Sisällön tarjoaa Blogger.

Inspiraatiota hakemassa

Nyt alkaa olemaan maailman kirjat sekaisin tai ainakin jokin blogipurema on minulle nyt saapunut, sillä tämä taitaa olla jo kolmas postaukseni tälle päivää :D Mutta en millään malttanut olla julkaisematta tätä postausta, sillä vierailin tänään oikein ihanan ihmisen luona, nimittäin bloggaaja kollegani At Home blogista tutun Jaanan kodissa. Sinänsä hassua, että emme ole vierailleet toistemme luona ennen tätä päivää, vaikka käytännössä asumme suht lähellä toisiamme ja muutoin olemme kyllä silloin tällöin tavanneet ja kuulumisia vaihdelleet, ehkäpä tällä muuttuneella minälläni on myös osuutta asiaan, minusta on tullut siis ihan äärettömän sosiaalinen tapaus :D 

Mutta joo, Jaanan kodissa käydessä minulle iski ihan mieletön sisustusvimma, illan olen tässä selaillut jälleen nettikatalogeja ja suunnitellut, mitä sisustushankintoja ja pieniä muutoksia pitää ennen syksyntuloa kodissamme tehdä. On se vaan mukavaa, että toisen kodista voi saada niin paljon inspiraatiota ja potkua oman kodin laittamiseen, ehdottomasti siis täytyy vierailla useammin kavereiden luona. 
10 kommenttia

 1. Kiitos Johanna kauniista sanoistasi! Mukavaa kun kävit viimein kylässä :) Todella hyviä kuvia! Tuletko kuvaamaan minunkin blogipostaukset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D ilman muuta tulen kuvaamaan aina kun vaan tarvitsee :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jaanan koti on kyllä kaunis ja täynnä kivoja yksityiskohtia :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihanaa, että sinusta on tullut sosiaalinen. Olipa mukava, kun kävitte kutsuillakin torstaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuilu oli kyllä kivaa :) ne oli muutes mun ekat miikkarikutsut, vaikka tilaillut oon vuosittain :D oli siis aika korkata kutsuilu neitsyys :D

   Poista
 4. Ihania uusia kuvakulmia Jaanan kauniiseen kotiin! <3
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisten koteja on hauska kuvailla, samoten on mukava katsoa millaisia kuvakulmia joku toinen löytää omasta kodista :)

   Poista
 5. Jaanan koti on kaunis, niinkuin sinunkin.. meidän kotiin voisi joku sisustaja tulla antamaan neuvoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin osotetta tulemaan niin eiköhän me Jaanan kanssa auttaa voida :D

   Poista

Kiitos kommentista.