Sisällön tarjoaa Blogger.

Lastenvaatteita syksyyn

Voi ihanuus, jälleen alkaa olemaan se aika vuodesta kun uusia vaatemallistoja alkaa putkahtelemaan jokapaikasta. Me & I julkaisi eilen oman syksyn mallistonsa ja kyllähän sen tiesi, rahanmenoa ei voi estää, tässä muutamia omia suosikkeja, jotka taitaa kuulua niihin ihan pakko hankkia lapselleni listalle :D Tänään pääsenkin jo kutsuilemaan ja hypistelemään näitä ihanuuksia ihan livenä.

Iskikö eilen julkaistu mallisto teihin? Vai hypetätkö yleensäkään edes lastenvaatteita orjallisesti :D ?
10 kommenttia

 1. Tuo ruskea-valko-pinkki sydänmekko on kyllä kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin herkku, ehdottomasti minunkin suosikki :)

   Poista
 2. Pienin saa vaatetäydennystä, mutta isoveljet saa vain paidat ja äiti ei mitään, ellei mieli muutu kunhan vaatteet nään ;) -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) minäkin ajattelin ensimmäistä kertaa sovittaa aikuisten vaatteita, katsotaan passaavatko ne :)

   Poista
 3. Itse ihastuin uuteen neulepipoon:) ja molemmille lapsille löytyi ensisilmäyksellä pari suosikkia. Täytyy päästä vielä hypistelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta tulin kutsuilta ja oi että ku olivat ihania <3 neulepipo oli super ihana :)

   Poista
 4. En innostunut. Mun lapsi on liian vaalea noihin tummiin retrovärisiin vaatteisiin ja hänelle sopii parhaiten PompdeLuxin kaltaiset murretut vaaleammat sävyt. En halua tytölle kirkkaan keltaista ja tummanruskeaa, värit eivät vaan sovi hälle. Naisten vaatteita voisin tilata, jollei olisi niin ylihintaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan ei kaikista tykkää :) minunkin lapsi on tosi vaalea, paitsi kesällä aika ruskettunut ja mää oon tykänny, että hänelle sopii ihan mielettömän hyvin mm. Keltainen väri ja muutoinkin sellaiset kirkkaat värit :) mutta kai nää on makuasioita, pompdeluxin vaatteet on kanssa kivoja, käytetään niitäkin, mutta ei niin paljon kuin esim poppia ja miikkaria :)

   Poista
 5. Lastenvaattehullu täällä moi ;) miikkareilla oli muutama kiva juttu mitä ajattelin neidille ja itelle on taas farkut saatava, ne on niin huiput jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamat jutut minäkin neidille ostin ja itelle farkut ja paidan :D syksyllä pitää täydentää sitten ;)

   Poista

Kiitos kommentista.