Sisällön tarjoaa Blogger.

Näppärä tulostin

Sain Canonilta testattavaksi SELPHY-tulostimen ja täytyy kyllä sanoa, että tämän helpompaa ei tulostaminen enää voi olla. Tulostimella voi muodostaa yhteyden älypuhelimeen ja tulostaa suoraan sisäisen langattoman tukiaseman kautta. Ja mikä parasta tämä laite on myös pieni, joten kovin suurta tilaa tällainen ei tarvitse.


Tulostimella saa laadukkaita valokuvia alle minuutissa ja AirPrint™ tukee tulostusta yhteensopivista Apple-laitteista ilman lisäohjelmistoja, joten tulostaminen todellakin on helppoa ja ennekaikkea vaivatonta. 


Itse testailin puhelimen ja tulostimen yhteensopivuutta, joten tulostelin ottamistani kuvista postikortteja sekä aiemmin instagramiin lisätyistä kuvista sain kivoja tarratulosteita. Itsellä tulee tosi harvoin käytyä teettämässä ottamistani kuvista valokuvia, joten tämä voisi olla kyllä kiva kotitulostin, jolla saisi ne jouluiset postikortit ja muut juhlakortit kivuttomasti tehtyä.


4 kommenttia

 1. Vaikuttaa kyllä älyttömän kätsyltä peliltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä oikein kätsy, suosittelen kokeilemaan :)

   Poista
 2. Mutta kuvien ja korttien tilaaminenhan on ihan simppeli juttu jostain kuvanvalmistamosta. Esim. Ifolorista voi tilata millä vaan ja laadukkat kuvat tippuvat postilaatikkoon, vaivatonta. Minkä hintaisia tuolla tulee ja kestääkö värit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulostaa vähän tai satunnaisesti, kuvat kannattaa tulostaa itse. Jos kuvia pitää ottaa paljon tulosteena, mustekasetti loppuu ripeään ja tällöin esim. jo 50+ kuvaa kerralla kannattaa tehdä alan liikkeessä (tulee halvemmaksi).

   Poista

Kiitos kommentista.