Sisällön tarjoaa Blogger.

Halloween juhlat


Kuinka monissa lapsiperheissä vietellään tänä vuonna Halloween juhlia? Meillä Halloween perinne käynnistettiin vuosi sitten ja tänä vuonna juhla saa jälleen jatkoa. Meillä juhla on täysin lasten juhla, toki on kutsuttu aikuisetkin kahvittelemaan, mutta lasten ehdoilla mennään täysin. Toisaalta lasten halloween juhla keskitetään täysin yhteen huoneeseen, jolloin aikuisillekin jää vähän mahdollisuutta keskusteluille.

On muuten äärettömän työlästä keksiä ohjelmaa lastenjuhliin, joten katsotaan mitä kaikkea keksin :D Tosin voi olla työlästä yksin yrittää hoitaa kaikki, muonitus ja varsinkin se ohjelma kun niissä pitäisi aikuisen kuitenkin olla valvomassa ja vetämässä sitä juttua ja sitten kun se herkuttelupuolikin vaatii ( varsinkin ne laitteet ) aikuisten valvontaa, nooh, tulee mitä tulee :D 

Vielä ehtisi jaella vinkkejä, joten millaisia ohjelmanumeroita te aiotte järjestää, jos teillä on aikeissa julhat järjestää ? Ja mites se pelottava ruoka ja herkkupuoli? Millaisia luomuksia loihditte? 

Jos teillä on aiempia postauksia aiheesta niin linkatkaa ihmeessä kommenttikenttään.. Moni varmasti pähkäilee nyt saman asian kimpussa itseni lisäksi :D

Meidän ohjelmapuoli koostuu seuraavista: 
Pinjata ( pelottaa jo etukäteen, mitä kaikkea menee rikki :D )
Halloween / merirosvoaiheisia siirtotatuointeja
Sellainen arvuuttelu leikki, missä silmät sidoksissa yritetään tunnistaa kädellä tunnustellen "kauhu juttuja" ( vampyyrin silmämunia tms )

Herkku- ja suolaspuolella mennään aika perinteisellä linjalla
Karkkibuffet
popparit
hattara
jäätelökakku

pizzaa
kauhukynsiä tms

16 kommenttia

 1. Ihanat juhlat tiedossa :)). Me ei olla koskaan järkätty Halloween -juhlia. Oishan se aika kiva ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää pippalot on ollu kyllä kivoja :) Ehdottomasti tällaisiakin vaan suunnittelemaan :) Ja kavereiden kanssahan voi yhdessä järkkäillä :)

   Poista
 2. Voi kun olisikin kivaa järkätä Halloweenit, mutta meidän taapero on vielä niin pieni että menisi hukkaan. Ehkä vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti pääsette vielä joskus järkkäilemään halloween juhlat :) ei mekään olla järjestetty mitään silloin kun tyttö oli pieni :)

   Poista
 3. Ehdottomasti otetaan perinteeksi täälläkin kunhan poika on sen verran iso, että niistä jotain ymmärtää! :) Juhlien järkkäily ja leipominen on niin kivaa puuhaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, tällaiset lasten kekkerit on aina ihania :) Paitsi se leipomispuoli, siitä en tykkää kun en oikein osaa :D

   Poista
 4. Täällä oli tosi kivoja ideoita http://anrinko.blogspot.fi/2014/10/halloween-ruokaa.html

  NM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, käväsen katsomassa :)

   Poista
 5. Kuulostaa huipuilta pippaloilta ja hyviä ohjelmanumeroita ja herkkuja olet keksinyt. :) Kiva nähdä sitten juhlien jälkeen millaista oli. :)

  Mukavaa maanantai-iltaa! <3

  VastaaPoista
 6. Mites joku simppeli halloweenaskartelutuokio? Pinterestistä löytyy kaikkee kivaa... :) http://www.pinterest.com/search/pins/?q=halloween%20kids&term_meta%5B%5D=halloween%7Ctyped&term_meta%5B%5D=kids%7Ctyped

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa me ei askarteluja tänä vuonna tarvita kun viime vuonna naapurin kanssa niitä sormet verillä tehtiin :D

   Poista
  2. Mutta lapsivieraille, saisivat viedä sen sitten kotiinsa. :)

   Poista
  3. Aa, sitä siis tarkoitit, minäpä käyn katselemassa mitä siellä pinterestissä näkyy : )

   Poista
 7. http://valkoinenkartano.blogspot.fi/search/label/Halloween#.VE6pxPmsWCk

  Tuolta löytyy meidän viimevuotisia Halloween-valmisteluja, tosin keskittyy lähinnä koristeluun ja tarjoiluun. Järjestin silloin Partylite-kutsut ja siinä yhteydessä lapsille omat Halloweenit. Tänä vuonna tulee vain serkut kylään.

  Oppilaille olen järjestänyt ohjelmaa parina vuonna. Tänäkin vuonna olen omalle luokalleni luvannut jo perinteeksi muodostuneen "Ducking for apples" -leikin, jota ainakin enkun kirjan mukaan leikitään Halloweenina Briteissä. Siinä laitetaan omenat kellumaan vesiastiaan ja se joka saa omansa syötyä ensimmäisenä ilman käsiä, voittaa.

  Toinen aika hauska on ollut se, kun on keittänyt spagettia ja piilottanut joukkoon helmiä. Lapset eivät saa nähdä spagettia, vaan heille kerrotaan, että astiassa on matoja ja matojen joukosta pitää etsiä helmi. Olen piilottanut astian jätesäkin sisään ja jostain pienestä reiästä käsi sisälle. Tuntuu iljettävältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä , etä piilotetaan helmi ja se etsitään makaroonien joukosta, sitä pitää kokeilla :) sinä oot kyllä melko energiapakkaus kun jaksat oppilqillekin kaikkea kivaa järjestää <3

   Poista

Kiitos kommentista.