Sisällön tarjoaa Blogger.

Elämäntaparemontti; tilannekatsaus

Koska tämä projekti on niin iso osa elämääni, haluan jakaa tämän postauksen myös SisustusUnelmia blogin lukijoiden kanssa...

Tiedän, että kaikki SisustusUnelmia blogia seuraavat eivät ole tietoisia ( eivät seuraa toista blogiani ) viimeaikaikoina päällimmäisenä olleesta projektistani elämäntaparemontista, joten ajattelin teillekin kirjoittaa muutaman sanasen tämän hetkisestä tilanteesta ja missä oikeastaan mennään. Painonpudotus Cambridge tuotteilla / pelkällä pussittelulla lopetettiin reilu viikko sitten ja se oli itselleni kova paikka. Olisin niin mieluusti jatkanut vielä pussittelua ja nauttinut tuloksien nopeasta saavuttamisesta. Mutta koska pussittelua alkoi olemaan takana jo 5 kuukautta, valmentajani päätti, että ruokavalio otetaan tähän väliin käyttöön ja jatketaan pussittelua sitten myöhemmin uudelleen. 

Viiden kuukauden aikana sain pudotettua painoa yhteensä -46,1 kg, se on melkoinen määrä rasvaa. Salaa haaveilen pudottavani vielä 15 kg tästä nykyisestä painostani, mutta sen aika tulee sitten hieman myöhemmin. Nyt täytyy antaa kropan palautua tästä melkoisesta kalorivaje rääkistä ja nyt täytyy keskittää kaikki voimavarat painonhallintaan, joka on omasta mielestäni se kaikkein vaikein osuus tässä projektissa. Toisaalta normaaliruokaan siirtyminen ja oikeaoppinen syöminen on ainakin alkaneet täydellisesti. Uskon, että tällä motivaatiolla, mitä minulla on, selviän tästä painonhallinta vaiheestakin lähes puhtain ja täyden kympin paperein :D

Haluan sanoa kaikille teille, jotka kamppailette ylipainon kanssa, että päättäkää, että aloitatte projektin, jos ette ole onnellisia ja tyytyväisiä peilikuvaanne. Takaan, että saavutatte onnellisuuden ja hyvänolon viimeistään siinä vaiheessa kun tavotteenne painon suhteen on saavutettu ♥

Tässä myös teille ns. Faktatiedot: 

30.3.2014 - 31.8.2014 kokonais edistys: 
paino: - 46,1 kg
rinnanympärys: -35 cm
vyötärönympärys: - 50cm
lantionympärys: -46cm
reiden ympärys: -15cm


Näiden lukemien myötä on hyvä aloittaa tasapainoilu normaaliruuan ja liikunnan kanssa, vaikka oma hyväolo ja tyytyväisyys itseeni ei ihan vielä ole saavutettu vaan olotila on -15 kg päässä, voin kuitenkin todeta, etten ole koskaan voinut näin hyvin ja ollut näin onnellinen. Nautin elämästä ja sitä elämää on ihana tallata rakkaan perheeni ja ihanien ystävien kanssa ♥Painonhallinta projektiani voi seurailla enemmän osoitteessa www.diagnoosiylipaino.blogspot.fi


52 kommenttia

 1. Sää oot kyllä upeen näkönen!! :):) ja huippusisukas!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 urakka on ollut kyllä melkoinen ja mieli olis halunnut jatkaa vielä lisääkin, mutta pakko höllätä välillä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) muutos on suuri niin henkisesti kuin fyysisestikin :)

   Poista
 3. Varmasti olo on ihan huikeasti kevyempi! Onnea paljon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olo on kevyempi, eron kyllä huomaa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Muutos on kyllä suuri, itsekin sen alkaa huomaamaan :)

   Poista
 5. Wau...ei voi muuta sanoa. Isot aplodit onnistumiselle!

