Sisällön tarjoaa Blogger.

Pieniä hankintoja kotiin

Onko kenellekään muulla sellaista, että kun suursiivouspäivä koittaa niin mieli tekisi hankkia jotain uutta kivaa kotiin, ihan vain urakan pääteeksi, sellaiseksi kannustimeksi ?  Mulla on sellainen paha tapa, että kun tämä super suursiivouspäivä alkaa olemaan käsillä, mieli halajaa jotain uutta pientä piristystä kotiin ja tähän asti se on motivoinut ainakin itseäni ihan uskomattoman tehokkaasti :D Nyt olisi kohta vuorossa taas tämä super suursiivouspäivä, sisältäen ne ikkunoiden pesutkin, joten olisi kiva ostaa jotain uutta kotiin, vähän myös niinkuin kevään kunniaksikin, mieltä piristämään ja pientä muutosta tuomaan. Selailin viikonloppuna erinäisiä nettikauppoja ja silmiini osui nämä muutamat ihanuudet, jotka olisivat kyllä just ihania meidän kotiin.  Muutama uusi taulu keittiöön ja tuollainen Happy matto vois olla juuri passeli kodinhoitohuoneen lattialle.
Tuotteet Annival Interior: www.annival.fi

Olohuoneen sohvapöytää olen miettinyt pitkään ja takataskussani kummittelee lahjakortti, jolla saisin hankittua melkein tämän ihanan valkoisen Hayn tarjotinpöydän. Olen vain pohtinut, että riittääkö tämä 60x60cm tarjotinpöytä meille, vai pitäisikö sen viereen tilata myös toinen pienempi koko? Monilla teillä lukijoillakin on varmasti kokemusta tästä 60x60 Hayn tarjotinpöydästä, että soveltuuko se yksinään olohuoneen komistukseksi / sohvapöydäksi, vai vaatiiko se vierelleen toisen kaunokaisen? 
 
www.finnishdesignshop.fi/
Meidän kodinhoitohuoneeseen olen kaivannut myös muutamia naulakoita, joihin voisi ripustaa aina tarvittaessa muutaman takin / paidan kuivumaan ja nämä Dotsit houkuttelis kyllä oikein kovasti, tyylikäs ja suht siro ulkonäkö sopis meidän kodinhoitohuoneen vaaleanharmaisiin kaapistoihin. Katsotaan raskinko näitä ostaa vai siirränkö hankintalistalla hamaan tulevaisuuteen :D
www.finnishdesignshop.fi/
Tällaisia suunnitelmia täällä meillä on tällä hetkellä, jospa viikonloppuna saataisiin aloitettua tämä kunnon suursiivous.

Mukavaa tiistaita.

16 kommenttia

 1. Kyllä tuo on ihan huippu siivous täky aina :-) imuri heiluu huomattavasti nopeampaa tuohon tahtiin :-)

  Ihania kollaaseja :-) nuo matot ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ja varsinkin jos malttaa palkita vaan suursiivouspäivinä niin ei käy kukkarolle liian kalliiksi :)

   Poista
 2. Tässä kuvassa näet Hayn ison tarjotinpöydän yksin olohuoneen pöytänä: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2014/01/kevatsesongin-suosikkisavyt.html

  Mielestäni toimii hyvin yksinkin,vaikka isossa tilassa ei kaverikaan ole haitaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti ihan kivalta yksinään, vaikka massiivinen on teidän sohva, kiitti vinkistä :)

   Poista
 3. Mä niin tiedän ton tunteen. Inhoan ikkunoiden pesemistä yli kaiken, joten ehkä saisin tsempattua itseni tohon erittäin epämieluisaan hommaan palkinnolla :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on nuo kaksi hayn pöytää ja olen välillä pitänyt isoa yksinään ja välillä pieni on seurana joten hyvin sopii ihan yksinäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että teillä näitä löytyy, mäpäs tuun taas katseleen miltä ne näyttää yhdessä jos sulla olis vaikka kuvia :)

   Poista
  2. Tässä postauksessa ainakin näkyy:http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/01/moobleerausta-olohuoneessa-takka.html

   Poista
 5. Hieno tuo tarjotinpöytä. Uskon että sopisi teidän olohuoneeseen ilman "kaveria" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on tosi kiva, ihaillut sitä muutamissa blogeissa :)

   Poista
 6. Ikkunan pesu on todella työlästä. Nyt minulla on menossa into vaihtaa verhoja ja päätinkin että uusia verhoja en laita ennenkuin ikkunat on pesty. Nyt niitä kiireellä huiskan että saan verhoja ikkunaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhojen vaihto on ihan super ihanaa puuhaa :) Pitäis vaan itselläkin jaksaa aloittaa se ikkunoiden pesu urakka.

   Poista
 7. Hei,
  jos päädyt tuohon Hayn tarjotinpöytään niin tori.fissä on vähän väliä Oulun alueella niitä myynnissä. Mulla on torissa vahtina kaikkia tärkeitä juttuja kuten hay*,muurame* ja artek*. Monia löytöjä olen tehnyt sieltä, joten suosittelen :)

  Tanja

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos : ) Huomasin että olet napannut kuvia meidän puotista : )) Terkuin Margit/Annival

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuvien lainaaminen ei haitannut ? Ihanata sunnuntaita sinulle Margit :)

   Poista

Kiitos kommentista.