Sisällön tarjoaa Blogger.

Hylly seinälleNe jotka ovat pidempään blogiani lukeneet ovat tietoisia siitä kuinka vaikeaa minulla on rei´ittää seiniä. Monta vuotta tässä on menty, ettei seiniin ole naputeltu yhtään roppua tai ruuvia ja ankealta on seinät tuntuneet. Vihdoin olen rohkaistunut ja uskaltautunut laittamaan jopa hyllyjäkin seinille, tässä niistä yksi. Television taulun paikalle olen kaipaillut jotain kivaa hyllyä johon saisi laittaa muutaman tavaran silmäniloksi. Meidän varastossa on monia vuosia lojunut käyttämättömänä tällainen hylly ja päätettiin ottaa se uusikäyttöön, tosin kesällä se täytyy vielä irroittaa ja öljytä pähkinän sävyiseksi, joten vielä se ei ihan täydellinen ole, mutta menkööt nyt talven yli, eihän kaiken tarvi olla just prikulleen sävy, sävyyn :D 

Ps. Hyllykin on muuten väärinpäin, mutta eipä sen väliä, me katottiin, että se näyttäis noin paremmalta :D no ei nyt sentään, hyllyn laitossa tuli vaan ajatuskatkos ja tarkoitus olisi kääntää sekin oikein päin sitten kun päästään muutoinkin maalaamaan hyll. Toisaalta eipä tuo ole omaa silmää häirinnyt, mutta ajattelin nyt mainita asiasta, ettei tuu sanomista :D 

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ite tykkään ainakin, saa vähän muutakin katseltavaa ku tuo töllötin, joka sais mun mielestä hävitä koko talosta :D Mies on vaan erimieltä :D

   Poista
 2. Kun katson teidän olohuonetta, tuntuu että meillä on niiiin samanlainen maku monessa. Ja teidänkään koti ei ole ihan valkoinen, niin kuin ei meidänkään, vaikka toki valkoistakin on. Älä muuten käännä tuota hyllyä, noin on paljon persoonallisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtäläisyyksiä varmasti löytyy :D Meillä oli ennen aivan valkoinen koti, enkä oikein kotiutunut siihen tyyliin, joten tämä hieman lämpöisempi on enemmän minun makuuni :)

   Poista
 3. Onpas vaan kivan näköinen :) Sulla on kyllä kaikkea kivaa ja kaunista!!! <3 ihana tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura ♥ Itsestä tuntuu toisinaan, että meillä ei ole mitään kivoja juttuja :) Mutta niinhän se on, että sitä omaa kotia ei näe sillä tavoin kuin toiset sen näkee :)

   Poista
 4. Hylly näyttää tosi hyvältä ja sopii mainiosti. :) Me nikkaroitiin toissa iltana miehen kans olkkarin seinälle hylly. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ♥ Itselläkin alkaa jo silmä tottumaan hyllyyn ja se saa jäädä siihen :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää ja sopii paikalleen hienosti. <3
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään, että on kiva kun seinillä on jotain :) Saa ainakin laittaa niitä kivoja pieniä tavaroita :D

   Poista
 6. Kivalta näyttää, mistä tuo koivutapetti on ostettu, on tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista on kyllä. <3 Mun mielestä hylly sais jäädä tuommosenaan vaan seinälle. Oikeestaan on aika kiva, ettei kaikki oo just sävy sävyyn. Jotenkin mielenkiintoisempi ja persoonallisempi hylly tuon värisenä ja juuri noin päin. Mutta ihan varmasti on kaunis muunkin värisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin luulen, että hylly jää nuin päin kuten se nyt on, sillä roppujen laittaminen seinään ei ole kivaa :) Tulee turhia reikiä :D

   Poista
 8. Tosi ihanan sävyinen lattia, pakko mainita! Selailin blogiasi ja taidankin jäädä lukijaksi seurailemaan, niin kivalta se vaikuttaa ja kotisi näyttää todi kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista

Kiitos kommentista.