Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämäntaparemontti, viikko 3

Nyt on pyhistä ja kaiken maailman juhlavista herkkukattauksista selvitty. Tiukkaa teki, mutta en sortunut. Nyt on kaiken kaikkiaan takana kolme kokonaista viikkoa tätä niukkaenergista dieettiä. Päivän kalorimäärät on edelleen samat, eli n. 400 kcal / päivä. Liikuntaa olen harrastanut melko reippaasti ja nykyisin tykkään käydä lenkillä vähän puhdistamassa mieltä :D Minun ensiviikonlopun synttärikemuista pitäisi vielä selvitä puhtain paperein, tosin uskon, että en tule repsahtamaan, sen verran pitkällä tässä projektissa jo ollaan, että nyt ei passaa luvuttaa. Motivaatiomekotkin on kaiveltu kaapeista ja niihin aion mahtua heti kun kesäloma koittaa :D


Olotila: Toisinaan iskee se lihanhimo, tekis niin mieli syödä joku medium - pihvi , ai että se maistuis :D
Lohduttaudun kuitenkin sillä, että sitten kun puntari näyttää - 20kg, otan oikean ruokavalion mukaan tähän elämäntaparemonttiin, joten enää ei tarvitse pinnistellä kuin 6 viikkoa tällä niukkaenergisellä ruokavaliolla :D

Ja tuo alla oleva vempain, eli aktiivisuusranneke pistää kyllä liikkumaan, kokoajan tulee tuijoteltua, että täyttyyhän kaikki aktiivisuustasot ja että askelia on riittävä määrä päivän aikana käveltynä :D


Sitten niihin tuloksiin :) 
Viikko 3, punnitus 20.4.2014 : 
paino: - 2,5kg
rinnanympärys: -2,0cm
vyötärönympärys: - 3,0cm
lantionympärys: -3,0cm
reiden ympärys: -0,00 cm
------------------------
Kolmen viikon kokonais edistys: 
paino: - 10,9 kg
rinnanympärys: -10 cm
vyötärönympärys: - 11cm
lantionympärys: -10cm
reiden ympärys: -3cm
------------------------
Listaan vielä alle tavoitteeni.
30.3.2014 Aloitus
Viikko 4 loppuun mennessä (27.4)  - 10kg -- Saavutettu 17.4.2014
Viikko 8 loppuun mennessä ( 25.5) - 20 kg
Viikko 12 loppuun mennessä ( 22.6) - 25 kg
Viikko 16 loppuun mennessä (20.7 ) -30kg

43 kommenttia

 1. Ompad hurjaa painonpudotusta!
  Oletko jollain erikoisdieyillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutussanikin kerron, että syön päivittäin n. 400 kcal, joten kai sitä voidaan sanoa erikoisruokavalioksi :D

   Poista
  2. Mulla on menossa sama urakka, samoilla kalorimäärillä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D sinnikkyyttä tässä kyllä vaaditaan :)

   Poista
 3. jee hyvä. itsellä kolmen viikon tulos -8kg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti on sinullakin paino pudonnut :) millätavoin olet pudottanut?

   Poista
  2. Hienoa! Olis kiva nähdä puolivälissä kuvia aikaansaannoksistasi! Tsemppiä!

   Poista
  3. Kuvia tulee sitten kun urakka on suoritettu loppuun, vielä ei rohkeus anna myöten :) ennen kuvat odottaa jo tietokoneella, vielä otetaan ne jälkeen kuvat :)

   Poista
 4. Kyllä ihmetyttää miten jaksat pystyssä pysyä tuolla energiamäärällä. Itse vedin viikon verran about samalla kalorimäärällä. (viisaudenhampaiden leikkauksen jälkeen ei suu auennut ja söin vain pilliruokaa) kyllä oli heikko olo! En jaksanut mitään! Tuollainen dieetti kiinnostas mutta samalla epäilyttää kaikin tavoin. Onnea onnistumisesta ja toivottavasti noin kovasta dieetistä ei tule ongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä ruuissani on kaikki päivän aikana tarvitsemat ravinnot joten siitä syystä näillä myös jaksaa koko päivän ilman, että on mitään heikotuksia. On varmasti eriasia syödä jotain pilliruokaa joka on kotitekoista kuin näitä. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan. Kyllähän kuntosalien painonhallintaryhmätkin käyttävät näitä vähäkalorisia dieettejä, kannattaa googletella niin saa enemmän tietoa ja tiedon siitä mihin tällainen perustuu :)

   Poista
 5. Ihailen suuresti sinua ja sitä, miten jaksat pysyä ohjelmassa juhlapyhienkin yli. Tsemppiä vaan edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnikkyyttä se kyllä vaatii, nytkin oli vaikka mitä herkkuja tarjolla, mutta ei passaa luovuttaa, kun on tähän asti jo päässyt. Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 6. Hei! Hienosti on alkanut "urakkasi"!! Itse suunnittelen samaa hommaa, kilojakin sama määrä pudotettavana. En vaan ole täysin varma omasta sisukkuudestani, vaikka aihetta olenkin nyt työstänyt ja tunnen olevani valmis siihen. Samoin kiinnostaa se, että kun senttejä sinullakin on jo nyt kadonnut noin paljon, niin oletko huomannut, jääkö se ylimääräinen roikkumaan vai "sulaako"/kiinteytyykö se pois? :)
  tsemppiterkuin, Mindis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vaatii työtä, että löysä iho kiinteytyy, mutta ei se jää roikkumaan. Olen laihduttanut kerran ennenkin tuon samaisen 30 kg ja yhtään ei jäänyt sellaista roikkuvaa ihoa, vaan se kiinteytyi :) tämä tällainen vähäkslorinen dieetti vaatii kyllä itsekuria, sinnikkyyttä ja tahtoa, ilman tahtoa tämä ei varmastikaan onnistu. Minulla on kokoajan tavoitteena se että olen kesälomani alkuun huomattavasti laihemmassa kunnossa, se lisää itselläni extra paljon motivaatiota :) tsemppiä sinulle aloitukseen :)

