Sisällön tarjoaa Blogger.

Olohuoneen uusi järjestys

Vaikka tänään on otettu suhteellisen iisisti päällä jylläävän flunssan vuoksi, en millään voinut kuitenkaan laittaa kampoihin enää viikkosiivoukselle ja samalla sitten hieman järkkäilin kotia uuteen uskoon ja suunnittelin. 

Siirsin eteisessä olleen valkoisen lipastonkin olohuoneeseen ikkunoiden eteen ja siinä se näyttää ihan kivalta ja sopii hyvin yhteen muiden kalusteiden kanssa. Halusin olohuoneesta hieman pesämaisemman, joten sohva sai siirtyä jakamaan keittiön ja olohuoneen välistä tilaa. Vaikka avaruus keittiö-olohuone kohdalla vähän pienenikin aiemmasta, tuntuu, että syksyn tullen tällainen järjestys sopii ja tuntuu kivemmalta, joten näillä mennään nyt jonkin aikaa. 

Ikkunoissa roikkuu nyt pellavaverhot, jotka omasta mielestäni sopii nykyiseen olohuoneeseen tosi hyvin ja ne sopivat myös pehmentämään tulevan talven kylmyyttä ( vaikka eihän sitä saisi vielä niin ajatella :D ). 

Minun mies on varmaan salaa voittanut jonkun lottovoiton, koska hän ilmekään värähtämättä kertoi sponssaavansa uudet nojatuolit ja uudet päälliset sohviin ( hän ei siis ikinä, ei ikinä ole oma-aloitteisesti suostunut maksamaan hankintojani, saatikka, että olisi itse ehdottanut jotain sisustushankintoja, joten nyt tuulee jostain ja lujaa :D ). Mutta enhän minä vastaan laittanut, uudet päälliset on tosiaan tarpeen ( värin kanssa pähkäilen ) ja kieltämättä uudet nojatuolitkin houkuttelisi, ihastuin nimittäin korviani myöten Hay Hee nojatuoliin, tosin näitä ei tarvittaisi kuin yksi nykyisellä järjestyksellä, mutta ainahan voin säilöä sen toisen "pahan päivän " varalle, sillä jos kahteen on annettu lupa, niin se on ehdottomasti käytettävä, sillä uskon, että seuraavaan miehen ostoinnokkuuteen voi kulua 15 vuotta :D

26 kommenttia

 1. Upea tuo hylly tuolla sohvan takana. :) Ja peukku kahdelle nojatuolille. Kaikki hyöty irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on ihana ja siihen sisältyy muistoja, se on minun rakkaan mummon vanha <3

   Ehdottomasti hyöty irti ;)

   Poista
 2. Ihana uus järkkä! <3 Kyllä se vaan piristää! Nyt ei muutakun hee-tuolien ostoon, kun kerran sponssaajakin on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pienillä jutuilla sitä saa piristystä elämään :D Joo, näin täytyy tehdä, alkaa etsiskeleen alekoodeja jos johonkin verkkokauppaan sattuis sellainen löytymään niin sais hee tuolit hieman edukkaammin ja vois jotain tilata extraa ;)

   Poista
 3. Todella kaunista ja kodikasta :) Saanko kysyä miksi uudet päälliset sohviin? Nuo valkoiset näyttää niin kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi sitten pestiin päälliset koneessa, suunnilleen samoihin aikoihin kun asennettiin kuivausrumpu, siinä putkien irroittelun tuloksena koneeseen nousi jotain sakkaa tms... joka värjäs sellaisia mustia rantuja osaan päällisistä ja lukuisista pesuista huolimatta, pari mustaa rantua on edelleen nuissa istuimissa, joten siksi :)

   Poista
 4. Nuo huonekalut ovat täydellisiä, ja tuo sohvapöytä! (Dyykkasin samantapaisen pari viikkoa sitten roskiksesta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Meidän sohvapöytä on Ikeasta :)

   Poista
 5. Hee-nojatuolit ovat hyvä sijoitus. Sain vähän aikaa sitten omani, ja rakkaus roihuaa. :)
  Näyttääpäs teillä siellä kivalta ja rauhalliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on varmastikin hyvä sijoitus ja toisekseen ne on ihan äärettömän hyvät istua, vaikkei ihan heti uskoiskaan :)

   Poista
 6. Kaunista teillä! Ja aikas hieno ele mieheltä! Kyllä sä kaipaatkin vähän hemmottelua kun oot tsempannut niin hurjasti ton elämäntaparemontin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se oli hieno ele mieheltä, kerrankin häm pääsi yllättämään näin 15 vuoden yhdessäolon jälkeen :)

   Poista
 7. Onpas todella kaunista !! :) äkkiä,ostamaan ne nojatuolit, ettei miehesi muuta mieltä, kun joku mennyt nyt sen verran "sekaisin" että,olet,saanut luvan hankkia ne. ;) (vitsi vitsi) :D Harvinaista meilläkin tuo että mies innostuis,jotain ostaan, saatikka ehottais että,ostetaan jotain..,:D sori nuot pilkut ku kirjoitan kännykällä niin en jaksa korjata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harvinaistahan se on että mies itse ehdottelee jotain hankintoja :) mutta oli kyllä oikein kiva yllätys :)

   Poista
 8. Tuo uui järjestyshän on todella viehättävä! :-) Oikein kannattava veto laittaa noin :-) Tuo on niin piristävää puuhaa! :-)

  Reipasta alkuviikkoa Johanna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää järjestys on kyllä aikasta kiva ja kodikas :)

   Poista
 9. Eihän tähän voi muuta todeta kuin että kaunista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.