Sisällön tarjoaa Blogger.

VALMISTAUTUMINEN OIKEAAN RUOKAAN

Huomenna alkaa se kaikkein vaiken osa koko projektissa, nimittäin virallisesti huomenna on se päivä kun siirryn tasolle nro 2, eli päivittäin ruokavalioon lisätään 400 kcal oikeaa ruokaa. Tiedän, että oikean ruuan tuominen ruokavalioon on itselleni nyt se kaikkein haastavin vaihe ja haasteensa tässä tuo se, että uskaltaisin rohjeta alkamaan syömään vaaditut kalorimäärät. 

Kuinka helppoa onkaan ollut edelliset vajaa 5 kuukautta kun päivän aikana on tiennyt tasan tarkkaan mitä ja kuinka monta kaloria suuhunsa on laittanut kun kaikki päivän kolme ateriaa on tullut korvattua Cambridge aterioilla. 

En sano, että tämä siirtyminen oikeaan ruokaan olisi helppoa, teen kokoajan itseni ja ajatuksieni kanssa työtä kalorikammoa vastaan. Mutta ei se auta nyt, on vaan rohkaistuttava ja alettava nostamaan suunnitelmien mukaan kalorimääriä. 

Seuraavat viikot tulevat olemaan siis minulle opettelua syömisen kanssa, olo on vähän niinkuin vasta syntyneellä vauvalla, eli nollasta lähdetään syömisen kanssa liikkeelle. 

Siirryn ensimmäiseksi siis tasolle nro 2, eli lisään ruokavalioon 400 kcal oikeaa ruokaa, joka koostuu lihasta, kasviksista, marjoista ja maidosta. Tällä tasolla olen kolme päivää ( kuulostaa melko vähältä, mutta valmentajan käskystä näin toimitaan :D ). Tasolla kaksi laihtuu myös edelleen tehokkaasti

Nyt täytyy alkaa oikein ajatuksen kanssa suunnittelemaan kauppalistaa ja laskeskelemaan kaloreita, jotta osaan huomenna suunnistaa oikeiden terveellisten valintojen puolelle kaupassa :D

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.