Sisällön tarjoaa Blogger.

Lapsen välikausivaatteet osa II

Koska se kevät taitaa tulla ihan kohisten niin on ollut pakko aktivoitua täysillä näihin lapsen kevätvaatteiden hankintoihin. Sain vihdoin päätettyä neidille tulevan "II " välikausivaateuksen. Popin kuoritakki ja housut sekä findfleece tulevat olemaan toinen kevätvaatetus meidän neidillä. Findfleecen kohdalla vielä neidin kanssa pähkäillään väriä, minä tahtoisin välillä jo jotain muutakin kuin vaaleanpunaista ja yritinkin neidille myydä tuota keltaista, mutta vielä se ei ainakaan ottanut tuulta purjeisiin :D Luultavasti päädytään ostamaan se vaaleanpunainen ja yritän metsästää käytettynä jotain muuta väriä :D

Kuva: http://www.polarnopyret.fi

Aiemmin ostin tämän Molo Kidsin Rainbow takin ja takkiin ostin Racoonin välikausihousut. Kokonsa puolesta uskoisin, että nämä menee meillä kaikki syksylläkin, joten jos hyvä tuuri käy, ettei vaatteet kauheasti rispaannu tms. niin näistä saadaan eskariinkin kivat vaatteet. 
 
http://www.metsola.co
 
Oletteko te ostaneet lapsillenne useammat välikausivaatteet vai menettekö yksillä vaatteilla ja suoritatte vaatteiden pesun lennosta ? Ja mihin vk- vaatteisiin te olette päätyneet?

11 kommenttia

 1. Meillä yhdet vk-vaatteet ja sit kummallakin erikseen ns. parempi takki "kauppatakki".
  Pojalle menee onneksi viimekesäiset vk-vaatteet ja paremmaksi takiksi mini rodini Pico takki tumman sinisenä.
  Tytölle pitäisi vielä hommata, mutta en tiedä olenko liian nirso, kun mitkään ei meinaa miellyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samaa vikaa ettei oikein mieleisiä meinannut löytyä :) tuuppaa kertoon sit mihin takkiin päädyit tytön osalta :)

   Poista
  2. Tänään käytiin Popilla hakemassa tytölle tummansininen välikausipuku ja pojalle tilattiin samanlainen, onhan ne niin ihania samis vaatteissa ;) Vaikka pojalle olisi kyllä mennyt viimekesäiset vk-takki ja housut, nyt sillä on sit vara vk-vaatteet. Tytöllä puuttuu sit vielä se "kauppatakki".

   Poista
  3. Mitä mieltä sä muuten olet siitä tän kevään popin vk takista, onko se parempi laatuista kuten henkilökunta väittää kun vertaa esim 2013 vuoden vk takkeihin ? Mun mielestä aiempien vuosien takit vaikuttaa parempilaatuisilta, tän vuoden takki oli jotenkin sellaista ohuempaa kangasta, mut myyjät sanoo, että olis kestävämpää tämä uudempi..

   Sieluni silmin nään samikset vierekkäin kävelemässä :)

   Poista
 2. Mä olin tänään yksinäni kaupassa ja hipelöin sitä Popin keltaista kuoritakkia. Ihan mielettömän ihana!
  Se on varmaan pakko hakea, mut pitää ottaa poika mukaan, ettei vaan tuu ehdoton ei. :)
  Kyllä nuo vaaleenpunaaiset ja pinkit miellyttää poikien äitiä, mut ymmärrän et siihenkin kyllästyy jos sitä on aina vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuoritakki on ihana <3 heh, joo kyllä siihen vaaleanpunaiseenkin kyllästyy, ainakin tämä äiti on kyllästyny :)

   Poista
 3. Tyttäreni, ensimmäinen lapseni, täyttää juuri vuoden. Lapsen tarvitsemien vaatteiden hankinta on sellaista ihmemaassa seikkailemista, kun ei vielä tiedä, mitä se pieni oikein tarvitsee. Lähdin liikkeelle Reiman välikausihaalarilla ja kurahousuilla. Kevät sen kertoo, pärjääkö niillä vai pitääkö hankkia jotain lisää. Niin, kauppatakin mä ostin erikseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan tuon tunteen silloin kun meidänkin neiti oli pieni. Tuntui turhauttavalta ostaa kalliita uutuuttaan hohtavia vaatteita kun tiesi että kohta ne ovat jo pienet . Ja tosiaan se että millaisia vaatteita pienille lapsille ostaa, oli kyllä tosi haastava kun mietti sitä tarvetta. Nuilla hankinnoilla sinä varmasti pärjäät hyvinkin :) ps. Meillä reiman vaatteet on olleet tosi hyviä, ne kestää kulutusta minusta tosi hyvin :)

   Poista
 4. Meillä on hyvin pitkälle menty pelkillä yksillä Popin välikausivaatteilla. Ei tarvi juurikaan edes pestä, kun on enemmän likaiset niin vetskarit kiinni vaan ja suihkuttelen suoraan suihkulla puhtaaksi. Ne kun oikeasti kestää vettä niin ettei se vaate sisältä kastu, kuori kuivuu kyllä seuraavaksi aamuksi :) Ja kolmannelle lapselle on menossa esikoiselle ostettu välikausitakki tänä keväänä tai viimeistään syksyllä, ei siinä taida juurikaan kulumisen merkkejä olla, tsi en ole huomannut :D PS: Tämä ei ole maksettu mainos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) hyvä tietää tuo että voi vaan suihkutella ja sitten vaan kuivumaan . Popin takit vaikuttaa aika laadukkailta kun niitä hypistelee, joten itse odotan takilta paljon, ainakin sen että se ei rispaannu yhdessä keväässä, niinkuin racoonin talvihaalari toissa talvena :) ps. Ei munkaan postaus ollu maksettu :D

   Poista
  2. Oon kyllä ollut enemmän kuin tyytyväinen kaikkiin Popilta meille ostettuihin ulkovaatteisiin!

   Poista

Kiitos kommentista.