Sisällön tarjoaa Blogger.

Pientä järjestelyä



Jälleen perjantai, ihan uskomatonta vauhtia menee nämä viikot. Meillä neiti aloitti eskarin ja tässä ollaan opeteltu uudenlaiseen rytmiin. Harrastuksetkin starttasivat, joten arki-illoillakin riittää jälleen vipinää ja kodinlaitolle jää entistä vähemmän aikaa :D Mutta ei haittaa ollenkaan, on ihanaa katsoa kun meidän neiti on löytänyt itselleen mieluisan tanssiharrastuksen, kyllä sitä toisen onnen eteen on valmis tekemään mitä vaan ♥

Viikkosiivousten yhteydessä tulee aina jonkun verran häärittyä huonekalujen kimpussa, mutta  ei mitään suurta. Jokin aika sitten siirsin tämän mustan sivupöydän takan viereen niin siihen sai kivasti pienen valaisiminen syksyä ajatellen, oletteko jo muuten huomanneet, että iltaisin tulee jo tosi pimeää, joka tarkoittaa sitä, että kohta saa kaivella varastoista kynttilät esiin :D

Oikein kivaa viikonloppua.

18 kommenttia

 1. Meilläkin odotellaan myös uusien harrastusten alkamista! Mukavaa kohta päästä tunnelmoimaan kynttilöillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei malta odottaa, että pian pääsee tunnelmoimaan taas pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Tsemppiä uuteen arkeen! Tuo sinun banneri on muuten ihana <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mää oon miettinyt, että pitäis jollakin ammattilaisella teettää joku kiva simppeli logo :D

   Poista
 3. Sisustukset on jäänyt kyllä ihan minimiin töiden ja esikoisen koulun alettua. Ehkä tässä syksyä kohden vähän piristyy silläkin rintamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin työ vaatii aina suurimman osan aikaa päivästä niin eipä sitä paljon jouda bloggailemaan kun iltasella täytyy sitten perhettäkin huoltaa :)

   Poista
 4. Kivan näköinen sivupöytä ja ihania tavaroita <3 Mulla jo syyhyttää laittaa uutta kotia. Enää pari päivää ja muutto on edessä. Kynttilöitä alkaa jo mielellään kaivelemaan esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömästi tsemppiä teille uuteen kotiin ♥ Se tavaroiden järkkääminen on ihanaa ♥

   Poista
 5. Arki ja harrastukset - miten tuntuukin niin kivalta. Täällä on ollut kyllä aikamoinen paluu arkeen kun ensin reistaili tietokone ( teen töitä kotoa ja kone siis elintärkeä) ja sitten putki hajosi. No nyt on vastoinkäymiset selätetty onneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, että arki koitti, viikkoihin tulee sellainen tietynlainen rytmi :) kylläpäs sulla on vastustanut, seuraavaksi kohdallesi osuu varmasti jotain hyvääkin :)

   Poista
 6. Sivupöytä on todella kaunis.
  Tosiaan, pimeät illat on tullut niin yllättäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eilen havahduin pimeään iltaan kun tuli valvottua flunssan vuoksi pidempään :)

   Poista
 7. Voi että, sanos muuta! Syksy oikeasti tekee tuloaan! :O juuri mietin,että saisi paviljonkiinkin asetella jo tallilyhtyvalot niin saisi tunnelmoda siellä näinä syksyn lämpiminä ja pimeinä iltoina. :) Vaikken haluakkaan uskoa,että kesä on ohi..Mukavaa viikon loppua sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Nytkin jo illalla ulkona ollessa oli niin syksyinen ilma, ainakin minusta siltä tuntui, on se vaan uskottava, että kohta on syksy ja pian koittaa se talvi :D Ihmeellistä tämä vuodenaikojen vaihtelu, kaikki käy niin äkkiä :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle ♥

  VastaaPoista
 9. Kaunis sivupöytä ♡ -ja varmaankin sen verran näppärän kokoinen että voi siirrellä eri paikkoihin.
  Täällä jo kynttilöitä vähän polteltu (ja paljon uusia ostettu).☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on just sellainen näppärä, moneen paikkaan sopiva :)

   Poista
 10. Kivan näköistä! Ja kyllä, odotan kovasti tulevaa kynttiläaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, tänään täytyy alkaa penkomaan kaappeja, että jos sieltä löytyis vielä kynttilöitä lauantai-illan tarpeisiin :D

   Poista

Kiitos kommentista.