Sisällön tarjoaa Blogger.

Eskarilaisen makuuhuoneen päivittämistäKun meidän pikkuinen aloitti eskarin hän esitti minulle kaihon pyynnön ison tytön huoneesta. Hän halusi pois vaaleanpunaisesta hattarahuoneesta ja toivoi omaksi huoneekseen tätä valkoisilla tapeteilla höystettyä huonetta. Eihän siinä auttanut äidin heltyä ja laittaa homma jalalleen.

Täysin ei vielä kaikki ole valmista sillä päiväpeitto tulee vaihtumaan tytön pyynnöstä valkoiseen ja uusi mattokin on hankintalistalla. Alla minun ja tyttöni tekemää suunnitelmaa siitä, mitä tulemme huoneeseen hankkimaan.

Matto ja tyynyliina www.kodin1.com , päiväpeitto www.hobbyhall.fi
Verhoiksi pohdin Marimekon räsymattokuosia, värin kanssa vielä emmin. Toisaalta haluaisin säilyttää hieman leikkisempänä huoneen ja valita näin ollen värikkään kankaan, mutta koska näyttää siltä, että tyttö tykkäisi enemmän nyt vähemmän värikkäästä makuuhuoneesta niin luultavimmin päädymme valitsemaan musta-harmaa-keltasävyisen räsymattokuosin.

Ja jos joku nyt miettii, että tuleepas tylsä ja väritön niin sanottakoon se, että meidän tytöllä on erillinen leikkihuone, jossa kyllä riittää sitä väriä ihan kyllästymiseen saakka :D
Kuvat: www.marimekko.fi/


14 kommenttia

 1. Oikein kaunis huone pienellä <3. Mä haluisin raidalliset verhot pois minin huoneesta, mutta neidille se ei sovi...eheeh! Ehkä joku päivä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Lapsilla on omatahto :D Meidänkin neidillä on ja hän kyllä tietää mitä haluaa, tullut äitiinsä :)

   Poista
 2. Tuo vanha mattokin on hauska! :) Täällä kans matto hankintalistalla pojan huonetta varten. Toi harmaa matto on kyllä kaunis, vois harkita sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha matto on kyllä hauska, mutta välillä kaipaa vaihtelua :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä tosi kaunis huone ja tykkään etenkin noista verhoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on ikeasta :) Niissä on kivoja yksityiskohtia :)

   Poista
 4. Kaunis on huone kyllä jo nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, huone on kyllä ihan kiva, mutta neiti halus vaaleanpunaisen pois :)

   Poista
 5. Olipas ajankohtainen postaus, kun meilläkin eskaritytön huonetta juuri sisustetaan. Neiti itse halusi seinälle violetin sävyisen maslin ja pinkki on edelleen pop, joten sitä vielä laitetaan, mutta näin äitinä toivoisin vähän pitkäikäisempiä ratkaisuja, joilla päästäisiin nyt ainakin alakoulun loppupuolelle. Violetin seuraksi laitetaan harmaata ja valkoista sekä ripaus sitä pinkkiä/vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat :) näin jälkeenpäin itsekin ajattelevana, olisi pitänyt maalata neidin huone, se olisi paljon helpompi ja vaivattomampi uusia kuin alkaa tuon tapetin kanssa taistelemaan :)

   Poista
 6. Hoksasitko muuten, että meillä oli tuo päiväpeitto? Se on tosi ihana, mutta liukas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin :D se on kyllä muhkeannäköinen :) tytön huoneeseen se on just passeli , tuo vähän muhkeutta ja sitten kun se oli niin halpa kodin 1:ssä, vaan 30 euroa :)

   Poista
 7. Hei! Minkä merkkinen tuo valkoinen kirjoituspöydän tuoli on? -Maria-

  VastaaPoista
 8. Hei
  Mistä tuo vanha matto on aikoinaan ostettu? On niin ihana että haluisin sellaisen kyllä meillekin. -m

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.