Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustusbloggaajien kierros Oulussa

Meillä oli eilen Oulun seudun sisustusbloggaajien kanssa tärskyt ja voi vitsit kuin kivoja tyyppejä täältä Oulun seudulta bloggaripiireistä löytyy. Päivä kului rattoisasti sisustusliikkeitä kiertäessä ja jutellessa muiden bloggaajien kanssa. Tutustuttiin Oulun keskustan alueella pieniin kivijalkamyymälöihin, aloitan esittelyn viimeisestä kohteesta eli Lifestylenordic nimisestä liikkeestä, joka sijaitsee Oulun aittatorilla, eli tuttavallisemmin torinrannassa. 

Tässä teille pieniä fiiliskuvia myymälästä. 


Uashmama paperipussit on sulattaneet minun sydämen ja niitä oli liikkeeseen tullut nyt lisää, joten ostoskoriin päätyi yksi pieni valkoinen paperipussi.


Saviruukut jakaa varmasti mielipiteensä sisustusrintamalla, mutta itse tykkään ruukkujen rosoisuudesta, jokin niissä viehättää.


Myymälässä oli hyvä valikoima Nicolas Vahén mausteita.
TineK:n kevään malliston koristetyynynpäälliset sulatti kyllä mielen, keväisiä tyynyjä olisi kyllä mieli tehnyt hankkia olkkariin, mutta tällä kertaa pidin pintani kun tiesin, että kaapit notkuu jo erilaisia päällisiä ja tyynyjä. Täytyy varmaan alkaa karsimaan pikaisesti kaappien sisältöä, jotta voisi hankkia uutta tilalle :D


Liikkeeseen oli tullut uutuutena nämä monissa blogeissa vilahdelleet kalkkimaalit. Pitää varmaan jossain vaiheessa itsekin näitä testailla.


TineK:n silkkiset varjostimet ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. 


Kiitos kaikille mukana olleille bloggaajille *, oli kyllä super kiva tavata ja tutustua teihin ♥ Otetaan pian uusiksi :D

16 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia olet napsinut! :) kiitos itsellesi mahtavan päivän järjestämisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos saikku :) pian otetaan uusiksi erillaisella teemalla :)

   Poista
 2. Kiitos Johanna mukavasta päivästä! Oli todella kiva tutustua ihaniin naisiin joilla on samanlainen intohimo sisustamiseen kuin minullakin. Lisää tällaisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aika kului ihan hujauksessa :) toivottavasti pian nähdään uudelleen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin tuo pinkki vai ;) se sopis teille kyllä tosi hyvin :)

   Poista
 4. On kyllä upeita kuvia! Sinähän varmaan vedät meille sen kurssin sitten seuraavilla treffeillä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Ei taida riittää minun taidot sellaisen kurssin vetämiseen :D Katsotaan, voitashan me opettaa jokainen toinen toistamme, varmasti kaikilla on jotain kikkakolmosia, joista ois apua toisille :)

   Poista
 5. Ihania kuvia! Kiitos vielä paljon että jaksoit järkätä noin mukavan päivän meille! Oli tosi mukavaa nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne, oli kyllä upeaa tavata ja saada monelle blogille kasvot :)

   Poista
 6. Kiitos sulle Johanna päivän järjestämisestä. Todellakin otetaan uusiksi ja keksitään jotain mukavaa ohjelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jes, aletaan pian suunnittelemaan ;)

   Poista
 7. Kiitos ihanan päivän järjestämisestä, ja kiitos myös uusiin liikkeisiin tutustuttamisesta! Ilman tätä kierrosta olisi useampi liike edelleen tuntematon minulle Oulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun sinäkin olit mukana :) Itse olin kyllä tosi yllättynyt kun moni sanoi, että useampi kierroksen liikkeistä oli heille tuntematon, onnistunut kierros siis :)

   Poista

Kiitos kommentista.