaa raskia ostaa. Jospa huomiselta kirpparikierrokselta sellaisen löytäisin kotiimme kun lähdetään yhden ystävän kanssa hieman kauemmaksi kirppismatkalle. Minusta on tullut kirpparien suurkuluttaja kyllä viimeaikoina, ihan hirvittää kuinka useasti tulee käytyä live kirppiksillä ja pyörittyä netin kirpparipalstoilla. Mutta sen olen huomannut, että kun olen ostanut käytettynä lähes uudenveroisia lastenvaatteita jää minulla enemmän rahaa niihin "tuhlattavaksi" kun olen pongaillut vaatteita suht edullisilla hinnoilla ja aika monissa vaatteissa on vielä ollut jopa laputkin paikoillaan, eikös tämä ole selvää säästöä :D

Oikein kivaa (tuulista) päivää kaikille ♥

13 kommenttia

 1. Kirppikset koukuttaa, niin se vain on :)


  Pikkutytöille löytyy kirppareilta varmasti tosi hyvin vaatteita. Pojille ei kyllä niinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taho kyllä löytyä meidänkään neidille kirppareilta yhtään mitään, varsinkaan live kirpuilta. Netin kirppareilta oon jonkun verran löytänyt mutta harvassa nekin löydöt on, siellä pitäis kärkkyä kokoajan että ennättäisi saada ne ihanuudet, varsinkin ulkovaatteiden kanssa tahtoo olla niin :)

   Poista
 2. Se on kyllä hyvää säästöä :-) ja kun vie onni käy että löytyy kaikkea mukavaa :-)
  Mukavaa kirppuilua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttövaatteita löytyy kyllä kivasti ja niitä on tullutkin ostettua :)

   Poista
 3. Ompas teillä taas kaunista! :) Ihania kupariastiat, vaikken vielä oikein itse ole osannutkaan käyttää omassa sisustamisessani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mullakin meni aikansa että lämpenin kuparille :)

   Poista
 4. Ihanat kupariset astiat, kauniilta näyttää valkoisen takan päällä.
  Itsekin olen yrittänyt tehdä löytöjä, mutta nettikirppiksillä ja toisinaan tavaran saa tosi edullisesti. Kyllä se on selvää säästöä, kun ostaa hyvää edullisemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse olen löytänyt yhden vk takin neidille tosi edullisesti, sellaiset löydöt on kivoja :)

   Poista
 5. Kaunista ja sopiipas kupari hyvin teille. Mä niin toivon, että voisi päivisin olla kotona ja kuvailla vaan :). Onneksi on vielä aika valoisaa, kun pääsee kotiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tämä kotonaolo on harvinaista herkkua, joten pakko nauttia <3

   Poista
 6. Minä kans tein mieleisiä kirpparilöytöjä viikonloppuna. Voi, kun olis enemmän aikaa kierrellä niitä... On teillä kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kun vaan ois enemmän aikaa kierrellä :)

   Millaisia löytöjä teit? Mullakin olis toiveissa että tänään tulis tosi hyviä löytöjä :)

   Poista
 7. Torikauppiailla on pärekoreja aika edulliseen hintaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.