Sisällön tarjoaa Blogger.

Fazer ja muumipeikko unelmoi- lautaset
Arabia lanseerasi jouluksi 2014 uuden keräilylautasten sarjan Muumi-mukien harvinaisimpiin kuvituksiin perustuen. Lautasia tulee jatkossa myyntiin kaikkiaan 20 erilaista, aina kahden lautasen pakkauksissa. Ensimmäinen lautaspakkaus sisältää Fazer ja Muumipeikko unelmoi -lautaset. Pakkauksen hinta vaihtelee noin 49,90-69,90 euroa, joka sisältää molempia lautasia yhden kappaleen.

Tämä on erikoiserä ja saatavilla niin kauan kuin tuotetta riittää. Lautasten pohjaleimassa vuosiluku 2014 ja valmistusmaa Suomi. Korkea hinta ei ole este muumifaneille vaan nämäkin lautaset tullaan taatusti viemään käsistä :D Minun kukkaro ei kestänyt kuin kahden pakkauksen oston ( toki mietin hetken sen kolmannen paketinkin ostamista ), mutta muumipalstoilla ihmiset ovat hamstranneet näitä monien pakkauksien verran, joten miellän itseni vielä pikku keräilijäksi :D  

8 kommenttia

 1. Meiltä ei löydy ollenkaan mitään muumilautasia, ja ajattelin jättää näidenkin hamstraamisen muille.. Ovathan ne kauniita, mutta.. hinta aika pilvissä. Lisäksi kaikki keräilymukit odottaa yhä kaappiin päällekkäin sullottuna, että löytäisin jonkun hyllyn tms. niiden säilyttämiselle. :D Lahjaksihan tällaiset ois tietty ihana saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, meilläkin muumimukit on sullottuna päällekäin ja niitä löytyy ;D Minäkin mietin, että pitäiskö vielä yksi paketti ostaa juurikin lahjaksi :)

   Poista
 2. Kaunis tuo Muumipeikko lautanen. Jos muistan oikein, se taisi olla teoksesta Vaarallinen juhannus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään muumipeikko unelmoi lautasesta ja mielenkiinnolla odottelen niitä seuraavia lautasia mitä kuvituksia niistä pqljastuu :)

   Poista
 3. Tilasin nämä vaikka meillä lautaset aina arkikäytössä ja mietin raaskiiko näitä nyt sitten käyttää. Sitten ajatukset kiertääkin jo samaa kehää, että mitä järkeä ostaa, jos ei käytössä. Tämä siis meidän tapa, ymmärrän myös keräilijöitä jotka keräävät kaappiin, minä taas haluan nauttia ja käyttää näitä ihania astioita.

  Nyt jo hieman ahdistaa, mitkähän lautaset tulee seuraavaksi... Onko pakko ostaa kaikki... Tuleeko esim.Joulutervehdys... joka on mielestäni ihana tai Rauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän sama ahdistus :D kyllähän nämä täytyy nyt jatkossa ostaa kaikki kun ensimmäisetkin piti tilata :) olis kyllämhienoa jos vanhoista joulumukeistakin olisi lautaset tehty <3

   Poista
 4. Kauniita ovat!Miten diagnoosiylipainon blogin päivitys?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää ehtiä päivittämään tai lähinnä kirjoittamaan, siitähän se on kiinni :)

   Poista

Kiitos kommentista.