Sisällön tarjoaa Blogger.

Vaaleanpunainen leikkihuone

Tytön makuuhuoneen vaihtaessa paikkaa myös leikkihuone sai uuden silauksen. Halusin, että huoneessa on oikeasti tilaa leikkiä ja rakennella lattialla palapelejä jne. joten mitään isompia kalusteita tänne ei haluttu. Muutama Ikean hylly toimii lelujen säilytyspaikkana ja prinsessakatoksella luotiin pesämäinen paikka, jossa voi kavereiden kanssa höpötellä :D

Onhan tämä huone nyt melkoinen väriläiskä, mutta pitäähän lapsilla myös värejä olla ympärillä ja tuleepa ainakin sellainen kunnon leikkihuonefiilis.

Minä olen niin iloinen siitä, että todella kauan aikaa kadoksissa ollut sisustusinspiraatio ja into on ollut hukassa, mutta nyt se on palannut monin verroin suurempana takaisin :D Tässä sen taas huomaa kuinka terapeuttista se sisustaminen, järjestely sekä se siivous onkaan, voisin huseerata näiden parissa aamusta iltaan ja illasta aamuun, eikä tekis tiukkaakaan edes olla nukkumatta välissä ;)


8 kommenttia

 1. Heippa!
  Oletpa tehny hienon huoneen, ihanan hempeetä!! Piti ruveta kysyyn, että tuolla lattialla näkyy nuo raitatyynyt niin onko ne kenties uusi ostos, että mistä niitä löytää ?! :)

  T. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tyynyt ei ole uusia, mutta ne on ostettu kodin 1:stä :)

   Poista
 2. Oikea prinsessahuone :)
  Orvokki

  VastaaPoista
 3. Pakko lisätä vielä.Ensimmäinen kuva on aivan ihana. Ajattelen,että tyttösi on todella onnekas. Minulla ei ollut koskaan omaa huonetta. Nukuin olohuoneen levitettävällä sohvalla. En osannut edes haaveilla tuollaisesta huoneesta.Nykysin lapsilla on kaikkea
  Orvokki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että tyttäremme on onnekas siinä mielessä, että hänellä on kaksi huonetta, koska tiedän monia jotka joutuvat jakamaan huoneensa sisarusten kanssa jne. Meillä kun lapsia ei ole kuin tämä yksi niin äitinä haluan antaa tyttärelleni kaiken sen rakkauden ja muutoinkin enemmän, annan varmaan useammankin lapsen edestä ♥ ( nimim. aina isosta perheestä haaveillut äiti )

   Poista

Kiitos kommentista.