Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä ilkeily kertoo...

Viimeisten viikkojen aikana olen saanut enemmän kuin tarpeeksi aihetta nauruun. Kommenttilaatikko on täyttynyt yllättäen ANONYYMIEN kommenteista. ( ilmeisesti tuleva kevät saa ilkeät ihmiset aktivoitumaan kun kaiken järjen mukaan vaikutus ihmismielessä pitäisi olla päinvastainen :D ) Useista kommenteista paistaa suoranainen ilkeys, joka ei kyllä itseäni enää pahemmin hetkauta. Joskus aikoinaan päätin, että miksi välittäisin sellaisten ihmisten kommenteista, jotka eivät uskalla julkaista asiaansa omalla nimellään, vaan turvautuvat anonyymi profiilin taakse, jonka turvin voi helposti suoltaa mitä tahansa kommenttia. Itseäni nämä kommentit ovat viimeaikoina tosiaan vain huvittaneet, ei mitenkään voi olla purskahtamatta nauruun kun joku on päättänyt lähtä taistellen sotaan ja haistattaa v***t ja kertoo kuinka kotimme on kuin paskakasa tunkiolla, käsittämättömän lapsellista sanon minä :D Toivon vain, että tällaisilla ihmisillä jotka tällaisia kommentteja jättävät olisi kuitenkin siellä omassa arkisessa elämässä kaikki hyvin, niin hänellä itsellään kuin perheelläänkin.


Koska blogini ei tule muuttumaan taistelutantereeksi ja väittelyareenaksi niin suurimman osan näistä ilkeistä ja suorastaan vittuilua sisältävät kommentit tässä blogissa valitettavasti suuntaavat suoraan roskapostiin. Asialliset ja rakentavaa kritiikkiä sisältävät kommentit pääsevät edelleenkin julkaisulistalle niissä ei ole mitään pahaa, mutta näissäkin kritiikkiä sisältävissä kommenteissa kannattaa muistaa se, että mikäli annat kritiikkiä, voin minä silti olla siitä asiasta erimieltä ja kommentin jättäjänkin on hyvä olla vetämättä hereitä nenään jos vastaan oman rehellisen ja suoran mielipiteeni asiasta, joten mielestäni sellaiset kommentit joihin kommentin jättäjä kirjoittaa ps. tästä ei tarvitse vetää herneitä nenään ovat täysin turhia.

Itse olen sitä mieltä, että netissä on hyvä sanoa / kirjoittaa vain sellaista, jonka pystyy empimättä sanomaan ihmiselle myös kasvotusten, itse en ainakaan kehtaa suoltaa nettiin asioita mitä sylki suuhun tuo.

Minä haluan ainakin oman blogini pitää hyvän mielen blogina jossa itsellä kuin täällä vierailevillakin olisi hyvä ja mukava olla, joten ne Anonyymit, jotka kokivat piston sydämessään niin antakaahan olla, minua te ette saa lannistettua millään tavoin :D Hymyä päiväänne ja toivotaan, että pahanmielen purkajat löydätte jossain vaiheessa hyvän ja paremman mielen ja sellaisen elämän, jota on kiva tallata eteenpäin ilkeilemättä ja kunnioittamalla muita ihmisiä, elämän jossa on helppo hymyillä ♥♥♥


En tiedä kuinka monissa blogeissa tällaista ilmiötä on vallalla, mutta toivotaan, että ei kovin monessa ♥

76 kommenttia

 1. No onpas tympeitä kommentteja :/
  Mä olen myös aika ajoin kärsinyt noista anonyymien typeristä viesteistä..
  Älä välitä, sulla on ihana blogi ja kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä välitäkkään, mua ne ei saa lannistettua :D Eniten minua ihmetyttää se, että millainen elämäntilanne sellaisella ilkeilijällä oikein onkaan ja monesti ajattelen, että toivottavasti sellaisella ihmisellä ei ainakaan perhettä ole ( julmaa ajattelua ) mutta täysin rehellistä.

