Sisällön tarjoaa Blogger.

Muijat

Marimekon Muija sarjan valmistus loppuu ja viimeisiä eriä myydään parhaillaan kauppojen hyllyillä. Itse ostin vielä puuttuvan purnukan sekä harmaan patakinttaan. Meillä säilötään tällaisissa purkeissa mm. sokeri ja kahvi ja ovat kyllä olleet todella näppäriä säilytysrasioina.


Illalla ajattelin viritellä pihavalotkin pihaan, ennen lumentuloa. Hieman on joka vuosi ja talvi ärsyttänyt kun niitä valoja ripustellaan kauheassa lumituiskeessa ja paukku pakkasessa, joten tästä viisastuneena päätin, että nyt ne laitetaan ajoissa ja mikäs sen mukavempaa kuin viikonlopun kunniaksi laittaa hieman valoja :D Ihanaa huomenna on jo perjantai... taas :D

14 kommenttia

 1. Mitä Muijako loppuu?!? Kääk - kangaskaapissa sitä on onneksi kolmisen metriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin ne Marimekon liikkeessä sanoivat :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, pitää mennä kiireen vilkkaa hankkimaan tuollainen musta Muija-purkki kun sellaista olen vähän havitellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ostamaan, nyt on viimeinen mahdollisuus :) nämä tais olla Marimekon ystävämyynnin kampanjatuotekin, että halvalla saattaisi saada :)

   Poista
 3. Toi on kiva kuosi, jotenkin tosi symppis ja ehkä erityisesti siksi, kun on ollut lapsuudenkodissa verhona. :) Kauniit ja käytännölliset purkkivalinnat. Itsekin säilytän kaikki kuiva-aineet purkeissa, joskin lasisissa ja on kyllä kätevää niin. :)

  Mukavaa viikonlopun odotusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva kuosi, aika yksinkertainen ja mitäänsanomaton ehkä, mutta just se simppelyys toimii :)

   Poista
 4. Mitä, eeeeei! Onneksi on jo verhoa ja purnukkaa hallussa, mutta miksi ihmeessä ne sen lopettaa... Meillä ollut perheen suosikki yli sukupolvien, mutta on äitini vanhoja muijaverhoja myös, omasta lapsuudestani tuttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, miksi lopettaa, se on ollu niin kauan tuotannossa :) niin ne vaan meinas marimekon liikkeessä :)

   Poista
 5. Voi harmi kun tuo loppuu. Niin kaunis kun on! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaunis ja ylsinkertainen kuvio, ihana :)

   Poista
 6. Onko nuita valmistettu jo kauan? Tuli mieleen et joskus kauan sitten ku oon asunu vielä kotona niin äitillä ois ollu nuita punaisia. :D ovatpa kyllä ihania purnukoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On valmistettu kauan , ja pitää varmasti paikkaansa että teidän äidillä näitä on :) nää on ihania :)

   Poista
 7. Muija on kyllä marimekon yksi kauneimmista kuoseista. Miten kekseliäs voikaan olla muutaman pisteen yhdistelmä!! <3

  VastaaPoista
 8. Tuosta kuosista tykkään kanssa hurjasti :-) ompa todella kurja kun loppuu valmistus. Serveteistä lähtien tämä on ollut niin ihana ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.