Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämäntaparemontti, viikko 9

Moni on ehtinyt jo kyselemään viikon 9 painonpudotustuloksia, joten oli pakko aukaista jo tietokone ja alkaa näpyttelemään teille näitä lukuja luettavaksi :) Mukavaa kun siellä taustalla paljon henkilöitä, jotka innokkaasti seurailevat tätä minun projektia ja edistystä. Kuten blogin sivupalkistakin huomaa, ovat nämä elämäntaparemontti postaukset blogin suosituimpia ja luetuimpia julkaisuja, mahtavaa :D
 

Viikko meni varsin leppoisasti, mielitekoja ruuan suhteen ei ollut ja muutoinkin olo on ollut mitä mainioin. Silti painonpudotus on alkanut olemaan maltillisempaa ja viikkopudotukset huitelee "VAAN" siinä 2 kilon hujakoilla. Luonnollisestikin sitä haluaisi, että paino putoaisi rivakammin, mutta tämä taitaa olla kuitenkin suht hyvä vauhti pudotuksen suhteen. 

Nyt kun seuraava kuukausi vierähtää lomaillessa niin sovittiin valmentajani kanssa, että kerran viikossa saan grillata kasviksia ja vaikkapa kanaa jos niin haluan. Ajatus syömisestä tuo vähän outoja fiiliksiä, tuntuu, että sitä luovuttaa, vaikka sellaisesta ei todellakaan ole kyse. Mutta katsotaan kuinka nämä seuraavat viikot menee :) 

Tällä viikolla ei ihan päästy - 25 kg, johon oli tarkoitus yltää viikon 9 loppuun mennessä, syy tähän on se, että tankattiin välillä elimistöä, koska painonpudotus hieman hidastui, mutta nyt ollaan taas ruodussa oltu ja näillä mennään eteenpäin. 
 
 

Minulta on kysytty myös jatkotavotteita ja tarkoitus olisi tosiaan jatkaa tätä hyvin alkanutta elämäntaparemonttia ja painonpudotusta. Lukemat saattavat äkkiseltään kuulostaa aika suurilta, mutta takaan, että pysyn silti hengissä ja normaalipainossa, vaikka alla kerrotut jatkotavotelukemat toivonmukaan saan toteutettua :)
 
Sitten niihin tuloksiin :) 
Viikko 9, punnitus 1.6.2014 : 
paino: - 1,8kg
rinnanympärys: -1cm
vyötärönympärys: - 3,0cm
lantionympärys: -2,0cm
reiden ympärys: -0,00 cm
------------------------
Yhdeksän viikon kokonais edistys: 
paino: - 23,2 kg
rinnanympärys: -20 cm
vyötärönympärys: - 26cm
lantionympärys: -29cm
reiden ympärys: -7cm
------------------------
Listaan vielä alle tavoitteeni.
30.3.2014 Aloitus
Viikko 4 loppuun mennessä (27.4)  - 10kg -- Saavutettu 17.4.2014
Viikko 8 loppuun mennessä ( 25.5) - 20 kg -- Uusi tavoite pvä  18.5.2014 - Saavutettu 17.5
Viikko 12 loppuun mennessä ( 22.6) - 25 kg -- uusi Tavoitepäivä 8.6.2014
Viikko 16 loppuun mennessä (20.7 ) -30kg -- uusi Tavoitepäivä 29.6

Jatkotavoitteet:
Viikko 20 loppuun mennessä (27.7.2014) - 36kg
Viikko 24 loppuun mennessä (24.8.2014) - 42kg
Viikko 25 --> painon tarkkailu ja painonhallinta

Huhhuh, mitä lukemia, heikompaa vois hirvittää ja täytyy myöntää, että itseäkin hieman jännittää, että voiko todella olla mahdollista, että kesäkauden lopussa olen pudottanut ihan uskomattoman määrän kiloja. Toivossa on hyvä elää ja elokuussa nähdään, saako tämä tyttö pidettyä pään kylmänä ja lisätavoitteet sekä motivaation yllä, uskon, että onnistun :)

13 kommenttia

 1. Upeaa! NIin kuin sanon joka kerta ;) <3

  VastaaPoista
 2. Onnea mahtavasta saavutuksesta tähän mennessä! Hieman kiinnostaa kun noinkin suuresta painonpudotuksesta puhutaan, niin miten sun iho/nahka on pysynyt mukana? Monesti kun painoa pudotetaan paljon lyhyessä ajassa niin tahtoo jäädä sitä "löysää nahkaa", mut miten sä olet asian kokenut? Jos nyt edes haluat siitä puolesta täällä avautua, ymmärrän kyllä jos et. Mut tsemppiä vielä tuleviin viikkoihin ja ihanaa loman jatkoa sulle :) Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän asti nahka on tullut mukana, jonkun verran on löysää, mutta ei omasta mielestäni pahasti. Uskon, että löysää jäisi enemmänkin jos ei reenaa vatsaa tms...

   Poista
  2. Moikka Kaima! Mun on nyt tähän pakko kommentoida kun tuota kokemusta on laihduttamisesta ja "roikkumisesta". Kyllä nuorempana vielä kiinteytyy, siksihän sanotaan (olen kuullut) että paras laihduttaa ennen 30 ikävuotta. Itse olen jojoillut ikäni ja nyt 50+ ei tosiaan enään nahka pysy mukana, ei auta jumpat eikä mikään! Eli tsemppiä sulle Johanna, viisas päätös laihduttaa ennenkuin olet "vanha". Aurinkoista kesää molemmille toivotteleepi Päivi

   Poista
 3. Hienoa Johanna! Kymmenen pistettä saat saavutuksestasi. Iloitsen todella mahtavista tuloksista ja uskon että olet niin motivoitunut, ettei mikään enää voi estää sua saavuttamasta unelmaa.

  VastaaPoista
 4. Nyt on pakko kommentoida noiden sun jatkotavoitteiden vuoksi! =9 Mähän oon seurannu sun blogia kai vuosia jo. Sun tulosten innoittamana aloitin Cambridgen kolme viikkoa sitten. Tuloksia ei tuu yhtä nopeesti, kun en ehdi/jaksa liikkua. Mutta se tavoite! Se on -42kg! Eli vissiin ihan sama kun sulla. Vaatimaton blogini painonpudotuksesta löytyy http://muistinkoollaitseniherra.blogspot.fi/ Tsemppiä sulle ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että,sinäkin olet päättänyt aloittaa tämän saman ohjelman minun innoittamana :) sinullakin on kova tavoite, sinnillä ja periksiantamattomuudella onnistut varmasti.minäpäs tulen lukemaan blogiasi :)

   Poista
 5. Mä oon niin oottanut päästä lukeen näitä!! Blogitauon jälkeen ihana palata sun sivuille! ❤ Mutta wau miten mahtavaa!!! Sä olet ihan liekeissä!!! :) Tuntuu ettei itsellä ole yhtään energiaa nyt, kun pursuaa niin joka puolelle muuten. (ja joo vaatteistakin! ;D) Mutta ihanaa, sä olet niin inspiraatio!! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mää oon nyt ihan iskussa :) tavotteet senkun kasvaa ja vaatekoko pienenee. Otin itseä niskasta kiinni ja myin kaikki vaatteet, mitkä on menneet isoiks, tästä se energia tulee :)

   Poista

Kiitos kommentista.