Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta ilmettä magneettisilla päällisillä


Kodinhoitohuone on yleisesti ottaen melko tylsännäköinen tila ja kyseiseen tilaan tulee aika harvoin satsattua mitään sisustusjuttua, ainakin meillä. Meidän kodinhoitohuoneesta löytyy tuollainen ruma vesiboileri, jonka olemassaolo häiritsee aika-ajoin omaa mieltä.

Yhteistyön merkeissä sain tutustua yritykseen nimeltä Feeling Interior, joka on internetissä toimiva sisustuspintojen suunnittelu- ja tilauspalvelu. Heidän sivuiltaan voi siis tilata vaikkapa jääkaapin oviin, tiskikoneen tai vaikkapa lastenhuoneen seinään tulevan VividCover päällisen.

 

Minä halusin pientä muutosta siis kodinhoitohuoneeseen ja nimenomaan tähän rumaan vesiboileriin, joten päätin tilata magneettisen VividCover päällisen. Kaapin magneettinen pinta ( kuten jääkapeissakin) mahdollistaa sen, että tällainen päällinen on todella vaivaton kiinnittää, nostat vaan päällisen kohteen päälle ja magneettisuuden vuoksi se kiinnittyy pintaan helposti, kuten magneetit. Suunnittelin heidän ohjelmallaan omasta valitsemastani kuvasta päällisen ja lisäilin päälliseen tekstin, joka on tällä hetkellä vahvasti meidän ja varsinkin minun mielessä tämän elämäntaparemontin vuoksi; Yksikään unelma ei ole liian suuri.


Itse ihastuin täysin tähän päälliseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin myös keittiössä. Olen pitkään miettinyt, että miltä keittiössä näyttäisi valkoiset ovet ja toisiko se lisää vaaleutta kotiimme ja täytyy myöntää, että nyt mielessä kutkuttaa itsellä, että tilaisin keittiön pakastimen ja jääkaapin oviin omat päälliset niin saisin rosteriset ovet piiloon :D Ja näissä kalvoissa on hyvää se, että jos kuosi alkaa kyllästyttämään niin sen saa rullattua takaisin putkiloon ja laitettua vähäksi aikaa säilöön kaappiin.
Feeling Interior:n valikoimista löytyy myös toinen mielenkiintoinen idea, nimittäin tämä esimerkiksi lastenhuoneen seinään laitettava magneettinen päällinen. Monet äideistähän tietää, että lasten kasvaessa myös lasten maku muuttuu ja tällaisella magneettisella päällisellä lastenhuoneeseen saa aina tarvittaessa aika helposti uuden ilmeen. Päällinen toimii magneettialustana, joten lapset voivat kiinnittää seinään magneeteilla vaikkapa niitä päiväkodeista tuotuja piirustuksia. Päälliseen voi tulostaa huoneessa asuvan lapsen mieltymysten mukaan, vaikka satulinnan tai esimerkiksi kaupunkimaiseman, vain mielikuvitus on rajana.


Jos kiinnostuit tuotteista niin kannattaa käydä tutustumassa Feeling Interiorin nettisivuihin, sieltä saa lisäätietoa tuotteista.

30 kommenttia

 1. Tää oli mulle ihan uus tuttavuus. Loistava idea. Täytyykin pitää mielessä, jos alkaa rosteri kyllästyttämään jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, täysin uusi tuttavuus tämä yritys. Mulla niin kutkuttais tilata jääkaapin ja pakastimen oviin valkoiset magneettipäälliset, sais enemmän vaaleutta kesäksi :D

   Poista
 2. Aikas kiva idea! :) Täytyy tutustua tuohon sivustoon joku kerta.

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea oli tosiaan minustakin kiva ja kuin helpolla saa rumat kodinkoneet vähän kauniimmaksi :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän kaunis kuva ja teksti ♡♡ voi miten tuo kolahti :-) tosi kaunista Johanna :-)♡
  Tämä oli itselle ihan uusi juttu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti muistuttaa minua päivittäin tästä elämäntaparemontista :)

   Poista
 4. Onpa kiinnostava ja hauska idea! Just tuontyyppinen voisi olla ratkaisu meidän lastenhuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin tuota juuri lastenhuoneeseen. Meillä tulee jossain vaiheessa remppa neidin huoneeseen niin ajattelin, että voisi kokeilla juurikin tuota lastenhuoneideaa, siinä on helppo vaihtaa magneetti päällinen kun lapsella tulee ikää :) Ei tarvitse aina alkaa tapetteja repimään kun uudistusta haluaa :D

   Poista
 5. Oi vau. Empä ole minäkään tällaisesta ikinä kuullut. Ihan loistavaa, että joku on keksinyt tavan miten noita tylsiä pintoja voi piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tällaiselle tuotteelle on kyllä tilausta :)

   Poista
 6. Wauu, enpäs ole tällaisesta ennen kuullutkaan! Aivan upean näköinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Ja suht pienellä vaivalla ja rahalla saa aivan uudenlaisen ilmeen kotiin :)

   Poista
 7. Onpas kätevä sisustusidea, paras laittaa korvan taakse muhimaan! :)

  VastaaPoista
 8. Todella upean näköinen <3 Mahtava idis :)

  VastaaPoista
 9. Onpas upea! Tällainen onkin minulle ihan uusi juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon :)

   Poista
 10. Kiva ja minulle aivan uusi idea! Hyvältä näyttää, muuttuu pinnat heti uudenlaisiksi. Täytyy käydä tutustumassa sivustoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, saa uutta ilmettä aika helposti :)

   Poista
 11. Ompas mielenkiintoinen tuote! :) Täytyypä käydä heti kurkkaamassa nettisivut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen sivusto :)

   Poista
 12. Huippuidea ja tuota voisi monessa hyödyntää. Ilosita pääsiäistä sinne myös :)

  VastaaPoista
 13. Todella hieno kuva. En löytänyt hintatietoja, mutta jos suurinpiirtein kehtaat sanoa missä hinnoissa liikutaan niin varamasti lähden etsiin sopivia kuvia omaan khh:n rumiin koneisiin. Esim eteisen sähkökaapin ovi suorastaan huutaa jotain somistusta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan tuo minun päällinen tullut maksamaan 70 euroa. Heidän verkkosivuilleen kannattaa rekisteröityä niin voit kokeilla paljonko sinulla tulisi maksamaan haluamasi tuote. Suu nittelu heidän nettisivuillaan ei velvoita tekemään tilausta, joten rohkeasti kokeilemaan :)

   Poista
 14. Kiva idea ja tuo toteuttamasi pinta on aivan upea, todella kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) oletko muuten palannut takaisin bloggeriin?

   Poista

Kiitos kommentista.