   Poista
 2. Hei! Olen kuullut Blogiilkeilystä ja joku on todella raskaasti ottanut nämä p...kaa suoltavat kirjoittelut. Hieno että pystyt asennoitumaan niihin huumorilla! En voi käsittää minkälainen ihminen toden teolla yrittää saada aikaan pahaa mieltä... Blogiasi on ollut mukava seurata ja sinulla on kaunis koti! Mutta... Kaikkea hyvää sinulle ja aurinkoista kevättä! T: Päivi (anonyymi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut, että joku / jotkut bloggaajat ottavat nämä ilkeilyt liian henkilökohtaisesti. Näin tein myös minä aluksi, koska en ollut blogiurani alkuaikoina ajatellutkaan miten ilkeitä ihmisiä voi edes olla. Monen vuoden jälkeen olen kyllä itse hyvin saanut työnnettyä etäälle tällaiset ilkeilyt ja ne ei ole minun maailmaani musertaneet.

   Sama juttu, en millään voi ymmärtää mitä sellaisella käytöksellä ihminen saavuttaa, tuoko se hänelle jotain mielihyvää vai mitä, ihan käsittämätöntä.

   Ihanaa ja aurinkoista kevättä myös sinulle Päivä ♥

   Poista
 3. On minullekin muutama "sankari" tälle keväälle mahtunut. Nykyään sitä osaa suhtautua ilkeilyyn huvittuneesti, ihmetellen tai neutraalisti, enkä kyllä päästä heitä hyvän mielen blogiini tunnelmaa pilaamaan :) Ja onneksi ilkeilijöitä / mielensä pahoittajia on vaan superpieni prosentti kommentoijista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja toivottavasti mahdollisimman moni bloggaaja osaisi suhtautua näihin ilkeilyihin samalla asenteella kuin esimerkiksi sinä ja minä ♥ Mulle on tullut tässä kuukauden aikana arviolta n. 30-40 tällaista ihme v****a suoltavaa kommenttia ja tänään ajattelin, että nyt teen postauksen, että minua ne ei hetkauta millään tavalla :D Ja ajattelin, että moni aloitteleva bloggaaja saattaa painia samojen asioiden äärellä, joten halusin kertoa, että täällä sellaista peetä sataa niskaan usein ja että niistä ei todellakaan kannata välittää :)

   Poista
 4. Olen kanssasi samaa mieltä. Hyvää mieltä täällä on tarkoitus jakaa, hyvässä hengessä. Olen ihmetellyt ettei omaan blogiini ole vielä tullut ikäviä kommentteja, toivottavasti niitä ei tulekaan. Aurinkoa päivääsi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sinulle ei tule ikinä näitä ilkeitä kommentteja ♥

   Ihanaa päivää.

   Poista
 5. Turhanpäivästä ja ikäväähän tuommonen kommentoiminen on. Minun blogi on vielä niin uusi ja sillä on niin vähän lukijoita joten olen vielä säästynyt ilkeilyiltä mutta kyllä sekin päivä varmaan vielä tulee eteen. Toivon että osaisin ottaa ne vastaan yhtä hienosti kuin sie Johanna :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tiedät, että esimerkiksi minulle sataa näitä ikäviä kommentteja usein niin toivon, että osaisit sinäkin sitten joskus suhtautua mahdollisesti tuleeviin ikäviin kommentteihin hienosti. Niistä ei kannata pahoittaa mieltään, joku tekee sitä ihan kiusallaan. Tiedän että tuo on aluksi varmasti vaikeaa antaa mennä vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta uskon, että pystyt siihen jos tällainen tilanne tulee ♥

   Poista
 6. Nimettömät ja epäasialliset viestit ovat varmasti valitettavan yleinen ilmiö, syntyihän niitä vastustamaan jopa "Kommentti jättää jälkensä" -kampanja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varmastikin yleinen "ilmiö", harvoin näistä kuitenkaan puhutaan :/ tuo kampanja oli hieno ♥

   Poista
 7. Onpa harmillista, se on se kateus meidän pahin kompastuskivi... Jokainen lukee näitä blogeja täysin vapaaehtoisesti, jos niistä provosoituu, parempi olla lukematta. Ihana koti teillä, ja kauniisti kirjoitat! Aurinkoista kevättä :)

  Terkuin Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en tiedä onko se kateutta vai ihmisen heikkoutta, oman elämän rikkoutuneisuutta vai mitä. itse ajattelen, että tuollaisella ihmisellä täytyy olla todella huono tai tylsä elämä :)

   Ihanaa kevättä ♥

   Poista
 8. Ihana blogi ja oikea asenne! Onneksi olet päättänyt olla välittämättä. Kiusaajat ovat todella surullisia tapauksia..

