Sisällön tarjoaa Blogger.

The Dots


Mahtavaa se on jälleen perjantai, joka tietää sitä, että saa kuluttaa lenkkipolkuja hitusen enemmän kuin arkisin, olen siis vallan koukuttunut lenkkeilyyn ja sen tuomaan hyvään oloon.

Mutta joo, sisustusasioihin. Viime viikonloppuna Lo Spaziosta ostin ensimmäiset the Dots naulakot meille. Ihana ajaton valkoinen ja tammensävyinen dots päätyi piristämään meidän kodinhoitohuoneen seinää.


Lo Spaziossa oli myös edullisesti Hayn hengareita, joten kuparinsävyiset ripustimet oli pakko kotiuttaa ja nehän sopii hyvin roikkumaan näihin Dotsin naulakoihin. Aina silloin tällöin tulee tarpeita kuivata muutamia vaatekappaleita hengarissa, joten siihen nämä naulakot tarjoavat nyt mahdollisuuden.


Vielä ajattelin, että jos muutaman Dotsin ostaisi, vaikkapa sellaisen L kokoisen ( nämä ovat M ), niin tulisi oikein kiva kokonaisuus tästä aiemmin niin tylsästä kodinhoitohuoneen seinästä.


17 kommenttia

 1. Nuo on tosi hienot! :-) Aivan super ihanat ja kuinka antaa ilmettä seinälle! :-) Kuulostaa hyvältä ne isommat kaveriksi! :-)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä :) Yks isompi sopis kyllä vielä aika kivasti tuohon muiden kaveriksi

   Ihanaa viikonloppua ♥

   Poista
 2. Dotsit on kyllä kauniita. Monet kerrat oo miettinyt, mihin meillä tuollaiset mahduttaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän on niin pikkuisia että mahtuvat minne vaan :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Mullakin odottaa vielä yksi tamminen dotsi kiinnitystä eteisen seinälle :)

  VastaaPoista
 4. Dotsit on kyllä kivoja! Omani ostin jo 2kk sitten tänne uuteen kotiimme, mutta eivät ole vieläkään päässeet seinälle asti. Ehkä pitää ruveta oikeasti jostain etsimään oikeita työvälineitä jotta pääsen omiakin dotseja ihastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otat viikonlopun ohjelmistoon dotsien laiton :D Ne on kyllä ihan super ihanat ♥

   Poista
 5. Nuo Dotsit on kyllä kauniita! Haluaisin muutaman omaankin kotiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä upeita, minäkin olen vain aiemmin ihastellut niitä muiden kodeissa ja vihdoin uskaltauduin itsekin niitä ostamaan :)

   Poista
 6. Nämähän on tosi kivat! Ja tykkään tuosta tammisesta paljon.
  Mukavia lenkkeilyhetkiä, yritän itsekin päästä takaisin lajin iloihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tamminen on kyllä tosi kaunis :)

   Kiitos , tsemppiä sinulle myös :)

   Poista
 7. Voi että nuo ovat niin kauniit :))! Mä olen myös miettinyt noita, mutta vielä en ole saanut ostettua...ja nyt kun mietin, meillä olisi täydellinen paikkakin niille...ehkä mun nyt vaan täytyy ostaa :))!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ostamaan jos sulla olis hyvä paikkakin niille :) Itse yllätyin siitä, että eivät olleet niin kalliita ku mitä ehkä olin kuvitellut :D

   Poista
 8. Nyt täytyy kysyä kun monet kerrat miettiny (voipi olla hassu kysymys) mutta tarviiko nämä aina hengarin vai mikä systeemi näissä on? Meinaan että takeissa ei ainakaan nuin suurta renksua. Nämä on niin kivan näköisiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä vaatii hengarin, en ole itsekään törmännyt sellaisiin vaatteisiin josta löytyis nuin iso renksu :)

   Poista

Kiitos kommentista.