Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämäntaparemontti, blogi avattu

Heissan vaan, taas on viikko vierähtänyt ja tulin huikkaamaan teille uudesta sivustosta, jonka parissa olen jokusen illan viettänyt. Päätin perustaa tämän sisustus- ja lifestyleblogin rinnalle ihan oman blogin tälle minun elämäntaparemontille. Tiedän, että elämäntaparemonttiani seuraa melko valtaisa määrä lukijoita ja on kiva, että tälle osa-alueelle tulee yksi ainoa blogi, jolloin nämä elämäntaparemontin postaukset eivät huku muun alle :D Tästä syystä, toivotankin sinut sydämellisesti tervetulleeksi seuraamaan myös Diagnoosi: ylipaino blogia. Siellä ei sisustella, saatikka silotella vaan puserretaan kohti tavotteita hikikarpalot otsilla ja toisinaan verenmaku suussa.


Ja jotta seuraaminen kävisi jatkossakin helposti myös sellaisille, joilta ei omaa blogia löydy, mutta löytyy vaikkapa vaan ne facebook tunnukset niin Diagnoosi: ylipaino löytyy nyt  myös facebookista, sinne pääset tästä: www.facebook.com/diagnoosiylipaino

Tervetuloa tykkäämään :)

http://diagnoosiylipaino.blogspot.fi/

5 kommenttia

 1. Kiva, kiitos! Olet ollut suuri innoittajani tällä painonpudotuksen tiellä ja itsekin olen nyt samalla menetelmällä onnistunut pudottamaan 17 kg. Vielä olisi vajaa 10 kg pudotettavana! Tsemppiä uuden elämän tielle sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno saavutus sinulla jo nyt. Ihana kuulla, että olen toiminut sinun innoittajana <3 tsemppiä jatkoon ja muista, älä luovuta :)

   Poista
 2. Vau miten antaumuksellinen ja rohkea olet! Vertaistuen määrää projektissa ei liikaa voi painottaa ja sitä varmasti tulet myös saamaan. Mutta yhtä lailla sinun esimerkkisi varmasti rohkaisee monia! Täällä seurataan innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistukea tarvitaan ja se on ihan hyväksi :) saan lukuisia viestejä kuinka oon omalla esimerkilläni motivoinut ihmisiä omaan elämäntaparemonttiinsa, se on ihan uskomattoman palkitsevaa, joten siksi halusin perustaa täysin elämäntaparemontti asiaa käsittelevän blogin, näin se pysyy hillitysti balanssissa koko asia :)

   Poista
 3. Hei! Pääseekö blogiasi enää lukemaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.