Sisällön tarjoaa Blogger.

Huonoin mahdollinen vaihtoehto

En ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä mattoa keittiöön, nettikaupat olisi täynnä toinen toistaan kivempia mattoja, mutta mulla on paha tapa, että minun pitää saada hypistellä ostamaani tuotetta käsissäni ennenkuin voin tehdä ostopäätöksen :D Kuulostaa ehkä hassulta, mutta olen ihan äärettömän huono nettikaupoissa shoppailija. 

Tästä syystä kun sitä oikeaa mattoa ei ole vielä kaupoissa kohdalle tullut, päätin laittaa keittiöön huonoimman mahdollisen vaihtoehton, eli tuon harmaan karvalankamaton. Kyllähän se meillä tässä vielä menee kun neitikin on niin iso, että eipä hän juuri enää sotke, mutta ihanteellisin vaihtoehto olisi löytää se oikea keittiönmatto tilalle :)

Uuden maton värin olen päättänyt ja ehdottomasti matto tulee olemaan valkoinen, se tuo keittiöönkin lisää valoisuutta ja avaruutta. Täytyy ensiviikonloppuna käydä kiertelemässä kaupoissa kun on seuraavan kerran vähän omaa vapaata.


Tavarat hyllyissä on pysyneet suht samana, mitä aiemminkin, mitäpä sitä omaa silmää miellyttäviä asioita vaihtamaan. 
 


13 kommenttia

 1. Meilläkin karvamatot on todettu aika huonoiksi, juurikin siksi, että imevät kaikki koiruuden karvat ja lasten ruoat. Näyttää tuossa kyllä kivalta! Meillä ole ollut lainkaan mattoa ruokapöydän alla lasten aikana, ne sotkee vielä sen verran paljon... Ehkä sellainen tasainen muovimatto olis ainoa vaihtoehto ;)
  Mun pitää kans usein päästä hiplailemaan tuotteita ennen ostopäätöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murusiahan toi imee, se on selvä, mutta jotenkin ne muovimatot ei houkuttele :) pitää nyt vielä miettiä ja käydä kaupoilla pyörimässä :)

   Poista
 2. Sä oot liian kriittinen, ei toi ole todellakaan huonoin mahdollinen vaihtoehto :) Ja hei, mulla on vähän sama. Mä haluan "tuntea" ostokseni omissa käsissäni ennen ostopäätöstä. Eniten inhoan sitä, kun tilaan jotain, joka näyttää hyvältä, mutta todellisuudessa on pienempi, huonommista materiaaleista kuin kuvittelin ja keinotekoisempi. Näitä asioita ei vaan kuvista näe. Ainakaan aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samanlainen, kaikki pitää tuntea ja nähdä luonnossa ettei sit tuu niitä pettymyksiä , kuvissa kaikki näyttää niin hyviltä ka sit jos tilaa nettikaupasta niin on niin ikävä pettyä ja inhottavaa ku joutuu palauttamaan :)

   Poista
 3. Itselläni aivan sama! Eli en mielelläni tilaa netistä, jos en ole tuotetta nähnyt ollenkaan livenä. Täällä ei nyt ihan Oulussa samoja tuotteita pääse edes näkemään mitä netistä löytyy. Itseäni suuresti harmittaa että edes stockkan verkkokaupan tuotteita joiltakin osin ei edes näe oulun myymälässä. Keittiön tuolit joudun tilaamaan summan mutikassa. Varmistin kuitenkin palautusoikeuden, kun en voinut olla varma minkä valkoista sieltä ylipäätänsä on tulossa. Onneksi sain koe istua eri värisellä, mutta jäipä aika tärkeä pointti huomaamatta näistäkin tuoleista nitisee ja narisee niin että hermot välillä menee kun 5-vuotias tuossa tuolilla pyöriskelee. Entiset jyskin hirveät tuolit olikin käytännössä paremmat ja näistä pulitin pienen omaisuuden omaan tilanteeseen nähden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on just niin se mikä ärsyttää, varsinkin jos sijoittaa johonkin kalliiseen niin olis se vaan niin kiva nähdä ensin, ettei tuu suuria pettymyksiä mm. juurikin sen sävyn kanssa :)

   Poista
 4. Hei

  Tämä nyt menee vähän asian vierestä :) mutta kysyisin mistä tuo valkoinen hyllykkö on ostettu?
  Katja

  VastaaPoista
 5. Mattojen suhteen mäkin olen ehdottomasti hypistelijätyyppiä, koska nettikaupan tuotteista ei näe eikä tunne sitä todelista materiaalia. JOnna tuossa kuvailikin sen tunteen, kuinka tympeää on saada jotain pienempää, huonompaa ja keinotekoisempaa. Meillä ei edelleenkään voi pienten takia ajatellakaan mattoa vielä keittiön pöydän alle, vaikka se niin kivasti pöytäryhmän kokoaakin, kuten noissa sun kuvissa. Ei todellakaan huonoin mahdollinen vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin ja varsinkin se sävyn valitseminen, esim. jos etsinnässä on valkoinen matto ja tuotekuvauksessa lukee ja luvataan maton olevan valkoinen, mutta maton kotiin tullessa, se vivahtaakin kermaan. Eihän nämä tällaiset asiat kaikille ole niin justiinsa, mutta ite haluan ainakin just sitä mitä tilaan ja etsin :D

   Minä pidän mattoa pöydän alla sen vuoksi, että keittiö tuntuu muutoin niin kolkolta :)

   Poista
 6. Karvamatto ei tosiaan sovi ainakaan pöydän alle!! Meillä siis edelleen se tasainen,valkoinen muovimatto ja se on IHANA! Mulla ei tuu yhtään siinä sellasta muovimatto oloa ja kaikki on sanonut samaa, kun käynyt meillä :)). Tai mitens pappelina??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun sen vaan jossain sais nähdä luonnossa, mä en halua ostaa sikaa säkissä vaikka sitä kuin kehutaan :D

   Poista
 7. Hei, Mikä tuo ihana sävy seinissä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.