Sisällön tarjoaa Blogger.

Bloggaaja ystävykset koolla

Eilen oli jälleen yksi odotetuimmista päivistä kun meillä oli sovittu jälleen blogitapaaminen muiden sisustusbloggaajien kanssa. Tällä kertaa meitä oli mukana vain 6 bloggaajaa ja minäkin suoriuduin tapaamiseen muutaman tunnin myöhässä, mutta ehdin kuiten :D

Se on äärettömän ihmeellistä kuinka tällaisessa porukassa, missä yhteisenä tekijänä on harrastus ja samat kiinnostuksen kohteet, saa ihmiset hitsautumaan yhteen erittäin hyvin. Eilen puhuttiinkin siitä, että miten toistemme seurassa meillä on sellainen fiilis, että olisi tuntenut toisen aina, niin hyvin jutut käy yksiin ja ilmapiiri ympärillä on lämmin. Bloggaaminen todellakin on rikkaus kun voi ympärilleen löytää uusia ystäviä joiden läheisyydessä on hyvä olla ♥ Ja ihana on todellakin huomata, että välimatka ei ole se este, ystäviä tullaan tapaamaan kauempaakin, vaikka ajomatkaa kertyisi parikin tuntia ♥

Nämä yllä olevat kuvat ovat At Home bloggaajan Jaanan kotoa, joka avasi tällä kertaa kotinsa ovet meille bloggaajille.

Mukana olleet blggaajat olivat: 

Jonka kotiin haluan ehdottomasti vielä joskus päästä. Hänen bloginsa hurmaa upealla tunnelmalla ja siellä voi seurailla yli 100- vuotiaan talon remonttia.

Ihana Saikku ja ihana vauva hurmaa kerta toisensa jälkeen. Vaikka kotimme tyylit eroavatkin toisistaan paljon, pidän silti äärettömän paljon blogissa huokuvasta lämmöstä ja hempeydestä. 

Blogin takaa löytyy Marru, jonka kodista löytyy kauniita yksityiskohtia, joista pidän äärettömän paljon. Pitkään blogia lukeneena oli hienoa tavata Marru ensimmäistä kertaa. 

Blogista löytyy todella ihania Design kalusteita jotka voisin kotiuttaa lähes kaikki meille omaan kotiin. 

Ihana Jaana ja ihana uusi ystävä. Jaanan kodissa huokuu lämpö ja kotoisuus. Koti on tyylikäs ja siellä on tehty valinnat harkiten ja hyvällä maulla.

11 kommenttia

 1. upeita kuvia! Harmi kun en itse nyt päässyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos H :) Seuraavalla kerralla sitten sinäkin olet mukana? Tosin itse en pääse siihen seuraavaan tapaamiseen kun ollaan reissussa :)

   Poista
 2. Nämä tapaamiset ovat bloggaamisen suola - tai sokeri! :) Ihan parasta tavata uusia ja vanhoja bloggaajatuttuja. Tätä odotan itsekin eniten ensi viikon blogitapahtumalta. :)

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on ihan äärettömän palkitsevaa kun pääsee jakamaan ajatuksia toisten saman henkisten ihmisten kanssa, tietää ainakin että jos sisustuksesta puhutaan niin kukaan ei katso kieroon, jos on käyttänyt vähän turhan paljon rahaa höpötykseen :D

   Poista
 3. Kiitos Johanna <3 Ja miten ihania kuvia olet taas ottanut! Oli kyllä niin mukava päivä eilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihana päivä, harmi kun oli kiire niin ennen kuin jälkeenkin ja ei ehtinyt kuin "muutaman " tunnin istahtaa :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia! :)

  Itsekin olen blogimaailman kautta löytänyt parisen uutta ystävää, ihan huippua. <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Mukavaa että sääkin kerkesit kuitenki sinne, vaikka vähän myöhässä tulitkin! Oli kiva nähä! Ja tiiäkkö, ainaki sait vauhtia mun remppasuunnitelmiin ku uhkailit että tuutte käymään täällä :D Ois oikeesti niin kiva, mut saa nähä ehinkö saada tätä siihen kuntoon että kehtaa bloggaajia päästää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois niin mahtavaa tulla käymään teillä ja kokea se tunnelma <3

   Poista
 6. Sinulla on kyllä tuo kuvaamisen taito hyppysissä. Upeita kuvia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.