Sisällön tarjoaa Blogger.

Saako ornament peili lähtöpassit?

Olenkohan minä jollain tapaa lyönyt pääni, sillä olen viimeaikoina miettinyt tämän Ornament peilin kiertoon laittamista. Niin ihana kuin se onkin niin viimeaikoina se on vaan alkanut kyllästyttämään ja tilalle haluaisin jotain täysin ihan muuta. 

Eteistilasta haluaisin myös avaran ja tällä hetkellä tuntuu, että peili ei oikein anna sille avaruudelle oikeutta. Raskaus ja jykevyys välittyy auttamatta tilasta. Tilalle haluaisin vain yhden jalkavalaisimen, Secton 4210 valaisimen. Se toisi tilaan vähän modernimpaa ja kevyempää ilmettä. 

Voi olla, että tämä syksy ja muut elämänmuutokset on nyt saaneet oikein kunnolla minun aivosolut liikkeelle ja muutoksentuulet puhaltamaan.


Kuva: www.designshopspazio.fi

28 kommenttia

 1. Jos meinaat luopua peilistä niin myy se mulle! :)

  T:Sadette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D pitää vielä miehen mielipide kysyä, mutta luultavimmin laitan sen myyntiin ;) aika moni jo otti yhteyttä, oiskohan huutokaupan paikka :D

   Poista
 2. Voi, olen aina halunnut tuota peiliä vaan en uutena ole raskinut ostaa. Jos päätät myydä, niin heitä sähköpostia hintapyyntöineen mindeh78@hotmail.com :) laiskana kommentoijana mainitsen vielä että se sinun elämäntaparemontti-blogi on yksi suokkareistani tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran voin sanoa, että ihan alihintaan en tätä myy, mutta varmasti uutta edukkaammin, tätä sävyä ei mielestäni enää valmisteta :) tehdäänkö niin , että heitä sinä tarjousta minulle :)

   Mukavaa että tykkäät toisesta blogistani <3

   Poista
 3. Ei millään pahalla,mutta minua ihmetyttää,että niin monessa blogissa vilahtaa tuo peili. Toisaalta peili on kaunis,mutta se on niin raskas ja massiivinen,että vaatii erityisen ympäristön ja tilan. En yhtään ihmettele,että silmäsi ovat avautuneet asialle.:D
  Orvokki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän nyt :D peili on kaunis siitä ei mihinkään pääse, tilaa se toki ympärilleen vaatii, meidänkin eteinen on kuitenkin melko kookas ja tila peilille on ollut ihan sopiva :D mutta silloin kun muutoksen tuulet puhaltaa niin pitää osata luopua ja uudistua :D

   Poista
 4. Näköjään olikin otettu uudestaan valikoimiin tämä hopea :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka peili on kaunis, niin se on todella massiivinen. Toisi kyllä avaruutta runsaasti jos peilistä aijot luopua :)

  VastaaPoista
 6. Tuo peili on niin ihana! Kelpais mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) onhan se kyllä kiva, itse kaipaan jo vaihtelua :)

   Poista
 7. Peili on sinällään tosi kaunis, mutta ehkä tällä hetkellä tällainen koristeellinen, romanttinenkin tyyli ei puhuttele sinua? Vaihteluhan virkistää. Mutta olisiko peili laitettava varastoon odottelemaan? Pari syksyä eteenpäin ja taas alkaakin kaipaamaan jotain erilaista ja voipi harmittaa, että tuli luovuttua siitä ihanasta peilistä :) Pidän kyllä uudistuksista, joita olet tehnyt sisustukseesi ja itsekin panisin peilin "jäähylle". t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on tehtävä :) meillä valmistuukin tässä ihan lähiaikoina ihan mukavankokoinen varasto jonne saan kaikki säilöön, mikä tällä hetkellä ei miellytä :D muutoin jos tätä varastoa ei tulisi niin olisi pakko myydä kun ei ois tiloja säilyttää

   Poista
 8. Olen samaa mieltä, että se hallitsee liikaa muuta sisustusta. En toki tiedä, mitä olet teidän makkariin kaavaillut mutta sopisiko se sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se peili sovi makkariin :) me laitetaan se varastoon ja katotaan jos joskus sitä vielä tarvitaan :)

   Poista
 9. Secto on kiva! Itse olen haaveillut sellaista keittiöön, mutta mietityttää sen valoteho lehdenlukuun ym. (ikänäkö painaa :)) Onko sinulla kokemusta/tietoa sen valotehosta? Huonekaluliikkeissä ei saa oikein kunnolla siitä käsitystä.
  ps. Rondo on hyvin kotiutunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että secto on enempi tunnelmavalasuun, tosin onhan niitä keittiössä ruokapöydän valaisimina käytetty :) ehkä se kaipaisi siinä kohtaa sitten keittiöltä muuta valaistusta kaveriksi, en oikein tiedä :)

   Ihanaa että rondo löysi uuden ja rakastavan kodin :) <3

   Poista
 10. Ehkä on sen aika lähteä ;) ??

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 11. Onko toi se painavampi ornament malli?ja postitatko jos aijot myydä?olisin kans kiinnostunut;) marika_1985@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on sitä vanhaa mallia, joten on tosi painava. Peilin postittaminen ei taida olla kovin järkevää :)

   Poista
 12. No Johanna se pistää tuulemaan, hyvä niin, sulla tuota virtaa piisaa!
  Hauska muuten että jotenkin tosi vahvasti yhdistän juuri tuon ornament-peilin teidän kodin yleisilmeeseen. Mutta kaikella on aikansa. :) Varmasti muutos on hieno ja mieleinen.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAH :D Musta vähän tuntuu, että mulla on liikaakin tätä virtaa ;D

   Poista
 13. Hyvä kun luovut peilistä!kaunis ja mauton yhtäaikaa:)

  VastaaPoista
 14. Joko peili myyty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole myynyt sitä ja nyt ei ole mikään pakottava terve myydäkään kun saimme enemmän säilytystilaa :D

   Poista

Kiitos kommentista.