  Tsemppiä & ihanaa kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jos välittäisin niistä kaikista kommenteista joita tänne satelee niin olisin burn outin partaalla ja blogini olisi lopetettu jo ajat sitten :D

   Ihanaa kevättä myös sinulle Anu ♥

   Poista
 9. Minusta ei solvauksia ei tartte sietääkään! Mur. Ihanaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minustakaan niitä tarvitse sietää, en ainakaan sietäisi niitä täällä ns. oikeassa elämässäni jota elän täällä ruudun toisella puolen. Toki eihän sitä tiedä, voihan osa kommenteista olla joiltain ikäviltä kavereilta tms. mistäpä sitä koskaan tietää :D Kaikki ihmiset kun eivät välttämättä aina ole sitä mitä uskottelevat, näin ikävä kyllä minullakin on kaveripiirissä käynyt. Kuten sanontakin sanoo, valheilla on lyhyet jäljet.

   Ihanaa viikkoa sinulle myös Katja ♥

   Poista
 10. Ja minä kun olen omaan blogiini kaivannut kommentteja....ehkä kuitenkin parempi mieli jos kommentteja ei tulekaan.
  En kyllä käsitä ihmisiä, jotka kommentoivat tökerösti ja solvaavasti. Toki mielipiteitä on monia, mutta niin on monia tapoja kertoa niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sinulle satelisi vain niitä ihania kommentteja eikä ilkeilijät tulisi ollenkaan ♥

   Poista
 11. Oikea asenne sinulle!!!
  Mitä noista välittää...pahaa oloaan varmasti vaan purkavat ja kateudesta kirjoittavat! Kovin lapselliseltakin kuullostaa...liekö joku juuri oppinut kommentoimaan..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Sinun kommentti oli hauska, varsinkin tuo viimeinen lause :D

   Poista
 12. Olen kuullut muidenkin kertovan samaa "blogi-ilkeilystä", enkä todellakaan voi ymmärtää. Kateus on ainakin osasyynä, näin uskoisin. Mahtavaa, että et korviasi lotkauta näiden reppanoiden jutuille! Mukavaa kevättä ja jos tässä taas joskus käydään kauppoja ;) T. Irene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en taas jaksaisi uskoa tuohon kauteteen ainakaan omassa blogissani, eihän meillä ole mitään kadehdittavaa :O Tavalliset huonekalut ihan tavallisessa kodissa :D

   Poista
 13. Olen aina ihmetellyt, että mitä tälläisten ilkeiden kommenttien kirjoittajien päässä liikkuu?! Mitä hyötyä heille on purkaa pahaa mieltään tuntemattomaan bloggaajaan? Tiedän sen, että mielipiteitä on kaikilla ja ne eivät mitenkään voi olla samanlaisia, mutta senkin asian pystyy kyllä esittämään asiallisesti toista solvaamatta. Niin kuin kirjoitit rakentava kritiikki on aina tervetullutta :)
  Onneksi et anna ilkeiden kommenttien vaikuttaa :)
  Minulle ei ole tullut ilkeitä kommentteja (hah, ei tosin oikeastaan kovinkaan paljoo mitään kommentteja =D), mutta blogini on niin pikkuinen, ettei sinne kukaan taida eksyä eikä nämä ilkeiden kommenttien kirjoittajat viitsi sinne vaivautua ja hyvä niin. En todellakaan kaipaa ketään purkamaan omaa pahaa oloaan minun tai kenenkään muunkaan blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ilkeät ihmiset eivät koskaan eksy blogiisi ♥

   Totta, että asiat voi esittää niin monella tavalla, siksi olisikin hyvä, että ne esittäisi tavalla joka ei ampuisi ainakaan yli :)

