Sisällön tarjoaa Blogger.

FAKTAT TISKIIN

Erästä prjoketiani varten (saattaa olla, että pystytte lukemaan tästä vielä eräästä lehdestä ;) valjastin uskollisen mieheni valokuvaajaksi, tosin vasten hänen tahtoaan, pääasia nyt kuitenkin, että saimme kuvat otettua ja itsellekin tuli hieman järktytyksen tunteita kun tämä homma aamutuimaan aloitettiin. En ikikuuna päivänä olisi voinut uskoa, että olenko minä voinut olla OIKEASTI niin TÖRKEÄN iso, voi jestas. Rehellisyyden nimissä, suorastaan järkytyin. 

Elämäntaparemontin alussa, minusta siis otettiin se surullisen kuuluisa ENNEN kuva ja nyt reilu neljä kuukautta myöhemmin, puin nämä 30.3.2014 olleet vaatteet päälleni. 

Pahoittelen heti alkuun tätä kuvatulvaa, mutta ajattelin laittaa kuvat yksittäin, jotta näette ne paremmin kuin esimerkiksi jonkun kollaasin muodossa. Mutta pidemmittä puheitta, (huhhui, että mää romahdan näitä kuvia katsellessa ja painaessani julkaise nappia) olkaapa hyvät. 

Viimeistään tässä vaiheessa minun pitäisi herätä todellisuuteen siitä, kuinka valtavasti olen pienentynyt. Alla olevassa kuvissa on yläpuolella lähtötilanteeni 30.3.2014 ja alapuolella sitten tänään ottamani kuvat, samat vaatteet päällä. 

Huomaatteko kuinka ENNEN kuvassa 48-50 koon paita kiristää ja siinä ei ole enää vara kasvattaa mahaa, saatikka saada suurempia tissejä :D 

Tässä on kuvattuna mittanauhalla se vyötärönympärys mikä minulla projektin alussa oli, ero nykyiseen tilanteeseen on 50 cm.


Mittanauhaleikki jatkui rinnanympäryksen mittaamisella ja ero on 33 cm.


Tässä vielä muutamat kuvat entisistä housuistani. Nämä olivat projektin alussa sopivat, löysää ei juurikaan ollut ( siis sitä kasvunvaraa ;) )


Vielähän minulla tosiaan on pudotettavaa, mutta tämä aamuinen rupeama nuiden vanhojen vaatteiden kanssa, sai kyllä oman mieleni muuttamaan ajatusta siitä, että kyllä minä olen oikeasti pienentynyt ja aika paljonkin. 

Toivon sydämestäni, että ne jotka blogiini eksyvät lueskelemaan näitä elämäntaparemontin juttuja ja pähkäilevät vielä, että pitäisikö aloittaa se oma elämäntaparemontti ja laihdutusprojekti, niin minä totta vie pidän teille peukkuja, että jokainen, joka ei ole tyytyväinen minäkuvaansa sais persuuksille potkaisun ainakin näistä kuvista. Ja ne joilla oma projekti on jo käynnissä, niin mahdottomasti tsemppiä, toivottavasti nämä jälkeenpäin kuvat motivoivat myös teitä jatkamaan :D

4 kommenttia

 1. Siis aivan huikeeta. Aivan eri nainen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri nainen tosiaan, niin henkisesti kuin fyysisesti, rankka taival oli kyllä tämä projekti, mutta lähes voittajana päästiin maaliin :) kunhan tämä pieni salamatkustaja saadaan ulos mahasta niin projekti jatkuu :)

   Poista
 2. Upeaa! Onnittelut!! Olet todella kaunisja hyvännäköinen!
  Täällä kokoa 46-48 kokoa oleva vaan haaveilee laihtumisesta. Pari viikkoa maksimissaan jaksan ja sitten taas sorrun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Voi ei, tuo haaveileminen upeammasta ja laihemmasta kropasta on niin ikävää, tiedän tunteen.. Minullakin meni haaveillessa monia vuosia, sitä ajattelee, että kun ottaa uuden suunnan elämäntavoissa, joutuisi luopumaan jostain. Tokihan näin myös on eli elämä ylipainoisella tulee olemaan kontrolloidumpaa, joudut katsomaan mitä suuhun pistät jne. Mutta usko, se ei ole kuitenkaan mistään pois. Painon pudottua ja tavoitteen lähentyessä voit hyppiä tasajalkaa ja olla onnellinen.

   Painonpudottaminen , varsinkin suurien määrien vaatii päänsisäisen ajatustyön, sitä ei aloiteta hetken mielijohteesta, eikä kenenkään painostuksesta, se päätös pitää syntyä ja lähteä itsestäsi :) Ainoastaan siten voit onnistua <3

   Poista

Kiitos kommentista.