Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäistä menoa


Ihanat aurinkoiset päivät on olleet meidän lomalaisten onnena, ollaan nautittu ja oltu, ehkä vähän hurviteltukin ja annettu meidän pikkuiselle prinsessalle elämyksiä, joita on sitten kiva muistella kesän päätyttyä vaikkapa tarhakavereiden kanssa. 


Kesälomissa on parhainta se, että vietetään oikeasti yhteistä aikaa omien rakkaiden kanssa ja ei tarvitse ajatella arjen kiireitä saatikka työtä, sellaista aivot narikassa menoa, ihan parhautta. 

Minä oon lenkkeillyt iltaisin auringon vielä paistaessa. Olen reenannut hölkkäämistä/ juoksemista niin, että pian jaksaisin juosta pidempiäkin matkoja, tovi siihen vielä menee aikaa, mutta en luovuta :) 


Täytyy myöntää, että oikeata kameeraakaan en ole jaksanut kantaa mukana, vaan kuvia on napsittu silloin kun siltä on tuntunut niin puhelimella, mutta mitäpä se haittaa, ehtiihän sitä sitten talven pimeinä aikoina kuvailla oikeasti, eikö niin ?


Tällaista täällä, nyt täytyy lähtä pienelle lenkille jotta päivä lähtee hyvin käyntiin :)

17 kommenttia

 1. Tuo on muuten jännä tuo hölkkääminen ja juokseminen. Itse sanon aina että hölkkäämässä, kun tuntuu että juoksu on ihan pro-tyyppien hommaa. Mutta jutellessa huomaa että kaverit käy juoksulenkillä, vaikka niillä on ihan samoja nopeuksia lenkillä kun itselläkin :D Itsekin noudatan -suurinpiirtein- "porin juoksuohjelmaa", jos sitä kesän loputtua saisi ja ennenkaikkea uskaltaisi juosta 10 km. Lähekkö nää mun kaa likkojen lenkille? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just samat fiilikset, juoksu on pro ihmisten hommaa ja hölkkäily sitten on osuvampi sana kuvaamaan meikäläisen menoa :D
   Likkojen lenkki vois olla kyllä hyvä, joten miksipäs ei, täytyy alkaa siis reenaaman oikein kunnolla :) olikos se muutes elokuussa?

   Poista
  2. Joo elokuussa se on. Sinnehän voi vaikka pukeutua mehiläiseksi tai muuksi kivaksi ötökäksi;D

   Poista
  3. Mehiläinen vois olla aika kuvaava :D

   Poista
 2. Mukavaa päivää, kuulostaa kyllä niin ihanalta :)

  VastaaPoista
 3. Viikkopunnitusta taas kaipaillaan..:). -milla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikkonpunnitus jäikin nyt välistä kun ollaan lesälomareissulla, enkä näin ollen päässyt valmentajani luokse punnitukseen. Edes itse en tiedä miten paino on tällä hetkellä mennyt kun täällä ei ole puntaria :/ yritin miehelleni ehdottaa puntarin ostoa eilen, mutta hän ei suostunut :D

   Poista
  2. Pitääpä jännityksellä odotella milloin kotiudut ja pääset puntarille..:D -milla-

   Poista
 4. Oih, ihania kuvia ja hoikka sinä ;)!! Lenkkeily on niin ihanaa ja antoisaa <3 <3 !!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia. Minkä ikäinen olet, entä lapsesi?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.