Sisällön tarjoaa Blogger.

Tapettiseinän ideointia

Viikonloppu lähestyy ja aiemmin niin selkeänä suunnitelmana ollut makkarin seinä mutkistaa nyt aikataulua. Piipahdin K-raudassa katselemassa tapettivalikoimia ja yllätys oli suuri kun puukuvioisia tapetteja hyllyistä löytyi melko vähän ( myyjän mukaan ne on poistuneet muodista ). Minulla oli selkeä visio siitä, että tahdon makuuhuoneen seinään sellaisen tapetin jossa on "puunrunkoja", olkoonkin sitten niin, että se ei ole enää muotia :D

Ylimmän kollaasin tapetti on hyllytavarana, mutta siinä on omaan silmään liikaa puita. Keskimmäisen kollaasin Karelia on taas liian hailakka.

Eniten omaa silmää  miellyttää kuitenkin alimmassa kollaasissa esiintyvä woods tapetti, mutta nyt en kuollaksenikaan hoksaa, että tätä tapettimallia olisi ollut K-raudan valikoimissa. Täytyy käydä uudelleen iltasella vielä katsomassa, toivottavasti sitä olisi hyllytavarana niin saisin sen heti mukaan. Minä kun niin sieluni silmin nään jo makkarin lopputuloksen ja odotan vaihetta, että pääsisi sisustamaan, ei millään jaksaisi siis alkaa odottamaan jos täytyy alkaa vielä tilailemaan tapettia :D

(Hohoi Oululaiset! Jos olette viimeaikoina pyörineet tapettikaupoissa, niin olettekohan sattumoisin törmänneet missään liikkeessä kyseiseen woods tapettiin? )

Iskeekö sinuun puukuvioiset tapetit, vai onko nämä jo ihan out ?

Kuva: http://www.cello-info.com
Kuva: http://verkkokauppa.seinaruusu.fi
Kuva: http://verkkokauppa.seinaruusu.fi

18 kommenttia

 1. Woods on niin kaunis! Tapetoitiin aika isokin seinä sillä keväällä joka näkyy oikeastaan koko asuntoon eikä kaduta yhtään :) http://kodinkulmia.blogspot.fi/2014/04/uusi-tapetti.html#.U_Q6dWOXrQI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, näyttää niin hyvältä ♥

   Poista
 2. Moikka Johanna! En ole piiiiitkään aikaan ehtinyt kommentoida, mutta olen samaa mieltä kuin edellinen. Woods on kaunis - vaikkakin minua tökkii, että sitä on jo niin paljon. Mutta silti se on kaunis!
  Itse olen ihan hulluna tähän tapettiin, joko mustana tai harmaana:
  http://www.cole-and-son.com/int/collection-contemporary-restyled/wallpaper-95/9049/
  Siis toi on se koiranputki<3
  Terkkuja ja voimia tapetin valintaan!
  T,K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tosiaan on aika monilla, minua harmittaa, ettei sitä tapettia ole hyllytavarana, vaan se menisi tilaukseen ja tilausaika on liian pitkä tällaiselle "kaikki-mulle-heti " tyypille :D Pitääpäs käydä katsomassa tuo linkki, kiitos :)

   Poista
 3. Minä tykkään kovasti puu/oksa/luonto aiheista vaikka ovatkin "so last season", ei kai sitä jokaisen in-jutun perässä voi tapetoida. Kaikki tapetit ovat kivoja, eritoten Woods.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mää en oo koskaan ollut muodin perässä juoksija ja en näköjään nytkään, joten puuta tulee, vaikka olis kuin vanhanaikaista :D

   Poista
 4. 2 ja 3 ovat parhaita vaihtoehtoja :))! Mä ehkä kuitenkin makkariin laittaisin jonkun "rauhallisemman" tapetin! Nämä ovat tietenkin makukysymyksiä ;). Musta toi puutapetti sopii esim eteiseen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se on kun jonkun idean saa, niin siitä ei oikein pääse eteenpäin ennenkuin sen toteuttaa :D Katsotaan nyt mitä tulee, se meidän makkari on sellainen huone, että siitä voi jossain vaiheessa tulla sellanen "kirjastohuone" joten sitäkin ajatellen nyt näitä valintoja tein :D