   Poista
 14. Aina riittää niitä, joilla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa, mutta halutaan avata sanainen arkku vaan aiheuttaakseen toiselle pahaamieltä (tai no lähinnä naurukohtauksia, mutta :D). Itse ainakin saan sun blogista inspiraatiota asuntoomme, olen jopa innostunut sisustamisesta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä nämä varmasti yrittävät, saada aikaan pahaamieltä, harmi vain kun eivät onnistu :D

   Poista
 15. Johanna, hienoa ja kiitos, että teit postuksen aiheesta. Kurjaa, että tällaista ilmenee, mutta kuten juuri teetkin ei anneta sen haitata. Itselleni on jonkun verran "ei niin kivoja" kommentteja tullut. Blogini tunnelmaa en ole niitä päästänyt pilaamaan. Ihmetellyt vaan, että mikä saa ihmiset toimimaan kyseisellä tavalla.

  Mahtavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, ei anneta niiden häiritä ja itse pyrin kyllä hyvin deletoimaan sellaiset ikävyydet, koska ne ei tuota iloa kenellekään, ei minulle eikä lukijoille :)

   Ihanaa päivää sinullekin

   Poista
 16. Kylläpä on ilkeän kuuloista. Ei ole mikään pakko lukea blogia, josta ei pidä, saatikka kommentoida. Mutta minä tykkään tästä blogista, ihailen kotiasi ja ideoitasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsemani asia ei ollut edes kovin paha siitä millaisia kommentteja on tullut :D

   Mukava kuulla, että tykkäät käydä täällä :)

   Poista
 17. minä en käsitä miksi pitää olla ilkeä. Jos ei oo mitään kivaa sanottavaa, niin pakkoko se on lukea blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, en käsitä minäkään. Meitä ihmisiä on moneen junaan, joten niitä ikäviäkin valitettavasti mahtuu varmastikin joka asemalle :)

   Poista
 18. Tosi raivostuttavia tuollaiset epäasialliset kommentoijat.. Jokainenhan voi valita mitä lukee netistä! Blogiasi on mukava seurata ja hienoa ettet välitä noista p....a kirjoittavista anonyymeista. Kaikesta huolimatta mukavaa viikonjatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän itseäni mietityttää se, että mitkä tällaisten ihmisten motiivit oikein on, eihän jatkuvaa nillittämistä olevilla ihmisillä voi olla ihan kaikki okei omassa elämässä... tiedä häntä.

   Poista
 19. Voi tuota kateutta. Monesti sitä miettiin minkälainen ihminen näiden takana on? Itse on saanut sellaisen kasvatuksen, ettei toisia pidä loukata. Tämä on vielä niin typerää, että näkevä ihminen näkee, ettei teidän koti ole tunkio jne. Lapsien kanssa juuri käytiin keskustelua tästä ja moneen kertaa olen sanonut, että ei pidä mennä sanomaan asioita joista toiselle voi tulla paha mieli josta toinen ei hyödy tai saa apua. Voi sanoa, että sulla on reppu revennyt ja sielät voi tippua jotain, mutta rumaksi ei saa sanoa, hänellä nyt on sellainen reppu. Tyttö, kun kertoi "kaverin" sanoneen hänen käsialaa tosi rumaksi ja tyttö tietää, että ihan normaali käsiala hänellä on. No me ihmeteltiin, että mitenhän nyt noin sanoi. Tytölle ei tullut paha mieli, vaan lähinnä ihmettelyä tätä kaveria kohtaa. Puhuttiin sitten siitä, etteivät tytöt ikinä haluaisi, että kaverin iltapapöydässä puhuttaisiin tytöistä miten hupsuja he olisivat puhuneet. Pahoilla puheilla ei siis saa aina pahaa mieltä edes toiselle, vaan tekee itsestään tyhmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hienoa, että olette keskustelleet lasten kanssa asiasta. Tuo on juurikin totta, että haukkuja tekee usein itsestään hölmön.

