Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämäntaparemontti, viikko 8

Elämäntaparemontin 8 viikko on takana ja tähän viikkoon mahtuikin kaikenlaista. Paino alkoi junnaamaan paikoillaan ja se ei meinannut laskea viimeviikkoisesta yhtään. Kroppa selvästi taisteli painonpudotusta vastaan, joten perjantaina vietin syönti-illan. Herkuteltiin sitten miehen kanssa pippuripihvillä ja salaatilla ja voi kuulkaas kun maistui hyvälle kun kahteen kuukauteen ei ole saanut lihaa. Lauantaina palattiin taas ruotuun ja näillä mennään taas tämä viikko eteenpäin. 

Pikaisesti otin teille kuvan kamerakännykällä, joten kuvanlaadut ovat mitä on. Vasemmanpuoleinen kuva on otettu projektin alussa ja oikeanpuoleisen kuvan nappasin juuri äsken. Omasta mielestäni kasvot ovat kaventuneet ja anteeksi, en jaksanut sutata meikkejä naamaan, joten tällä kertaa mennään ihan naturel meiningillä :D


Sitten niihin tuloksiin :) 
Viikko 8, punnitus 25.5.2014 : 
paino: - 1,2kg
rinnanympärys: -0cm
vyötärönympärys: - 3,0cm
lantionympärys: -4,0cm
reiden ympärys: -0,00 cm
------------------------
Kahdeksan viikon kokonais edistys: 
paino: - 21,4 kg
rinnanympärys: -19 cm
vyötärönympärys: - 23cm
lantionympärys: -27cm
reiden ympärys: -7cm
------------------------
Listaan vielä alle tavoitteeni.
30.3.2014 Aloitus
Viikko 4 loppuun mennessä (27.4)  - 10kg -- Saavutettu 17.4.2014
Viikko 8 loppuun mennessä ( 25.5) - 20 kg -- Uusi tavoite pvä  18.5.2014 - Saavutettu 17.5
Viikko 12 loppuun mennessä ( 22.6) - 25 kg -- Uusi tavoite pvä 1.6.2014
Viikko 16 loppuun mennessä (20.7 ) -30kg -- Uusi tavoite pvä 15.6.2014

Tiukkaa tekee saavuttaa 25 kg tavoite 1.6 mennessä kun tämä viikko oli hieman hankala ja jouduttiin kroppaa herättelemään syömällä enemmän, mutta sunnuntaina nähdään kuinka käy. Voi olla, että sunnuntaiset elämäntaparemontti päivitykset jäävät kesätauolle ja palailen heinäkuun alkupuolella sitten jälleen elämäntaparemontin päivityksin tänne blogimaailmaan.. Tsemppiä teille kaikille, jotka oletteottaneet uuden suunnan elämässä ja ryhtyneet minun tavoin parantamaan omaa elämänlaatuaan ja pudottamaan painoa ♥

38 kommenttia

 1. Upeelta kuulostaa ja näyttää, ihan selvästi olet hoikistunut! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla ulkopuolisten suusta että jotain muutosta on tapahtunut :)

   Poista
 2. Nostan sinulle hattua! Itse olen nyt ollut samaisella pussikeittodieetillä kohta neljä viikkoa, ja nyt tuntuu että en saa enää mitään niistä keitoista alas. Suolaista syötävää vaan tekee mieli. Paino on kyllä laskenut kivasti, mutta nyt tuo syömäpuoli alkaa tökkimään pahasti :( .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut niitä pirtelöitä? Minullakin tökki ne keitot ja siirryin pelkästään pirtelöön :) itse tykkään niistä pirtelöistä ja mulla ne ei tuota ongelmaa :)

