Sisällön tarjoaa Blogger.

Kupari miellyttää edelleen

Pitkä blogihiljaisuus on varmaan jossain kohdassa hyvä rikkoa, olen päivitellyt ahkerasti tuota toista blogiani ja sisustelut on olleet melko minimissä, mutta syksyä kohden kun mennään niin sisälläkin alkaa olemaan taas mukava touhuilla.

Monta kuukautta on vierähtänyt, etten ole piipahtanutkaan Elloksen sivustolla ja nyt siellä oli kaikkia ihanuuksia, jotka huusi minun nimeä. Kaikki sopis meille ihan täydellisesti ja tässä pohdinkin, että jokohan sitä voisi tuudittautua ajatukseen, että kohta alkaa kesä kääntymään syksyksi ja saa luvan kanssa alkaa sisustelemaan enemmänkin sisätiloja. 

Kupari näyttää pysyvän vahvasti minun päänupissa, ainakin jos katsoo tuotteita, mihin silmäni sivustolla kiinnitti huomion :D Jokos teillä muilla alkaa sisustelut sisätiloissa kiinnostaa, vai vieläkö jaksatte hääräillä pihoilla auringosta nauttien, tosin omaksi onnekseni voin jo sanoa, että ihanaa kun vesisateet vihdoin koitti :D

Kuvat www.ellos.fi

10 kommenttia

 1. Mä alan pikkuhiljaa lämmetä kuparille ja samaisia juttuja Ellokselta ihastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kupari on kyllä melko kiva yksityiskohta :)

   Poista
 2. Tilasin tuon lehtitelineen työhuoneeseen, kiva oli luonnossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä onnellinen olet jo lehtitelineen saanut, minun toimitus taisi olla vasta ensikuussa :)

   Poista
 3. Hih, juuri tänään tein tilauksen sinne ja yllätys oli suuri, kun kollaasissasikin oleva lehtikori tulee vasta joulukuussa! Luulenpa, että olen jo unohtanut tilanneeni sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo ärsyttävää kun on niin pitkät toimitusajat :) jouluksi sitten saat itsellesi yllätyksen :)

   Poista
 4. Kupari ei oo ihan mun juttu, eikä meille sopisikaan, mutta kyllä nuo valitsemasi tuotteet mun silmää miellyttävät myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) noi oli aika kivoja tuotteita, jotka tilasin, toivottavasti ovat luonnossakin yhtä kivoja :)

   Poista
 5. Kupari miellyttää täälläkin - edelleen! Vaikka en ole ainakaan vielä hankkinut kotiin mitään kuparista... Ellos on kyllä yllättäjä - kivoja löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ellos on kyllä yllättänyt :) vielä ehdit syksyn sisustukseen hankkia jotain kuparia, vilkaise vaikka niitä elloksen tuotteita, ne oli tosi kivoja :)

   Poista

Kiitos kommentista.