Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuin omaan kotiin astelisi...
Sain eilen kunnian vierailla ihanan Jonnan, Valoisaa Vaaleaa blogin pitäjän kodissa. Meillä on Jonnan kanssa sinänsä "hassu historia" tai mitenhän tämän asian selittäisi. Jonnan blogia lukiessa, voin kuvitella olevani kotona, kuvitella millä tavoin huonekalumme on kodissa sijoitettu, elää niitä hetkiä, joita tyttäremme syntymän aikaan on koettu, kokea ne tunneryöpyt ja tuntea kuin elämä kelautuisi nopeutettuna ajassa taaksepäin, ihmeellistä eikö. Se tunne kun sisään astui, oli ihan mieletön, johtuen niin vahvasti omissa ajatuksissa olevista muistoista.

Ennen nykyiseen taloomme muuttoa asuimme siis eri paikkakunnalla lähes täysin samanlaisessa asunnossa kuin mitä Valoisaa vaalean Jonna nyt omassa blogissaan teille lukijoille esittelee. Kyseessähän on siis melko suuri rivitalokoti, meidän huushollissa taisi virallisesti olla silloin 6h+k. Näin jälkikäteen ajateltuna, asunto olisi mitä mahtavin ja potentiaalisin vaihtoehto nykyiselle kodille, en oikein vieläkään ymmärrä miksi halusimme muuttaa tänne, missä nykyisin asumme, ehkä asioilla on vain jokin tarkoitus...

Ehdottomasti suosittelen tutustumaan Jonnan blogiin, heidän kodistaan löyty uskomattoman hienoja yksityiskohtia ja kauniita esineitä.

http://valoisaavaaleaa.blogspot.fi


2 kommenttia

 1. Hei!

  Ihanaa huomata, että katto on jätetty puunväriseksi. Ilmeisesti siinä on valkoinen läpikuultava petsi päällä, koska puu ei näytä tummuneelta ja kellastuneelta.

  Meillä on myös paneelikatto, joka on petsattu valkoisella, mutta silti mietin pitäisikö se maalata valkoiseksi. Tämän hetken trendi on selkeästi valkoiseksi maalattu paneeli. Mieheni haluaisi säilyttää katon puunvärisenä, koska se kuuluu talon alkuperäiseen ilmeeseen. Mitä mieltä olette? Puunvärinen vai valkoinen katto?

  Laura Villa Kesätuuli-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin Jonnan kodissa puunsävyisestä katosta ja mielestäni he ovat vasta laittaneet huoneistoon uuden katon. Jonna voi varmaankin vastata tarkemmin tähän kommenttiisi :)

   Meillä itsellä on valkoinen paneelikatto ja en vaihtaisi sitä kyllä koskaan muun sävyiseksi, vaikka puunsävy ihana onkin. Valkoinen tuo avaruutta ja valoa paljon enemmän, joten itse vastaan oman mielipiteeni, että ehdottomasti valkoinen :)

   Poista

Kiitos kommentista.