Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustusliike Decora

Sisustuskierroksella me piipahdettiin monen bloggaajan ihastukseksi nousseessa Sisustusliike Decorassa. Decora on kyllä kivannäköinen liike ja sieltä löytyy paljon tuotteita hypisteltäväksi. Itselläkin jäi muutama tuote jyskyttämään takaraivoon, mutta vielä en niitä raskinut ostaa. Kuparinen pöytävalaisin oli yksi näistä mieleeni jääneistä tuotteista, joka sopisi niin täydellisesti meidän eteisessä olevan vanhan lipaston kaveriksi, ehkä minun täytyy vielä palata liikkeeseen ja käydä se sieltä ostamassa.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen liike jos pyöritte Oulun keskustan tuntumassa, ette takuulla lähde liikkeestä tyhjin käsin, mikäli sisustustyylinne osuu nappiin liikkeessä olevien tuotteiden kanssa. Alla olevista kuvista saatte hieman esimakua liikkeen tyylistä.


17 kommenttia

 1. Näyttää ihanalta! Tuolta löytyisi kotiin varmaan vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liike oli kyllä kaunis ja esillepanoon oli selvästi satsattu :)

   Poista
 2. Ihan kivoja tuotteita, mutta palvelua en ole tuolta saanut koskaan. Toisaalta hyvä, että
  voi rauhassa katella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko siis pyytänyt apua / palvelua, mutta et ole siitäkään huolimatta saanut? Minä itse en tykkää siitä, että myyjät roikkuu kintereillä tarjoten kokoajan neuvojaan, joten itse pidän liikkeistä jossa saa katsella rauhassa ja tehdä itse ostopäätöksen ilman, että siihen vaikuttaa kukaan muu :D

   Poista
 3. Itekki ihailin tuota valaisinta. Hinta vain kirpaisi...vielä...:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, hinta kirpaisi :)... Vielä ;)

   Poista
 4. Kiva ollu lukea teidän kierroksesta. Kätevästi löytyi uusia paikallisia blogeja listauksestasi, kun on niin kiva lukea saman seudun juttuja. Ois kiva jos tietäs enempi paikallisia tältä lastenvaate ja kirppistely puoleltakin ;) Mukava tutustua näin kuvin noihin putiikeihin, kun tulee niin harvoin kaupunkiin lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että listauksesta oli hyötyä :) yks bloggaaja oli sieltä teidän kylältäkin :) sun pitää ottaa järjestääkses lastenvaate / kirppis bloggaajien tapaaminen :)

   Poista
  2. Meidän naapuri ;) Minä jo vähän alustavaa kyselyä teinkin, mutta aikataulullisesti hankalaa ja esim Miniq lopetti Zeppeliinistä :(

   Poista
  3. Eikä :D ?Tunnette sitten ilmeisesti toisenne :) Zeppeliinissä ei taida sitten enää olla yhtään tällaista ns. yrittäjävetoista liikettä? Siis lastenvaateliikettä.

   Poista
 5. Ihana liike oli kyllä <3 Ja kiitos tuosta sivupalkista! On näköjään moni löytänyt täältä tiensä minunkin blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että listauksesta oli sitten hyötyä :)

   Poista
 6. Kiva liike. Pitäisikin pitkästä aikaa käydä. Jos vielä joskus teette tällaisen päivän niin uskaltautuisinkohan minäkin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti uskallat mukaan :D Tuuhan meidän fb ryhmään mukaan niin pääset keskusteluihin :D

   Poista
  2. Laitapa linkki sinne teidän ryhmään :)

   Poista
  3. Se on salainen ryhmä, joten linkkiä en laita tänne yleiseen jakeluun.. Laita mulle säpöä ja laitan sinulle sitten kutsun ko. ryhmään :D

   Poista

Kiitos kommentista.