Sisällön tarjoaa Blogger.

Hetkiä

Astiakeräilijä täällä heippa :D 

Jokin aika sitten satuin Marimekon liikkeeseen oikeaan aikaan. He olivat juuri hinnoitelleet poistotuotteeksi nämä Hetkiä sarjan mukit. Hyllystä löytyi neljä kappaletta mukeja ja nehän oli pakko ostaa kun olivat niin edullisia poistuvan mallin vuoksi.

Harmi sinänsä, että kivat kuosit poistuu, mutta ymmärrän senkin, että tilalle tahdotaan toisinaan uutta ja kaikkia malleja ei tuotannossa kannata pitää. Mutta ymmärrän senkin, että astioidenkin osalta pitäisi osata rajoittaa ja kaikkia ihanuuksia ei tarvitsisi itselleen hankkia, mutta nämä oikein huusivat nimeäni ja hyllyssäkin sattui juuri neljän motin verran tilaa olevan :D

11 kommenttia

 1. Astiakeräilijä.. :D
  Kuulostaa niin tutulta ja todelta täälläkin! ;)
  Onpas kivat mukit! Pakkohan tuo tilaisuus oli hyödyntää! :)

  Mukavaa illan jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo astiakeräilijä juuri :D Eihän tällaista tilaisuutta voi mitenkään jättää hyödyntämättä :D Vain toinen keräilijä sen voi tietää :D

   Poista
 2. Ompa todella ihanat ♡ ja aina on astioille tilaa :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit mukit! Varsinkin nuo oikeanpuoleiset sykähdyttää mua :) Meillä on astiakeräilyä rajoitettu voimakkaasti ja vanhoistakin olen pyrkinyt eroon. Kaappeihin ei vaan mahdu enää ja kahden ihmisen taloudessa ei loppujen lopuksi astioita kovin paljoa tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo eihän astioita loppujen lopuksi tarvii paljoa, meillä on tosin 12 hengen perusastiasto ( valkoinen teema) siihen kaveriksi olen sitten näitä joitan marimekon astioita ostanut kun nää on niin ihania :)

   Poista
  2. Niin piti kirjoittaa että juhlia varten hankittu tuo suuri astiasto :)

   Poista
 4. Terkkuja yhdeltä, joka juuri sai uusia astioita kotiin ja laittoi vanhoja kirpparilaatikkoon... ;) Kirpparipöytä on varattu, vielä kun saisi niitä vanhoja kaupaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä astioita ostit ? :) et kai niistä gg:n mukeista luovu :)?

   Poista
 5. Hei kiva kun kävit kommentoimassa blogissani, niin löysin taas tänne :) Noi mukit on ihanat. Mä taltutan joskus ostohysteriaa niin, että ostan itselleni haluamiani juttuja ystäville lahjaksi ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.