Sisällön tarjoaa Blogger.

Makuuhuoneen sisustamista

Pitkästä aikaa ehtii viettää sisälläkin aikaa ja siivoilla kun ulkona sataa vettä. Vesisade tuli kyllä ihan hyvään saumaan kun sisätilat huutaa suursiivousta, sen verran retuperällä on viimeaikoina aurinkoisten ilmojen vuoksi ollut sisätilojen puunaaminen, että tänään taitaa kulua kokopäivä rätin kanssa heiluen ja pyykkiä pesten. 

Joitain muutoksia meidän huushollissa on viimeaikoina tapahtunut, lähinnä tavaroiden karsimista ja uudelleen järjestelemistä. Jossain vaiheessa kyllästyin siihen kun tämä yksi vieraskäytössä olleista makkareista on ollut vähän hunningolla sisustamisen suhteen ( on se toki sitä vieläkin, mutta askel kerrallaan eteenpäin ). Sijoitin aiemmin työpöytänä toimineen pienen lipaston sängyn taakse toimittamaan yöpöydän virkaa ja omasta mielestäni tämä oli ihan onnistunut siirto. Nyt sänky ei näytä orvolta ilman erillistä sängynpäätyä. Tässä huoneessa on edelleen se ruskea piano, joka määrittelee hyvin pitkälle sävyt tähän huoneeseen, joten etsinnässä on ollut rusehtavat kevyet verhot, mutta mieleisiä ei vaan ole löytynyt. Kaveri antoi lainaan Pentikin sivuverhon siksi aikaa, että löydän tänne jonkun toisen. Viimeaikoina ei kyllä ole tullut edes ihan hirveästi selattua nettikauppoja saatikka, että olisin ehtinyt kaupoissa kiertää etsimässä tänne sitä mieltäni säväyttävää verhoa :D Jospa ensiviikolla ehtisi kaupoille kun päästään viettämään lomaa ja kiireetöntä kesää.


Kruusatusta peilistäkään en ole raaskinut luopua, enkä myöskään maalata, vaikka mieli olis tehnyt monta kertaa tarttua pensseliin. Tämä saa mennä tällaisenaan, se on ihan ok :D


Mukavaa sunnuntaita

14 kommenttia

 1. Tosi hyvä siirto ehdottomasti :-) näyttää niin kauniilta :-) sinulla on niin silmää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikkakin keskeneräistä on vielä :) ajattelin myydä tuon valkoisen lipaston, kunhan keksin mihin lipastossa olevat tavarat laitan :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää... eikä ollankaan keskeneräiseltä:) Meillä on kuuma ja aurinko paistaa... kaipaisin pientä sadetta. Voitko lähettää sen tänne???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos frida <3 ilman muuta, sain just siivottua, joten voin passittaa ton vesisateen sinne jos sää lähetät paluupostina sen aurongon tänne :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kyllä kodikkaansävyinen ja siro, tykkään itsekin tosi paljon :)

   Poista
 4. Kivan näköistä! :) Meilläkin pitäisi käydä vierashuoneen kimppuun, mutta taitaa nyt pihahommat viedä voiton vähäksi aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, kyllä täälläkin piha vie voiton, mutta sadepäivinä täytyy sisällä yrittää siivota ja järjestellä paikkoja :)

   Poista
 5. Tosi kivan näköinen!!! Kyllä pienellä järjestelyllä saa taas uutta ilmettä huoneelle. Piano on hieno ja se minusta saakin olla se huoneen keskipiste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, pienillä jutuilla saa toisinaan isoja muutoksia :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää! Lattia on kauniin sävyinen, mitä jos verhoksi laittaisikin pellavaverhon ja pianon hienoa väriä korostaisi jollakin taulun kehyksellä? Huone pysyisi silloin valoisampana. Samanlainen kruusattu peili on meilläkin saanut pitää pintansa :) Keskeneräisyys on kyllä kumma juttu, kun se vaan laittaa omaan silmään, mutta muut ei sitä yleensä ollenkaan huomaa. Ehkä munkin pitäisi joku kerta paljastaa se mun mielestä keskeneräinen kellarikerros... vaikka se kyl on ihan oikeasti edelleen keskeneräisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain pellavaa voisi laittaakin :) niinhän se taitaa olla, että keskeneräisyyden huomaa vaan ite kun tuijottelee niitä nurkkia joka päivä :) laitahan vaan kuvia :)

   Poista
 7. Kaunista ja rauhallista, tykkään :). Juuri postasin samasta aiheesta ;)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Tapetti seinällä näyttää juuri siltä mitä etsin omaan kotiini. Muistatko tapetin tietoja tai onko ne mahdollisesti jossakin täällä blogissa saatavilla?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.