Sisällön tarjoaa Blogger.

PALJON VAI VÄHÄN

Uuden ja parempien elämäntapojen ja uuden laihemman ulkomuotoni pitäisi olla hieno asia ja sitähän se totta vie onkin, mutta viime aikoina kun media on alkanut löytämään blogiini ja olen saanut osakseni kehuja niin teiltä lukijoilta kuin median edustajiltakin, niin silti takaraivossani muhii jokin. En tiedä, mikä se on ja miksi, mutta haastattelupyyntöjen tultua, huomaan miettiväni, että onko minulla tarpeeksi annettavaa lehden lukijoille, voinko omalla esimerkilläni mahdollisesti auttaa muita, uskallanko siirtyä nettimaailmasta sanoma- ja aikakausilehtien palstoille, paljon siis on kysymyksiä, joihin en osaa vastata. 

Uuden ulkomuodon ja paljon varmemman itsetunnon pohjalta voisi ajatella, että haastattelupyyntöihin olisi helppo vastata myöntävästi, mutta ei, sitä se ei todellakaan ole. Ajattelin kuitenkin, että jos oma esimerkkini elämäntaparemontoijana ja painonpudottajana antaa jotain kimmoketta samassa tilanteessa painiskeleville niin ehkä voin kertoa oman tarinani myös heille, jotka eivät blogiini ole löytäneet tai jotka muutoin eivät käytä nettiä ( onkohan sellaisia enää nykypäivänä ). 

Tiedän kuinka hienolta tuntuu se, että olen neljässä kuukaudessa karistanut taakseni 40 kg ja tiedän kuinka minun pitäisi osata olla ylpeä siitä. Mutta kuten yleensäkin hyvin moni meistä Suomalaisista, olen vaatimaton. Jos minulle kasvotusten henkilö sanoo, että näytän hyvältä ja ihan valtava muutos on tapahtunut ulkomuodossani ja perään kysytään kilomäärää kuinka paljon olen pudottanut, vastaan yleensä liiankin vaatimattomasti, että muutaman kilon. Oma mieleni kun ei vielä ihan täysillä tule mukana suhteessa pudotettuihin kiloihin, niin en osaa miettiä ja sisäistää, että 40 kg:n painonpudotus määrä olisi mitenkään valtava. Voisiko tämä oma ajattelumallini johtua siitä, että tyytymättömyys itseensä vielä löytyy ja koska karistettavana on vielä 8,4 kg ja mahdollisesti se lisätavoite 5 kg ? 
Vai tuleeko sitä ihminen väistämättä kriittisemmäksi itseään kohtaan kun kilot karisee?  

Tällaisia ajatuksia tällä hetkellä :D 
Liikunnallista loppuviikkoa.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.