   Poista
 5. Halusimme myös jotakin puuaiheista tapettia keväällä valmistuneeseen omakotitaloomme ja valinnan yhteydessä käytiin läpi mm. Woods ja Karelia, mutta nämä olivat omaan makuumme hieman liian "piirretttyjä". Yhtenä vaihtoehtona oli myös valokuvatapetit (mm. tätä harkittiin http://www.scandiwall.fi/valokuvatapetti/huoneet/olohuone/koivumetsa-mv.html).

  Lopulta kuitenkin päädyimme edellisten rinnalla aika mitäänsanomattomaltakin vaikuttavaan Light&Brightin puunrunkotapettiin: http://wallcovering.com.my/update/wp-content/uploads/2010/07/fiona_graphic_bogreol-wallpaper-v2_712x600.jpg Tapetti päätyi TV-huoneemme seinälle ja on saanut ehdottomasti eniten positiivista palautetta talomme materiaaleista. Kuvio tulee todella nätisti esiin eri valaistuksissa ja itsekin olen tyytyväinen valintaan, vaikka mietinkin pitkään haluanko kiiltävää tapettia (muiden ollessa mattapintaisia).

  Ja olkoon muotia tai ei, meillä puut ovat aina ajankohtaisia ollessaan toisen osapuolen ammatti. Lisäksi kyseisen huoneen ikkunasta avautuvassa maisemassa on hallitsevana tekijänä koivikko, kuvio siis toistuu ympäröivässä luonnossa ja on siten aina ajankohtainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsemanne tapetti on todella kaunis, se sopis kyllä meillekin :)

   Olen samaa mieltä, että vaikka jokin ei joskus ole muotia, niin mitä väliä, jokainen laittaa sellaista mistä tykkää :)

   Poista
 6. Oon kans samaa mieltä siitä, että kannattaa laittaa sitä mikä itseä miellyttää. Trendit vaihtuu niin nopeesti nykyään, että jos niitä haluais seurata, niin sais laittaa kämppää koko ajan uusiksi :) woods on kieltämättä vähän "kulunut" mutta kyllä se silti on kaunis tapetti, ei siitä mihinkään pääse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woods tapettia en nyt ottanut, kun tällaiselle heti - mulle - kaikki nyt tyypille toimitusaika oli liian pitkä, päädyin hieman erilaiseen, katsotaan millainen lopputuloksesta tulee, hieman nyt kyllä alkoi jännittämään valintani :D

   Poista
 7. Meillä on tuo woods makuuhuoneessa ja mielestäni se sopii sinne hyvin. Suomessa toimitusajat olivat todella pitkiä, mutta Saksasta tilattuna sai saman tapetin viikossa.

  t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun ois niin ihana nädä miltä se makuuhuoneessa näyttää ♥ Minä päädyin myös puuaiheiseen, mutta lupaan esitellä viim. sunnuntaina millaiseen vaihtoehtoon päädyin :)

   Poista
 8. Muhun ainakin iskee vielä kovastikin nämä puunrungot ;) Meillä on olohuoneessa tuo Karelia koivunrunko tapetti ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen, toivottavasti löydät jostain sopivan! Hauskaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karelia on kanssa kiva, itse toivoin vähän tummempaa sävyä niin päädyin erilaiseen, saapa nähä mitä tästä minun tapetointihommasta tullee, alkaa jännittää :D

   Poista
 9. Karelia tapettia meni juuri yhteen projektiin ja mielestäni se on upea tapetti myös. Woodsin look, mutta hivenen neutraalimpi. Tykkään kyllä tuosta woodsista myös ja nämä puunrungothan ovat jo klassikoita. Aina muodissa siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että näistä voi puhua klassikoina, eikä niin kuten k-raudan myyjä että nämä eivät ole enää muodissa :D ihanaa päästä huomenna tapetoimaan, lopputulos vaan hiukan jännittää :D

   Poista

Kiitos kommentista.