   Poista
 20. Kurja juttu, että jotkut ihmiset saavat tyydytystä siitä, että pitää olla ilkeä. Alussa meidän blogiin tuli myös muutama kurja kommentti, mutta vastasin siihen vähän kuin lapselle olisin puhellut ja toivoin, että voisi ottaa vinkistä vaarin ja tajuta kuinka lapsellista käytös on. Tämän takia en pahemmin kasvojani ja varsinkaan tyttöjen kasvoja esittele, kun ovat vielä teinejä, ettei käy ilkeäksi touhu. Muutoin blogissani ei ole pahemmin ilkeilty. Sun blogisi on suosittu ja ihmiset ovat kateellisia, pyh niille ja jatka samaa rataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäisikö itselläkin seuraavaksi antaa hieman opettavainen vastaus tällaiseen ilkeämieliseen kommenttiin :) Voisihan se olla vaihtelua. Nooh, leikki leikkinä, en aio jatkossakaan julkaista negatiivisia asioita :)

   Poista
 21. Ihana ja positiivinen postaus aiheesta huolimatta! :D

  VastaaPoista
 22. Ihana asenne sinulla, Johanna.
  Älä anna tällaisten lannistaa, vaan jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
 23. Jossain vaiheessa omassa blogissani oli todella valloillaan tuo kateus, nyt on rauhoittunut suurimmaksi osaksi! Onneksi!! Tuo on todella raivostuttavaa ja lapsellista touhua,mutta just niinku sanoit,kanttii vaan olla välittämättä, jollakin on ehkä ongelmia, muttei Se oo sun vika,että suhun purkaa sitä ilkeumyksillää. :) aurinkoista päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikkea ei voi ymmärtää mitä sellaisten ihmisten päässä oikein liikkuu. Toivotaan että sinäkin saat olla rauhassa ilkeilijöiltä <3

   Poista
 24. Ihana postaus, vakava aihe mutta luin hymyissä suin! :) Olen saanut viimeaikoina myös runsaasti kommentteja anonyymeiltä jotka eivät sisällä minkäänlaista asiallista tekstiä. Olen surutta heiavnnut nämä kommentit roskapostiin koska en usko että kukaan blogini lukijoista haluaa lukea sellaista törkyä, en minä ainakaan. Minua ne ei haittaa, päinvastoin naurattaa ihmisten typeryys kätkeytyä anonyymiksi ja vittuilla. :)

  Kritiikkiä minulle saa antaa jos sen tekee asiallisesti, tietysti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuis että ne ilkeilijät olisivat liikkeellä enemmän talvisin kun muutenkin ahdistavat ilmat, mutta mistä ihmeen horroksesta he on näin keväällä heränneet :)

   Poista
 25. En ymmärrä, miksi pitää kirjoittaa ilkeitä kommentteja. Kaipa se kirjoittaja saa hyvän mielen... Jos blogi ei miellytä, aina voi siirtyä toiseen blogiin. Ei kaikki tykkää samoista asioista ja sehän on ihan normaalia. Mutta asiat voi sanoa sillä tavalla, ettei tarvitse pahoittaa toisen mieltä.
  Sinulla on kiva ja kaunis blogi, kai ne vaan on kateellisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en minäkään oikein ymmärrä, kai he saavat ilkeilystä jotain sisältöä elämäänsä tai sitten mää vaan oon niiden mielestä ärsyttävä tyyppi :)

   Poista
 26. Voi plääh!! Mietin juuri äskettäin, että onko blogien kommentointi hieman siistiytynyt ainakin niistä ajoista, kun itse tänne eksyin? (kolmisen vuotta sitten) Silloin tuntui, että ilkeily oikein rehotti ainakin suosituimmissa blogeissa. Nyt harvemmin enää törmää ilkeileviin kommentteihin. Toisaalta aika monella bloggarilla on kommenttien valvonta päällä juurikin tästä syystä ja näin ollen typeryydet häviää sujuvasti bittiavaruuteen ja se on hyvä se! Hyväkin blogi voi muuttua ikäväksi taistelukentäksi, jos kaikenmaailman "älyköt" pääsee julistamaan siellä omaa sanomaansa.

