Sisällön tarjoaa Blogger.

Vierailu Siimeksessä bloggaajan kotona

Eilinen lauantai hujahti mukavissa merkeissä naapuripaikkakunnalla. Kävin vierailemassa Siimeksessä blogin Minnan luona. On se vaan niin jännä kun heti ensimmäisestä hetkestä lähtien tuntuu kuin olisi tuntenut koko ikänsä toisen, vaikka todellisuudessa tapaa vasta ensimmäistä kertaa. Niin kivasti meillä ajatukset sattu yksiin ja juttua olisi riittänyt vaikka koko viikonlopulle. 
Minnalla oli kaunis koti, toki tiesin tämän ennenkuin heille edes menin, koska olen seurannut hänen blogiaan lähes alusta asti, mutta silti jokainen kodin yksityiskohta sykähdytti ja heiltä löytyi paljon kivoja yksityiskohtia jotka hetimiten saisivat muuttaa meille :D  Ihastuin suunnattomasti tähän Hay Hee nojatuoliin, en voinut kuvitellakaan kuinka hyvä siinä on istua, vaikka voisi kuvitella, että metallista tehty penkki olisi epämieluinen, mutta ei, se oli ihan kaikkea muuta. Nyt täällä kuumeisesti pohdinkin, että josko pari Hay nojatuolia muuttaisi meille olkkariin.7 kommenttia

 1. Minnan koti on aivan upea. Samoin sinun. Ihana kuulla että olette päässeet tutustumaan toisiinne! ♡ -pikkumyy-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi prikulleen samaa mieltä, Minnan luona oli ihan mielettömän kauniita esineitä ja yksityiskohtia ja minä löysin sieltä heti lempipaikkani, Hay Heen nojatuolin, ei millään olis malttanut lähtä sieltä kotia, niin ihana päivä oli :)

   Poista
 2. Minnan blogia olen itsenkin seuraillut lähes alusta saakka ja koti on kyllä täynnä herkkuja! Nämä blogitapaamiset on ihan parhaita. Juuri kuten sanoit, tuntuu kuin olisi tuntenut ihmisen jo kauan, vaikka tapaa vasta ensimmäistä kertaa. Minäkin olen saanut tänä kesänä uuden ystävän mintunmustaa blogin Siljasta. Tuota Hayn Hee tuolia olen itsekin kuolannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet blogituttavuudet on kyllä aikasta kivaa, yhdistäviä tekijöitä on niin monia, sama harrastus, kiinnostuksen kohteet jne :) ihan parhautta <3 mukava kuulla, että sinäkin olet tutustunut ja saanut uuden ystävän blogimaailmasta :)

   Eiköhän me kohta laiteta tilaukseen nojatuolit ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia olet ottanut ja tositosi kaunista!!

  VastaaPoista
 4. Kauniita yksityiskohtia ♥
  Kyllä nuo Hay:n tuolit hoikuttelisi täälläkin.. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana koti ja blogi <3 Kyllä nuo Hayn tuolit on vaan kauniita <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.