Sisällön tarjoaa Blogger.

Lastenkengät talven rientoihinLapsen talvivarustusten metsästäminen ja ostaminen on joka vuosi yhtä työlästä. Ensinnäkään kun ei tiedä, millainen talvi on tulossa, riittääkö syyssäitä pitkälle marraskuuhun tai jopa jouluun saakka, vai peittääkö se lumi maan jo marraskuun alussa, koskaan kun ei voi oikein tietää ja silti kaikkeen on varauduttava hyvissä ajoin, ainakin meillä. 

Ajattelin olla tänä vuonna viisaampi kuin viime talvena ja hankin loskakengiksi Viikingin Extreme talvisaappaat. Käytännössähän nämä ovat kuin kumpparit, mutta sisällä on erittäin lämmin vuori, jonka vuoksi nämä kengät ovat oivat loskakeleille, eivätpä kastu jalat. 

Talven kauppareissuille hankittiin Uggin lyhytvartiset nilkkurit, näissä ainakin vuori on kohdallaan ja ovat lämpimät. 

Syksyn ja alkutalven kengiksi valittiin monien sovitusten jälkeen Viikingin core-tex Catskill GTX varsikengät.Näissä ei mitenkään kovin paksua vuorta ollut, joten pitää katsoa tarkeneeko neiti näissä kengissä talvella vai joudutaanko ostamaan sellaiset pakkaskengät vielä, huopikkaita on kovasti kehuttu ja niitä taitaa nykyisin saada ihan oikealla pohjallisellakin, joten niitä voitaisiin miettiä.

Jokos te olette hankkineet lasten talvikengät ja millaisiin päädyitte?

8 kommenttia

 1. Juu, hankalaa on. Pojalle hankin myös nuo samat talvikumpparit ja kuomat on kuivempia kelejä varten. Pienemmälle tytölle on isosiskolta jääneet Vikingin toppasaappaat, samaa tyyliä kuin nuo sinun kuvassasi. Ne on kyllä olleeet hyviä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että vikingin toppasaappaista on hyvät kokemukset :) Mullakin tarttis kuivempiin keleihin tosiaan hankkia jotkut popot, mutta meidän neidille ei oikein tahdo enää kelvata mitkään :D Kuomat meilläkin ollut ennen.

   Poista
 2. Meillä on Sorelit, menee kelillä ku kelillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli viimetalvena kanssa sorelit ja ne oli onnettomat , meillä tais olla maanantai kappaleet :)

   Poista
 3. Heippa, mistä ostit nuo uggit, oliko kalliit? Meillä myös viking core-tex kengät ollut monena talvena ja hyväksi todettu.
  t.Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että viikingit olleet hyvät . Itse odotan innolla varsinkin noiden talvikumppareiden testausta että ovatko oikeasti niin hyvät kuin niistä puhutaan :) uggit on ulkomaantuomisia joten hiukan edukkaammin sain kuin mitä Suomessa maksaa :)

   Poista
 4. Ihanat nuo Uggit! Meillä on esikoiselle Sorelit, Bisgardin nahkasaappaat ja Melanian nahkanilkkurit. Kesskimmäiselle muuten samat mutta nahkasaappaiden sijaan on Emut. Nuorin ei vielä kenkiä kaipaa kun ei kävelekään. Teille on kyllä sattunut maanantaikappaleet kun en kenenkään muun ole kuullut moittivan ja meilläkin on jo neljä talvea niistä nautittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulen, että meille sattui vaan jotkut maanantaikappaleet kun niin monet niitä kuitenkin kehuu :) Ehkä uskaltaudun jossain vaiheessa testauttamaan niitä neidillä uudelleen :D

   Poista

Kiitos kommentista.