  Olen samaa mieltä kanssasi, että tuollaista tekstiä suoltavilla ihmisillä ei varmaankaan ole omat asiat ihan kunnossa. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos moiset törkeydet. Rakentava palaute on asia erikseen.
  Tässä blogissa on mukava käydä kylässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuosta syystä minullakin on kommenttien valvonta käytössä, että ne ilkeydet eivät saa näkyvyyttä :) ei ole mitään mieltä antaa heille hetkeäkään " parrasvaloissa " :D

   Poista
 27. Epäilen, että ne anonyymit tuskin edes tuntevat sitä pistoa sydämessään... Sen verran täytyy olla vähyyttä järjen määrässä jos täytyy alkaa ilkeilemään ;)

  Mieheni on joskus sanonut minulle viisaasti kun olen itkua silmänurkista pyyhkinyt jonkun muiden kommenttien takia, "Ei sillä ole mitään väliä mitä muut ajattelee, kun ei ne oikiasti tiiä mitään meidän elämästä." :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näin sen asian varmaankin täytyy olla :) miehesi on sanonut viisaasti :)

   Poista
 28. Hyvä asenne! Höpsis vaan tommosille typerille, varsinkin kun eivät oman nimensä takaa uskalla huudella :)
  Itsekin pelkään saavani joskus tuollasia kommentteja: olemme vasta muuttaneet ja sisustamme opiskelijabudjetilla. Koti hakee "muotoaan", joten monia juttuja on kesken ja monet asiat muuttuvat kun ei olekkaan hyvä niin miten ensin ajateltiin. Onneksi ei ole omalle kohdalle sattunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä koskaan välitä siitä mitä muut kodistanne sanovat, se on tärkeintä että sinä ja miehesi kodissanne viihdytte <3 nouse aina ilkeiden kommenttien yläpuolelle ja käännä se voitoksi <3 toivotaan ettei sinulle tosiaan ikinä tule ilkeitä kommentteja.

   Poista
 29. Musta tuntuu, että jotkut haluavat vaan jättää ilkeitä kommentteja aiheuttaakseen sometirkistelyä, eli kuhinaa blogeihin kun siitä tehdään juurikin tuo mainitsemasi taistelutanner. Hyvä ettet lähde mukaan, just näin tää pitääkin hoitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jonna <3 ensin ajattelin että en julkaise tätä postausta, mutta sitten mietin että jos joku painii samojen asioiden äärellä niin halusin kertoa että ilkeistä kommenteista ei kannata välittää, vaan kannattaa nousta niiden yläpuolelle :)

   Poista
 30. Onpa kurjaa, että joudut lukemaan noita kateellisten inhottavia/törkeitä kommentteja. Miten jotkut kehtaa laukoa kaikkea suustaan. Olen samaa mieltä, että jos voi blogissa käyttää ala-arvoista kieltä kommentoidessaan, voisi laittaa nimensä alle ja olla sanojensa takana.
  Kiitos, että jaksat kuitenkin ilostuttaa meitä muita, jotka todella arvostamme mielipiteitäsi ja makuasi sisustaa. Ihanaa kevään odotusta, kaikesta huolimatta sulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä itsekin mietin, että miten nämä ihmiset kehtaavat, ei minkäänlaisia käytöstapoja.

   Ihanaa kevättä sinulle ja mukavaa kun viihdyt mukana <3

   Poista
 31. Hyvin usein kirjoituskielestä ja sanomasta huomaa, että nämä ilkeät kommentit on jättänyt joku yksi ja sama henkilö. Minulle tulee vain hirmu surullinen olo tällaisesta. Kateellisuus on yksi käsittämätön asia, joka meitä suomalaisia vaivaa. En ole yhtään sen parempi tässä asiassa. Olen kyllä ajoittain kateellinen toisille milloin mistäkin. Mutta on eri asia alkaa moittimaan toista oman kateellisuuden vuoksi tai yrittää oikeasti olla onnellinen toisen puolesta ja toivoa itselleen samaa. Olen kyllä yksi näistä onnekkaista blogin pitäjistä, joille moista sontaa ei ole vielä satanut vaikka jo kolmatta blogivuottani vietän. En tiedä osaisinko suhtautua negatiivisiin kommentteihin oikein.. lähtisinkö heittämään lokaa takaisin vai tyytyisinkö tyynesti poistelemaan kommentit. Taidankin heti tässä ja nyt tehdä päätöksen, että jos moisia minulle alkaa satelemaan, otan sinusta mallia. Lätisköön itsekseen ;). Ihanaa viikkoa Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikea kuvitella mitä sellaisten ihmisten päässä oikein liikkuu. Itsestä vaan tuntuu, että minun elämässä ei varmastikaan mitään kadehtimisen aiheita ole, että ihan hullua jos sen takia lokaa sataa niskoille, tiedä sitten todellisia tarkoitusperiä.

