Sisällön tarjoaa Blogger.

Kullan sävyä sisustukseenEttä sunnuntai aamuisin on aina haikea fiilis siitä, että viikonloppu on pian ohi. Ei auta itkut markkinoilla, vaan on jälleen asennoiduttava työviikon aloittamiseen, ehkä teen sen kuitenkin vasta illalla :D

Ne vähäisetkin lumen rippeet on sulaneet yön aikana ja koko maa on ihan vetinen, en tykkää, saisi jo talvi tulla ja mielellään heti kerralla. 

Viime viikolla sain pitkään tilauksessa olleet H&M:n "kultaiset" esineet ja en ihan varma ole sopivatko ne meille tai pidänkö niistä. Kultaa meillä ei koskaan ole sisustuksessa ollut ja jotenkin vierastan tällä hetkellä tätä ajatusta :D Mutta niin se taisi olla kuparinkin kanssa aluksi, joten katsotaan, voihan se olla, että nämä päättyy loppujen lopuksi vähäksi aikaa kaappiin :D

17 kommenttia

 1. Aivan ihanat kultaiset esineet :)). Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpäs kuule kuvia sinusta eilisistä kemuista ja olit niiiiin super kaunis ♥

   Poista
 2. Hei, sunnuntaiaamuisinhan on vielä paras aika viikonlopusta edessä! :) Tuo teidän pieni sivupöytä on kyllä mainio, harmittavan vaikea löytää tuon tyylisiä. Oletko nähnyt jossain viime aikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko :D ? Itsestä tuntuu, että viikonloppu alkaa olemaan jo ohi kun sunnuntai koittaa :D Itse ostin tuon sivupöydän joskus kymmenkunta vuotta sitten ja sen jälkeen en ole oikeastaan kuin pentikillä nähnyt hieman samantyylisiä, tosin Pentikin lipastolla on melko kova hinta :/ Valkoisena sivupöytiä on kyllä näkynyt, jos sellaiset kelpaa :)

   Poista
 3. Sulla on ihan mahdoton postaustahti :) Joko se energinen keskiraskaus on alkanut? Nyt on kyllä niin ankia ilma, että toivottavasti lumi palaisi äkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö oo huomannu, että elämäntaparemontin alettua olen ollut yhtä aurinkoa ;) Siis keväästä asti on energiaa riittänyt kyllä aikasta paljon, ehkä liikaakin :D Tällä kertaa ei voida "syyttää" raskautta :D

   Silloin pitää postata kun on inspiraatiota, alkuvuosi oli aika huono, lopahti hetkeksi into, onneksi se kuitenkin löytyi takaisin :)

   Poista
 4. Ihanaa kultaa, älä laita kaappiin, ne sopii tuohon täydellisesti. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ainakaan vielä :D pitää antaa silmän tottua :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kieltämättä tässä alkaa itsekin lämmetä niille :)

   Poista
 6. Eikun pidä tuossa pöydällä vain, ovat niin kauniita :) Kyllä minä laittaisin edustuspaikalle ainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää antaa olla, kyllä silmä jossain vaiheessa niihin tottuu :D

   Poista
 7. Kauniita yksityiskohtia ja kulta on upea pieninä rippeinä, teillä näyttäisi olevan juuri sopivasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, enempää ei ainakaan ole tulossa :)

   Poista
 8. Oi kuinka kauniita yksityiskohtia! Sopii kyllä tuohon. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.