Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäiset kengät hankittu

Joko te muut olette havahtuneet siihen, että enää kuukausi aikaa niin vaihtuu jo kesäkuu, toivonmukaan silloin alkaa vihdoin ne lämpimät kelit ja tuo tuulikin alkaisi hellittämään, joka taitaa olla tämän meidän alueen varsinainen ja suurin riesa. Me tytön kanssa päästiin jo vähän makustelemaan kesää ja kesäfiilistä kenkien muodossa, ei millään maltettu olla kokeilematta ja odottaa sitä oikeaa ja lämmintä aikaa.


Päästiin neidin kanssa tekemään yhteistyötä Crocsin kanssa. Yrityksen joka tunnetaan ehkä parhaiten juurikin niistä classikoiksikin jo muodostuneista crocseista. Hieman yllättynyt olin kuinka laaja valikoima Crocsilla onkaan erilaisia kenkiä ja valinta kävikin tästä syystä aika vaikeaksi kun ei millään oikein osannut päättää, mitkä kengistä otettaisiin testattavaksi, kun niin monet kengät oli omaan makuuni todella kivat. 


Päädyttiin kuitenkin molemmat valitsemaan sellaiset kengät, jotka tuntuivat heti omanlaisilta. Tyttö valitsi helposti jalkoihin sujautettavat tennarimaiset kengät. Materiaali on joustavaa ja uskon, että näistä tulee tytön lempparikengät kesällä juurikin helppouden ja mukavan materiaalin ansiosta.


Itse päädyin valitsemaan kengät, joiden sanotaan olevan mukavimmat kengät, jotka Crocs on tähän mennessä valmistanut.  Varmaankin nämä ovat makuasioita, mutta ehdottomasti kivantuntuiset kengät jalassa, kevyet ja mukavat.


Tässä vielä muutamat kenkäparit, jollaisia pitäisi kesäksi hankkia. Kumpparit olis ihan ehdottomat tuonne puutarhatöihin ja ihanan pirtsakat olis kyllä aika kivat.* yhteistyössä www.crocs.fi/

14 kommenttia

 1. Ensin näytti siltä, että kesä tulee tänä vuonna aikaisemmin, muttei sittenkään. Juuri postasin terassista, ei vielä vehreältä näytä, rakeitakin tuli viikonloppuna. Kengät ovat varmasti mukavat jalassa, kelpaa viilettää kesällä pihalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täälläkin kun tuulee niin on tosi kylmä. Yhtenä päivänä oli ihan mielettömän lämmintä eikä tuulenvirettä, ihanan kesäinen päivä oli :)

   Poista
 2. crocsilla on kyllä kivoja kenkiä... haluaisin itelle kumpparit merkiltä mut jotenki arveluttaa se oikean koon löytäminen.. meillä on lapsilla jo kolmannet crocsin klassikot menossa ja nyt haluaisin testata jotai muun mallista merkiltä... sais tänne oulun seudulle tulla ko. merkin putiikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ostamaan sen pienemmän koon, mulla on normaalisti 39 jalka niin mulle sopiva koko oli 38 :) eikö zeppeliinissä stadiumilla myydä jonkun verran crocsin tuotteita? En tosin muista että oliko siellä kumppareita.

   Poista
  2. Saappaissa en kyllä ottaisi pienempää kokoa. Muutamat pitkävartiset crocsit, perussaappaat ja kahdet talvimallit omaavana. Ennemminkin suurempi koko saappaissa. Muovikenkä hankala saada muutoin jalkaan

   Poista
 3. Hei, laitoin sulle eilen viestiä tuohon edelliseen postaukseesi televisiotasosta. Vastaisitko vielä siihen. :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Televisiotasoon? Yritän etsiä kommenttisi :) anteeksi että vastaaminen kesti, kommenttisi löytyi roskaposti kommenteista :/

   Poista
 4. Varmasti mukavat jalassa molemmat kengät! Nuo sun kengät on helppo heittää jalkaan monessa menossa! Kivaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin juuri siihen, että nää on helppo vaan sujauttaa jalkaan kun menee pihalle :)

   Poista
 5. Eikä, nyt on söpöt molemmilla! Me like a lot <3

  VastaaPoista
 6. Noi crocsin ns. hienommat kengät on tosiaan kyllä kauniita ja mukavia! Hyvät valittan olitte tehneetkin! :)
  Onnea myöskin sun projektin hienosta etenemisestä! :)
  Oikein iloista ja onnellista äitienpäivää huomiselle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.