Sisällön tarjoaa Blogger.

Takkapuille pärekoriPitkään olen etsinyt kirppareilta pärekoria meidän takan eteen. Monia yksilöitä on vastaan tullut, mutta äärettömän suolaiset hinnat ovat saaneet ne jäämään kirppareille. Jokunen aika sitten piipahdin naapurikunnan kirpparilla ja sieltähän se kaunis yksilö löytyi ja hintakin oli halpa, muutamalla eurolla kotiutui tämä yksilö. Nyt on takkapuille talvea varten säilytyskori.

Mukavaa uutta viikkoa. 

14 kommenttia

 1. Mahtoikohan maksaa kuusi euroa ja kulmasta vähän rikki? pyörittelin sitä tovin kädessäni, mutta mummo ei ymmärtänyt minua ;) pärekori meidänkin takan edessä on ja olen tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulma oli tosiaan hitusen auki, mutta ei haittaa käyttöä ollenkaan :) En nyt tarkkaa hintaa muista, saattoi maksaa sen 6 euroa :) Muhokselta tämän ostin :D

   Poista
 2. Pärekoreja jaksaa ihastella ♡ aina yhtä hurmaavia :-)
  Miten halvan löydön tehnyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärekorit on kyllä niin upeita, harmi kun niistä pyydetään nykyisin niin järjettömiä hintoja ( käytetyistä )

   Poista
 3. Tosi hieno löytö! :) Ihania myös nuo kupariset kipot takan päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuparijutut on kyllä kauniita, bongailin yhdestä verkkokaupasta tosi paljon kuparisia juttuja, valaisimia jne, joten pakkohan se oli niitäkin tilata :D

   Poista
  2. Minäkin oon niihin kuparisiin hurahtanut! Nytkin yhtä ihanaa kuparin väristä lamppua odottelen kuumeisesti saapuvaksi! :D Mikäs verkkokauppa se semmoinen on ?? ;)

   Poista
  3. Mää luulen, että meillon sama verkkokauppa mielessä, sinäkin olit kuulemma sinne tilausta laittanut menemään ;) (ellos)

   Poista
 4. Upea löytö! :) tässä se taas nähtiin, että ei kannate luopua toiveista. Kyllä etsinnät joskus aina palkitaan, ainakin yleensä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kun vaan jaksaa tarpeeksi kauan etsiä niin jossain vaiheessa sitä yleensä löytää :) aurinkoista päivää <3

   Poista
 5. Kyllä mäkin vielä tollasen ihanuuden jostain löydän :) Kaunis pärekori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Kyllä sinäkin löydät sen vielä jonain päivänä :)

   Poista

Kiitos kommentista.