Sisällön tarjoaa Blogger.

Luonnonmateriaalit osaksi sisustusta
Luonnonmateriaalit on vetäneet minua puoleensa jo hetken aikaa, tuntuu, että mieli kaipaa maanläheisiä sävyjä ja kosketuksen luontoa näin talvisin myös sisälle. Johtuneeko siitä kun kesä on ohi ja pihalla ei tule enää juurikaa oltua, vai onko se sittenkin se luonnollinen sävy, joka luonnon omista materiaaleista tulee, en tiedä, mutta samapa se, ihania ovat kuitenkin :D

Lehtikuusen oksat pääsivät koristamaan vesihyasinttikoria, kauniit ja rosoiset risut käpyineen ovat kyllä viehättävä näky :)

17 kommenttia

 1. Minulla myös muutama hiukan pienempi lehtikuusen oksa käpyineen olohuoneessa lasipullossa. Kauniita. Minä myös tykkään niistä erityisen paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtikuusenoksat on kyllä kauniita, jota ei uskoisi kun puuta katselee sen neulaspeitteen läpi :D

   Poista
 2. Kaunista! :)
  Ihan samanlaiset ajatukset täälläkin. :)
  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Ihanaa viikkoa myös sinulle <3

   Poista
 3. Ihanan näköiset! luonnonmateriaalit kyllä on kauniita sisällä, etenkin talvella. Ne tuovat jotenkin lämpöä sisustukseen.

  VastaaPoista
 4. Nämä on niiiin <3 !! Minulla myös on lehtikuusen oksista postaus odottamassa - kyykin viikonloppuna Helsingissä ihan intona eräässä puistossa, joissa oli lehtikuusia ja niiden alla maahan tippuneita oksia. Meilläpäin kun ei tällaisia ihmetyksiä ole ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin jouduin laittamaan ystävän asialle kun en itse näitä mistään löytänyt :) on nää vaan aika kauniita <3

   Poista
 5. Niin ihania, viimeisen päälle! <3 Tänään hain kanssa metsästä oksia maljakkoon :-)
  Luonnon aarteet on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tällaiset tilaisuudet täytyy hyödyntää ja luonnonmateriaaleja kantaa sisälle, onhan nämä sentään ilmaisia ja ennenkaikkea upeita ♥

   Poista
 6. Löytyy käpyjä sekä risunoksia :) Olen tosin ne käsitellyt hopealla spraymaalilla,käpyjä kerroksittain isossa lasimaljakossa ledvalojen kanssa.Kauniit pimeässä <3
  -tarja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin kiva idea, että spraymaalaa :) Itsekin voisi joitain käpyjä sprayata ja laittaa juurikin maljakkoon valojen sekaan :) Kiitos ideasta ♥

   Poista
 7. Voi vitsit miten kauniita. Olen itsekin jahdannut noita samaisia oksia, muttei niitä ihan joka paikassa kasva, joten helppoa ei ole. Luonnonvärit oksat ja varsinkin kivet ovat niin sopivia sisustukseen.
  http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuntui, ettei näitä meinannut löytää mistään kun etsimällä etsi, mutta heti kun kaveri oli oksat minulle tuonut niin aloin bongailemaan itsekin näitä puita, en vaan ollut aiemmin kiinnittänyt niihin huomiota :D Toivotaan, että sinäkin löydät oksat :)

   Poista
 8. Lehtikuusenoksat on kyllä niin ihania, täältä niitä on vaikeuksia löytää. Näyttää tosi kauniilta kodissanne :)

  VastaaPoista
 9. Tääl on kans tarkoitus käydä vloppuna lasten kanssa tossa mettässä käppäilemässä ja keräämässä sisustus/askartelutarpeita =)

  Kauniita kuvia taas..

  VastaaPoista
 10. Me viime vuonna metsästettiin yhteensä monta tuntia lehtikuusenoksia eikä koskaan löydetty! Aivan ihanat oksat <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.