  VastaaPoista
 6. Siis edelleenkin, VAU! Ihan uskomaton muutos! Nätti olet! <3

  VastaaPoista
 7. Wau ja onnea, melkoinen saavutus! Voin vain kuvitella miten hyvä olo sinulla nyt on, näytät todella upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoksen myötä tosiaan hyväolo ja elämänilo on tullut takaisin :)

   Poista
 8. Aivan huikee muutos! Näytät niin terveeltä ja hyvinvoivalta tätä nykyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä minusta tuntuukin, terveeltä ja hyvinvoivalta :)

   Poista
 9. Vau, onnittelut mainiosta saavutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Työtähän tämä on vaatinut ja tiukkaa itsekuria :)

   Poista
 10. Aivan mieletön muodonmuutos, siis kerrassaan olet upean näköinen! Hurjasti tsemppiä tähän alkavaan painonhallintaan, joka saattaa olla se vaikeampi paikka. Mutta uskon täydestä sydämestä, että onnistut siinäkin hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Painonhallinta on tosiaan se vaikein osuus tässä projektissa, mutta uskon selviytyväni siitäkin :D

   Poista
 11. Mahtavaa, kunika aivan hehkut tuossa nykyisessä lookissasi. Onnea paljon ja ole ylpeä itsestäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olotila on kyllä huikea tällä hetkellä :)

   Poista
 12. Ihan mieletön suoritus ja muutos, onnea!!:) ja tsemppiä tulevaan!!

  VastaaPoista
 13. Aivan mahtava saavutus! olet kyllä nuortunutkin 10 vuotta painon pudotuksen myötä! saat kyllä olla itsestäsi todella ylpeä. Ja mistä tuo ihana keltainen neuletakki? t. keltaisen kannattaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, moni sanoo, että olen nuortunut :D Neuletakki on Ze-Ze conceptin :D

   Poista
  2. Pakko vielä laittaa kun näytin miehellekin nuita kuvia niin ei millään meinannut uskoa että kyseessä on sama henkilö! siis WAU kertakaikkiaan! pitääpä lähteä googlaileen mistä löytyis itsellekin tuollainen neuletakki ;)

   Poista
  3. :D Hih, sama tyyppi, eri paketissa vaan :D

   Poista
 14. Vaude, onnea aivan mielettömästä saavutuksesta!!

  VastaaPoista
 15. Hyvältä näyttää, mut ihan pienenä vinkkinä annan että panosta kunnon rintaliiveihin niin näytät vieläkin paremmalta. Ja tämä ihan ystävällisenä huomautuksena vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö, mulla on kyllä hyvät rintsikat , jopa melko uudetkin ;)

   Poista
 16. Mahtava saavutus! Tiedän omasta kokemuksesta, että ei ole helppo tuo matka. Omalla tielläni ainakin tullut eteen monta mutkaa ja kuoppaa, kyyneliä onnesta ja kivusta, mutta palkinto eli oma hyvinvointi on parasta mitä voi olla. Terveisin, -53 kiloa ja nykyään normaalipainosssa ja onnellinen siitä. :) Tsemppiä vielä loppu matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestä taas painonpudotus on helppo, siinä en kokenut mitään vaikeaa, mutta tämä pqinonhallinta, tämä on vaikeaa :D

   Poista
 17. Wau! Sä oot saanu laittaa vaatekaapin kokonaan uusiks :D

  VastaaPoista
 18. Upeaa! :) tsemppiä jatkossakin, se painon pitäminen on sitten ihan oma haasteensa. Uudet / erilaiset silmälasit tekevät paljon..
  -KJ

  VastaaPoista
 19. Katsoin samaa kuin edellinen, silmälaseilla on suuri vaikutus ulkonäköön, osa muutosta, joka sellainenakiin on sananmukaisetsi valtava!

  VastaaPoista
 20. Miksi tuota painonhallinta blogia ei pääse enää lukemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jutut päivittyy nykyisin kaikki tässä yhdessä blogissa joten siitä syystä ;) pääset lukemaan painonhallinta jutut elämäntaparemontti tagin alta :)

   Poista

Kiitos kommentista.