Sisällön tarjoaa Blogger.

Ongelmallinen eteinen

Eteisessä alkaa olemaan kriisinpaikka. Eteisen tulisi olla kodin käyntikortti ja näin ollen sen pitäisi olla sellainen wow paikka kun ihminen astuu ovesta sisään ( vai tarviiko sittenkään? ).

Tällä hetkellä meidän eteisessä ei ole oikeastaan yhtään mitään. Suunnitelmat eteisen suhteen olivat aiemmin melko kirkkaat, Hayn tuoli ja lattiavalaisin, mutta jotenkin lattiavalaisin ei oikein istu eteistilaan ollenkaan. Kokeilin nimittäin tuota kuvassa näkyvää valaisinta ja veikkaanpa, että olipa lattiavalaisin mikä tahansa se ei eteiseen sovi.

Eniten siis kaipaan muutosta aiemmin olleelle peili seinustalle. Alakuvassa näkyvä taulu ja valaisin on siirtymässä varastoon, ainakin joksikin aikaa :D Puhelinpöytä saa jäädä, siihen on kiva laittaa ne avaimet ja puhelimet jne. 


Mutta mitä ihmettä keksisin tuolla tällä hetkellä olevalle tyhjälle seinälle, jotain sykähdyttävää, mutta siroa, jotain tilaan sopivaa. Jos teillä on jotain kivoja vinkkejä niin mielelläni kuuntelisin myös niitä, jospa niistä saisi vähän kipinää eteisen sisustukseen :)


28 kommenttia

 1. Jotkut sisustustikkaat? Siro hylly? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly vois olla ihan kiva, sisustustikkaat ei ole minun juttu :D

   Poista
 2. Siirrä taulu ja jalkalamppu tyhjälle seinälle. Ne on ihanat! Ja vaikka kartellin Masters chair puhelinpöydän tilalle ja joku punottu kori viereen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kirjoitin postauksessa, jalkalamppu ei oikein "istu" tuohon seinustalle, se ei näytä yksinkertaisesti hyvältä :D Kartellin tuotteet ei ole minun juttu :D

   Poista
  2. laittaisin mustavalkoisia tekstitauluja/taulun. Ne antais kevyemmän ilmeen kuin tuo tämänhetkinen taulu :)

   Poista
 3. Itse olen aivan ihastunut näihin vitriinikaappeihin, joihin saa pikkuesineet kauniisti esille ja ovat kuitenkin lasin alla pölyltä suojassa. Minulla on nyt eteisessä kaksi näitä kaappeja, ja mieli tekisi lisää, tosin eri huoneeseen. Kovasti kehuja ovat lähes kaikilta saaneet. Hinta on kova, mutta laatu on hyvä! http://gallerycollector.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kaappi, mutta minä en halua, että kaikki tavarat on esillä, tulee omassa kodissa ehkä sellainen liian täyteen ahdetun oloinen :)

   Poista
 4. Miten olis joku sisustusteksti ja yksi tai kaksi seinävalaisinta tuohon puhelinpöydän yläpuolelle? Ehkä vielä joku kiva kori nurkkaan..
  T.tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusteksteihin olen jo kyllästynyt ja meidän eteisen seinässä on tapetti, joten sen tekstin poissaaminen voisi olla aika hankalaa ilman, että tapetti irtoaisi :)

   Poista
 5. Miten olisi joku muutamat yksinkertaiset pienet printint ja muutama muuton dots? Ja joku yksinkertainen jakkara tai tuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dotsit kuulostaa hyvältä, sellaisia taidan ainakin hankkia :)

   Poista
 6. Miten olisi joku katosta roikkuva lamppu? Johto saisi rouheasti tulla tuolta pistorasiasta ja laitat hyllynkannattimen seinään mistä lamppu sitten roikkuisi. Lampun alle joku vanha penkki, jonka päällä voisi olla vaikka kasa sisutuslehtiä. Nurkkaan joku korkea viherkasvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu kuulostaa hyvältä ja sellainen olisikin etsinnässä, mutta kun mieleistä ei oikein löydy :)

   Poista
 7. Mä tekisin tuohon semmoisen family wall:in eli paljon erilaisia kuvia teidän perheestä erilaisiin kehyksiin ja ne sit sommiteltuna seinälle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kerran sellainen projekti, mutta en koskaan saanut siitä hienonnäköistä :)

   Poista
 8. Kunhan olet vähän aikaa katsellut tyhjää seinää, voitkin tuoda sen peilin takaisin. Hihii. Mä niin tykkäsin siitä.

  VastaaPoista
 9. Entäs tuo taulu ja sisustukseen sopiva nojatuoli (muhkea)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulua en halua laittaa tuolle seinustalle, mutta tuo nojatuoli ( tosin pieni ) voisi olla ihan ok .

   Poista
 10. Korkea ja kapea peili, kullanvärisillä kehyksillä tai sitten aivan minimalistisilla kehyksillä. Pieni pöytä tai hyllykkö peilin viereen. Tai lyhty peilin eteen ja sinne valosarja. Vaihtoehtoja on kyllä monia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultainen väri ei ole ihan mieleeni :) Totta, vaihtoehtoja on paljon.

   Poista
 11. Löytyisikö tuohon kirpparilta tai muualta kevyttä teak- tms. kaappia (kokoluokkaa liinavaate- / astiakaappi) samanhenkisenä kuin tuo puhelinpöytä ja teidän olkkarin kalusteet? Tarpeeksi korkeat jalat kaappiin, niin alle saa jonkun kivan korin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin puhelimesta kommenttisi ja samantien idea tuntui täydelliseltä ♥ Nyt metsästän sellaista täydellistä kaappia :D

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Valokuvakollaasin tekeminen ei luonnistunut viimeksi, siitä ei vaan tullut kivannäköinen :)

   Poista
 13. Käyppä kurkkaa esmeraldas.bellablogit.fi, siellä on kivasti sisustettu eteinen/aulatila. Voiskohan samaa ideaa ajatella teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää joskus käydä lukemassa :)

   Poista
  2. Tässä oli minusta ainakin kiva asetelma http://esmeraldas.bellablogit.fi/aurinkoenergiaa/

   Poista

Kiitos kommentista.