Sisällön tarjoaa Blogger.

Talveksi vaatteet

Lasten talvivaatteiden ostaminen on taas ajankohtainen ja me oltiin tänäkin vuonna ajoissa liikkeellä. Käytiin varaamassa Popin uutukainen lotuksen sävyinen toppatakki, mustat housut ja asusteet sävy sävyyn. Sovitukseen varattiin myös taskussakin näkyvää harmaansävyiset housut, mutta neidin mieleen ne ei olleet, mutta sovitetaan nyt kuitenkin.

Meidän neidistä on tullut ihan äärettömän näsäviisas ja fiksu, vaatteita valittaessa, hän sanoi että eskariope on sanonut että pitää itse valita vaatteet, jotta se oma tyyli löytyy :D nytkö on siis ohi se hetki, että en saa valita enää mitään vaatteita pikkuprinsessalle ( nyyh ).

Kaikkia näitä ei ollut vielä kuitenkaan liikkeeseen tullut, joten joudutaan odottelemaan vielä jokunen hetki vaatteiden saapumista, mutta ainakin ollaan nyt varattu vaatteet ja ilman ei voida jäädä :)

Kakkostakkina meillä on Racoonin kultainen sydäntakki, joka on lähinnä hankittu kauppareissuja varten. Täytyy vielä jostain hankkia joku rymyleikkeihin sopiva pihatakki.

Tytön talvikengät pitäisi vielä ostaa, mutta niistä minulla ei ole tällä hetkellä oikein minkäänlaista käsitystä, että mitkä hankkisi. Viime talvikin oli niin super haastava, joten ensitalvelle ajattelin satsata muutamiin talvikenkiin.


Onko teillä suositella mitään, pakkasen pitäviä ja sitten loskakeleihin sopivia kenkiä ?

Kuva: www.polarnopyret.fi
Itselle ajattelin ostaa tämän Cubuksen ihanan valkoisen parkatakin, täytyy vielä käydä uudelleen sovittamassa kokoa, sillä viime kerralla jäin empimään Xs:n ja S:n välillä,

Kuva: https://cubus.com/en/

Mitäs vaatehankintoja te olette tehneet lapsillenne talveksi?

5 kommenttia

 1. Moi!
  Pakko tosta Cubuksen parkatakista kertoa palautetta:) mulla oli viime talvena tuo takki ja oli ihan älyttömän lämmin! Toivon, että se tänäkin talvena menisi edes osan talvesta päälle, sillä koko on reilu! Sovitin silloin kans kahta kokoa ja typeryyksissä valitsin isomman, joka olikin sitten liian iso ja roikkuva kunhan "oleentui" päälle :/ jos vaan siis yhtään tuntuu, että pienempi menis niin valitsisin sen:) Valkoisena tuo takki onkin huippuihana ja aion kans ostaa valkoisen toppiksen, kunhan tässä normimittoihin pääsee;)
  T. Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää :) Xs mahtui päälle, mutta mulla on vähän sama tilanne kuin sulla ;) ( jos nyt olen oikeassa Tiiassa :) ). Sen takia emmin nyt kokoa. Mutta valitsen varmaankin tuon XS:n kun sekin oli ihan reiluhko, että mahtui huppari olemaan alla, pitää nyt kuitenkin vielä käydä sovittamassa, ehkä lähempänä talvea :D

   Poista
 2. Oi! Minäpä laitan sulle ihan "omana itsenä" yksäriä;)

  VastaaPoista
 3. Meillä ainakin lapsilla toimineet crocsin talvikengät niin loskakeleillä, kuin pakkasissakin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.