   Hieno asenne sinullakin <3 toivotaan kuitenkin että sinulle ei tulisi ikäviä kommentteja

   Poista
 32. Hei,

  Elä välitä kateellisten panetteluista. Sinulla on hieno blogi, olen alkanut lukea viime viikosta lähtien ja aion jatkaa!!! Juuri tuollaisen skeidan takia, jota jotkut ihmiset suoltavat suustaan en itse uskaltaisi avata blogia. Itse en ymmärrä ollenkaan kateutta, jokainen on oman onnensa seppä. Se joka on julkisesti kateellinen on heikko, todella heikko ihminen. Jatka vaan bloggaamista omalla tyylilläsi.Mukavaa kevään jatkoa.

  Terveisin,
  Anile

  VastaaPoista
 33. Itse olen anonyymisti liikkeellä... mutta ei tulisi mieleenikään kommentoida ilkeillen kenenkään blogia. Jos blogi ei miellytä, jätän lukematta.
  On hienoa että jotkut haluavat/jaksavat/ehtivät pitää blogia. Minusta niitä on mukava seurata... ja tosiaan ellei tyyli minua miellytä, en lue enkä seuraa kyseisiä blogeja.
  En voi ymmärtää ihmisiä joiden pitää ilkeillä... liekö sitten kateellisia tai muuten päästään vialla olevia ihmisiä... :(
  Tätä sinunkin blogia kyllä seuraan, vaikka tyyli ei ole ihan minun laiseni. Pidän silti tyylistäsi :)
  Älä anna ilkeiden ihmisten pilata intoasi bloggailuun!!!
  Sinulla on kaunis koti ja mielenkiintoinen blogi, jota on kiva seurata.
  Oikein hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!
  Seuraavaa päivitystäsi odotellen
  -Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kyös sinunlaisia kivoja anonyymejä < 3 en todellakaan anna niiden ilkeilijöiden pilata blogiani ja elämääni.

   Ihanaa kevättä myös sinulle <3

   Poista
 34. Huh, kyllä se vaan on ihminen kummallinen eläin toisinaan! :o Itse olen täysin sitä mieltä, että ilkeitä anonyymeja vaivaa tasan tarkalleen kateus. Monille kateudenaihe voi olla jo yksistään se, että sinulla ylipäätään on oma koti (vielä kaunis sellainen), perhe ja suosittu blogi. Ihan kuin se olisi keneltäkään pois! :o Mielestäni kertoo aika paljon sekä ihmisen älykkyysosamäärästä ja tämän onnellisuudesta, jos on puhdas tarve vain yrittää aiheuttaa mielipahaa toiselle. Tuollaisia tallukoita voi vain sääliä. Tsemiä, Johanna, sinulla on ihana blogi! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, aivan kuin se olisi joltain pois se mistä milloinkin kirjoitan ja kuvia julkaisen, ei voi ymmärtää.

   Kiitos kannustuksista <3

   Poista
 35. Kiitos tuhannesti tästä postauksesta ♡♡samaan itse törmäsin viime syksynä. Alkoi vähän yks kaks. Sain myös ilkeää sähköpostia blogi osoitteeseen mutta sitten muuttui kommentointiin. Ja aina anonyyminä. Luultavasti pääsin kärrylle ehkä kuka kyseessäkin mutta ikinä ei voi syyttää jos ei varmaa mutta epäily on. Nyt ollut rauhaisaa sittemmin. Onneksi. Ensin se harmitti todella mutta sitten koetin parhaan mukaan ottaa saman kannan kun mistä kirjoitit.
  Kiitos vielä tästä postista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onko niitä pesiintynyt sinunkin blogiin :/ voi rttä miikä piru niitä ihmisiä oikein riivaa jotka viljelee sitä negatiivisuutta ympäriinsä, ei jaksa käsittää.

