Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen kevyempi ilme

Kyllähän siinä niin kävi, että peili sai tänään kyytiä. En tosin raskinut sitä myydä ja se saa majoittuakin meidän varastoon heti kun saadaan se valmiiksi. 

Tila keveni huomattavan paljon ja jotenkin peilin poistaminen lisäsi tilantuntua, mikähän avaruuden ja tilankaipuu mulla on nyt menossa :D 

Katossa roikkuu elloksen valaisin ( eikä se sovi siihen yhtään ja otinkin valaisimen jo pois :D ), mutta jotain muuta tähän täytyy alkaa pian keksimään, lattiavalaisin tulee olemaan hankintalistalla, mutta sen taidan investoida vasta veronpalautuksista. 

Mitäs te tykkäätte, kannattiko peilin poisto?


14 kommenttia

 1. Ehdottomasti kannatti! Kivan avaraa! Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että sinunkin mielestä muutos kannatti :) kivaa lauantaita

   Poista
 2. Tuosta on kyllä mahtava lähteä rakentamaan "uutta eteistä" :) Ehkä muutaman asteen vaaleampi maalipinta / tapetti toisi lisää avaruutta, jos sitä aivan erityisesti etsit, mutta tykkään! Ja varmasti on luvassa loppujen lopuksi mieletön kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapetin vaihto voi olla melko kova projekti ja en tiedä miltä se näyttäisi jos vaihtaisi vaan tuon yhden seinän tapetin missä peili oli, kun meillä tuo samainen tapetti jatkuu läpi keittiön ja olohuoneen , mitä mieltä olet? :)

   Poista
 3. Kyllä kannatti. Hämärästi muistelen joskus aiemmin kommentoineeni (jokin lipastopostaus), että peili kehyksineen on aika raskas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on kyllä todella raskaan oloinen, kiva kun nyt tila muuttui kevyen ilmavaksi :)

   Poista
 4. Jos kerta sama tapetti jatkuu läpi keittiön ja olohuoneen niin älä mene koskemaan seiniin :) ilme muuttuu kovasti jo tavaroiden vaihdolla. Peilin "poistaminen" auttoi jo paljon! :) Innolla odottelen lisäkuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin että ei ehkä kannata lähtä seinälle tekemään mitään :) valkoista valaisinta jne, niin eiköhän valoisuutta tule ainakin hieman lisää :D vitsit kun oltais vaan maalattu kaikki kodin seinät valkoisiksi silloin rakennusvaiheessa :)

   Poista
 5. Hei, vinkkinä että ennen ja jälkeen kuvat olis kivat perätysten, ku mä en pysy kärryillä aina minkälainen mikäki olikaan ennen muutosta ;) mut kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) tuota mietinkin että pitäisikö se ennen kuvakin laittaa, mutta se sitten jäi, jatkossa laitan :)

   Poista
 6. Ehdottomasti kannatti. Ihanan avaraa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole ihanan avaraa, minäkin tykkään ja jopa mies huomasi, että on avaraa :D

   Poista
 7. Minä en kylläkään olisi ottanut peiliä pois. Makuasia, mutta nyt näyttää autiolta ja mikä tuon ypöyksinäisen korin funktio on? Eriasia, jos laitat tähän tilalle jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tosiaan vielä autiolta näyttää kun siinä ei mitään ole :D korilla ei ole tilassa funktiota , se vaan sattu olemaan siinä :D ja tuohon eteistilaan on tosiaan suunnitteilla muutamia juttuja :)

   Poista

Kiitos kommentista.