   Poista
 3. Hienosti olet tsempannut! Vau! Itsekin campritsiä kokeilleena mieliteoista kieltäytyminen ei ole helppoa :) Nyt olen kokeillut kunnon liikunnan ja proteiinipitoisen ruokavalion yhdistämistä ja läski on muuttunut lihakseksi ja uskon pidemmän päälle tähän enemmän. Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) liikunta on kyllä kivaa, itsekin olen oppinut nauttimaan siitä. Ruokavaliolla on kaikkein suurin merkitys painonpudotuksessa, itse opettelen syömään oikein ja luulen, että sitten kun alan syömään kunnolla niin pitäydyn itsekin vain proteiinipitoisessa ruuassa :)

   Poista
 4. hieno muutos! Kasvot on kyllä kaventuneet! Luonnonstaankin olet kaunis! :) Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Mukava, että ulkopuolinen ihminen huomaa jo muutosta :)

   Poista
 6. Siis kakskyt kiloa olet saanut painoa pois, voi että!! Mahtava suoritus, ei monestakaan olisi siihen. Se vaatii niin luonteenlujuutta ja itsekuria, että huh huh.. Itse olin 13 pvän sairaaladieetillä ja tiputin viisi kiloa, olin myös tyytyväinen itseeni :). Onkohan niin, että mitä tuoreempaa se läski on niin sen helpommin se myös lähtee, mutta sitten tulee tosi tiukkaa, kun pitäisi pudottaa sellaista massaa, mikä on ollut vuosikaudet kropassa. Tsemppiä loppuun saakka sisupussi :)
  t. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se nimenomaan vaatii, luonteenlujuutta, itsekuria ja päättäväisyyttä ja olen täysin samaa mieltä, että kaikista ei tähän olisi :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Itsekin olen ylpeä tähänastisesta painonpudotuksesta, se on kuitenkin aika paljon näin lyhyelle ajalle :)

   Poista
 8. Natural on hyvä! :) Kauniit kasvosi eivät koristeita kaipaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Kyllä ne oikeasti vähän kaipais :D

   Poista
 9. Kaunis sinä ja upea juttu!!!! Näytät upealta naturellina ja mahtava saavutus jo nyt! Pidän peukkuja, että saat omat tavoitteesi täyttymään. Älä silti ota siitä liikaa stressiä :) Oot kyllä hyvä esimerkki monelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota yhtään stressiä, se putoaa mikä putoaa :) Jokainen pudotettu kilo on eteenpäin ♥

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Vielä on kuitenkin matkaa ns. maaliin :)

   Poista
 11. Onnittelut hurjasta suorituksesta! Kauniit kasvot eivät meikkiä kaipaa.
  Orvokki

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavia tuloksia olet saanut aikaiseksi. Onnittelut hienosta suorituksesta! Kuvasta kyllä huomaa, että painoa on tippunut. Kaunis kyllä olet molemmissa kuvissa. Ja ihan ilman meikkiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, lämmittää niin sydäntä <3

   Poista
 13. Huimat lukemat olet saanut pois kropastasi, onnea hurjasti!! Sinulla on luonnostaan kapeat kasvot eivätkä olemassa olevat ylimääräiset kilot juurikaan näy vanhemmassa kuvassa, mutta kyllä tuoreessa kuvassa näkyy kilojen katoaminen :D
  Kroppa tosiaan rupeaa jossain vaiheessa jumittamaan eikä paino putoa enää siihen tahtiin kuin aikaisemmin, mutta kyllä se tavoite sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin tuolla luonteenlujuudella :D Tsemppiä sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeva, kiitos ihan mielettömän paljon ihanasta kommentista <3 niin kauniisti kirjoitit.

   Poista
 14. Kaunis ihana sinä, molemmissa, mutta uudemmassa vähän enemmän pilkettä silmäkulmassa - oisiko tullut lisää virtaa emännälle? ;)
  Onnea hienosti edenneestä urakasta, hyvin sä vedät! :)

  VastaaPoista
 15. Todellakin huomaa kasvoista, ihana ja näytät niin hehkuvalta!!! :) Ja ei voi muuta sanoa kuin, WAU!!! Ihan uskomattoman hyvin jaksat, koska tuohon ei todellakaan ole kaikista!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.