   Halauksia <3

   Poista
 36. Minä kun olen tässä "live"elämän puolella joutunut viime aikoina jos vaikka minkälaisten puheiden kohteeksi, niin olen ottanut mietelauseeksi lainauksen "What Susie says of Sally says more of Susie than Sally". P****npuhujat ja ilkeilijät kertovat puheilleen enemmän itsestään kuin mistään muusta, eikä se kertoma välttämättä ole kovin kaunista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, just niin. Olen niin samaa mieltä kanssasi <3

   Poista
 37. Todella, todella surullista, olen vähentänyt erään blogin seuraamista, koska tulee aina bloggaajan puolesta niin paha mieli lukiessani noita järkyttävän ilkeitä kommentteja, en ymmärrä miksi ihmiset vaivautuvat kirjoittelemaan sellaisia, näkevät kuitenkin aika paljon vaivaa ilkeilynsä eteen. Jos joku koti tai blogi ei minua kiinnosta, niin en seuraa sellaista, miten jollakin riittää tarmoa päivä toisensa jälkeen lukea hänelle epämieluisaa blogia ja vielä kommentoida sitä yksityiskohtaisesti. Joku kerran sanoi että toisen bloggaajat harrastavat tätä anonyymisti kaverien blogien haukkumista, mutta itse en jaksa uskoa tähän. Annetaan kaikkien kukkia ja minusta on ihanaa kun on erilaisia blogeja, joista saa inspiraatioita ja virikkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokseenkin uskallan väittää, että varmasti myös toiset bloggaajat tätä harrastavat.. Tämäkin asia kävi ilmi kerran eräällä keskustelupalstalla, joten itse en todellakaan pois sulje vaihtoehtoa..

   Kivaa torstaita :)

   Poista
 38. Tätä teemaa on hyvä nostaa aina välillä esille. Tosi kurjaa, jos viikottain kommenttilaatikossasi on ollut niinkin paljon on näitä ihmisiä likkeellä, joita toisten elämä niin paljon ärsyttää, että pitää näitä heidän mielestään suoria kommentteja ja "totuuksia elämästä" tulla oikein vaivalla blogeihin laukomaan. Mutta hyvä, että osaat suhtautua asiaan niin kuin pitääkin. Mullakin on muutamia varsinaisia aivopieruja tullut blogiin, jotka olen poistanut juuri samaisesta syystä kuin sinäkin. Nyt onneksi on ollut rauhallista, vaikkei kommenttien valvontakaan ole ollut päällä.
  Mun mielestä sellaiset ihmiset, jotka katsovat tarpeelliseksi ilmaista omat negatiiviset näkemyksensä toisten elämästä, ovat henkisesti jotenkin rajattomia. He eivät tunnu ymmärtävän, mihin heidän elämänsä päättyy ja mistä toisten elämä alkaa. Reaalielämässä nämä ihmiset mielestäni tunnistaa siitä, että he ovat poikkeuksetta päivittelemässä tai arvostelemassa toisten ihmisten elämänpiriin kuuluvia asioita tai valintoja tai pahoittamassa milloin mistäkin toisten elämään kuuluvasta asiasta mielensä. Varsinkin kotiin liittyvien blogien aihepiiri on mitä yksityisintä siitä huolimatta, että siitä jakaa "julkisesti" blogissaan, koska miten muuten tämän aihepiirin harrastajat voisivat jakaa intohimoaan? Siksi näiden anonyymien toivoisi oppivan, ettei se ketään rakenna, jos he jakavat arvostelevat mielipiteensä ja päivittelynsä herjauksista puhumattakaan. Toivotaan näille ihmisille elämäänsä niin paljon iloa, ettei muiden elämä ja inhimillisyys enää heitä ärsyttäisi!
  Ja kiitos kivasta blogistasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.