Sisällön tarjoaa Blogger.

PO.P Outlet


 Oikein ihanaa naistenpäivää ♥

Kuinkas moni piipahti tänään PO.Pin Outlet tapahtumassa? ( tapahtuma taisi olla lähes kaikissa Popin myymälöissä ympäri suomen ja Outlet tuotteet olivat kaikki -50%) Minä syöksyin sinne ennen kymmentä ja niin oli liikkeelle lähtenyt moni muukin äiti :) Ryysis oli siis mitä kauhein, mutta hyvin siellä pääsi silti penkomaan rekkejä.

Minä ostin neidille lähinnä housuja, koska niistä meillä on huutava pula ja mukaan lähtikin viidet housut.
Piipahdin myös Polarn O.Pyretin myymälässä ja sielläkin kävi melkoinen kuhina, ihmiset hankkivat lapsilleen vk- vaatteita ja rekit myymälänkin puolella alkoivat niiden osalta uhkaavasti tyhjentyä, joten oli viimeinen hetki hankkia neidille Popin fleece sekä toiset vk-housut, sne olivatkin viimeiset, joten melkein meinas käydä ohrasesti.

Nyt alkais olemaan kaikki vk-vaatteet hankittuna, tosin en uskalla sanoa, että enää en mitään osta, koska tiedän, että sorrun kuitenkin ostoksille vielä ennen varsinaista oikeaa kevättä :D Meinasin nimittäin tänään retkahtaa ostamaan jo toisen Popin kuoritakin neidille, mutta onneksi joku nainen ennätti napata sen takin sieltä rekistä ennen minua ja koska se oli viimeinen meidän neidin kokoa niin pystyin huokaisemaan helpotuksesta ja lompakkoni kiitti :D

6 kommenttia

 1. Meilläkin oli tarkoitus käydä, mutta laiskuus iski kun täältä on kuitenkin tunnin matka Zeppeliiniin.
  Arvelinkin, että ryysistä riittää siellä ja parhaimmat vaatteet/koot menee heti aamutuimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne suosituimmat vaatekoot, 86/92, 110/116 122/128 varmastikin loppuivat heti aamutuimaan , koska niitä ei edes monia ollut. Mää yritin katsella nuita kaikkia kokoja, myös kaverin lapsille niin tosi tiukassa oli kyllä tuon koon vaatteet, jotain kukkatunikoita oli jäljellä ja ite en niistä tykänny. Ainoastaan tosiaan housuja löysin meidän neidille. Jos ois ollu pieni vauva tai koululainen niin ois löytyny tosia kivoja vaatteita :)

   Poista
 2. Eilen kun menin lääkäriin niin kävelin ohi ja ryysis oli tosiaan mitä hurjin! Jos olisi voimia ollut niin olisin kummitytölle katsellut mutta harmiksi se jäi.
  Olet tehnyt kauniita löytöjä! <3

  Mukavaa lomaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ootko tullut kipeäksi :/ pikaista paranemista ihanainen <3

   Poista
 3. Ihania juttuja olet löytänyt! Mulla vähän unohtui tuo vaikka monta kertaa näin mainoksen. Mies sitten puolilta päivin kävi kaupassa ja kurkkasi samalla siihen aukiolle ja soitti että ostaako jotain mutta ei ollut mitään järkevää mitä oltaisi tarvittu, enää jäljellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki sieltä varmaan hupenikin silloin kympin aikoihin, silloinkin oli tosi vähän niitä kokoja, jotka esim. meidän neidille olis ollu sopivia :)

   Poista

Kiitos kommentista.