   Poista
 7. Ihanan pirtsakat lenkkarit. :) Tsemppiä loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirtsakat tottavie ja erittäin hyvät lenkkeilyssä :)

   Poista
 8. Tsemppiä kovasti! Itse kirjoittelin blogia ollessani tuossa kolme vuotta sitten kyseisellä kuurilla. Valitettavasti omalla kohdalla paino pääsi karkaamaan ohjelman lopetettuani takaisin.. mutta siitähän ei voi syyttää kuin itseään. Tiedän silti useamman jonka kohdalla paino on pysynytkin. Meillä taisi silloin esikoinen sairastaa ekan mahatautinsa kun olin puhtaalla kuurilla ja iskihän se minuunkin mutta sinnillä jatkoin. Nyt kun muksuja on kaksi niin olen miettinyt että jotain voisi tehdä. Ainakin oma suhtautuminen ruokaan on muuttunut, että on se järki joka sanoo että ei mun oikeasti tarvi syödä jotain herkkuja vaikka ne kaapissa olisikin :) Jos kiinnostaa lukea vanhoja kokemuksiani niin osoite oli http://liianpaksuperhonen.vuodatus.net/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painonhallinta on se vaikein osuus, siihen täytyy itselläkin tehdä kovasti työtä sitten kun siihen vaiheeseen päästään. Kiitos linkistä, minäpä käyn lukemassa :)

   Poista
 9. Voi jestas noita sun saavutuksia!! Ihan mahtavaa!! Onnea niin paljon! Tulokset motivoivat kyllä jatkamaan :) Saako kysyä että minkä mallinen ihminen olet? Onnea vielä <3 Oot kuule kohta niin timmi mimmi että ei tosikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fanni :) on mulla kuule pudotettavaakin ;) oon tällanen tasapaksu, mikähän tämä oikea vartalomuoto sit onkaan :D

   Poista
 10. Mahtavaa! Onnittelen jo tässä välin :)

  VastaaPoista
 11. Sä olet kyllä huikea!!!!! You go girl!!! ♥ ♥ Mä tarviisin kanssa tuollaisen aktiivisuus kannustin rannekkeen! :) Tai sitten vaan jonkun joka päivittäin työntää ovesta ulos....lenkille! :D Ihanaa keskiviikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih , tuo ranneke kyllä tsemppaa liikkumaan :) Sun pitää muuttaa tänne meidän perälle niin työnnän sut ulos jokapäivä lenkille :)

   Poista
 12. Tuota aktiivisuusranneketta kehitetään käsittääkseni Kempeleessä, eli lähituote siis periaatteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Polarilla on tuotekehitys Kempeleessä :)

   Poista
 13. Hei!

  Saako kysyä, että minkälaisia ruoka-annoksia syöt? Eli onko ne jotakin valmiita pussiannoksia? Ja onko tuolla dieetillä jotakin tiettyä nimeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on valmiit pussit, joita sekottelen veteen, eli helppoa kuin heinänteko :) Cambridge on nimi näille, löydät heidän kotisivut googlettelemalla ja saat sieltä enemmän tietoa :)

   Poista
 14. Aivan mahtavaa!!!! Huikea suoritus jo nyt. Tätä on niin mahtava seurata ja tsempata! Loistavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Itsellä on ihan mielettömän hyvä olo :)

   Poista
 15. Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3 olen itsekin tyytyväinen :)

   Poista
 16. Onnea paljon tuloksista ja tsemppiä tulevaan :) Itse olen tiputtanut parin vuoden aikana 45 kiloa ja tiedän, että helppoa se ei ole. Ainakaan kilojen pitäminen kuosissa :D Mitä mieltä olet tuosta rannekkeesta? On ollut hyödyllinen? Onko sulle Polarin sykevyö siihen kaveriksi? Itelläni on M4, joten se ei tuon kanssa mätsää ja mietin, että onko siksi turhaa hankkia tuo. Vaikiaa tämä naisen mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno määrä pudotettuja kiloja, vau <3 tää ranneke pistää oikeasti liikkumaan / auttaa motivoimaan. Mulla on tavoite että jokapäivä aktiivitasot tulevat täyteen joten iltaisin on käytävä lenkillä :) mulla on istumatyö niin työpäivinä ei paljon liikuttua tule joten saa tehdä kovasti töitä työpäivän jälkeen että kaikki osa-alueet täyttyy rannekkeessa :) mulla ei ole vyötä, mullekin kävi niin etttä vanha vyö ei tähän käy, mutta olen tehnyt pieniä testejä vanhalla sykemittarilla i, laitoin toiseen ranteeseen loopin ja toiseen tavalisen sykemittarin ja sitten menin lenkille, kulutetut kalorit olivat suunnilleen samat loopissa kuin mitä toisessa sykemittarissa, joten en sitten nähnyt tarpeelliseksi hankkia vielä vyötä :) mää kyllä suosittelen tätä looppia, ihana kapistus :)

   Poista

Kiitos kommentista.