Sisällön tarjoaa Blogger.

Psst. kerron sulle salaisuuden

Vaikka sanotaan, että vaikeneminen on kultaa ja onnellisuus ja onni pitää salata ja piilotaa, en millään malta kuitenkaan olla iloitsematta ja jakamatta teidänkin kanssa meille erittäin suurta asiaa. Olettehan te lukijat olleet jo yli neljän vuoden ajan mukana meidän tarinoissa, joten tuntuisi hieman oudolta jättää näinkin ihmeellinen ja äärettömän onnellinen asia teille kertomatta. Asia ja mistä yleensäkään on kysymys on aiheena itselleni äärimmäisen vaikea. Pitkään asian kanssa painineena ja vuosia asiaa miettiessä ja yrittäessä, sitä turhautuu ja menettää luottamuksen ja toivonsa koko asian suhteen. 

Ei ole helppoa olla nainen kun usein kysytään " Milloin teille tulee toinen lapsi" . Onko tuttua ? Niinpä.. on minullekin ja voin sanoa, että kysymys joka eniten satuttaa on juuri edellä oleva useiden ihmisten toistama kysymys. Eihän ihminen pahaa ajattele kysymyksellään, mutta onko hän ajattelematon, kyllä. Kukaan ulkopuolinen ei toki voi aavistaa sitä, että vaikka perheessä olisikin jo lapsi tai lapsia, voi lasten saaminen olla erittäin hankalaa. Juuri niin... lapsia ei tehdä, niitä saadaan !

Mutta meille koitti se onnellinen hetki kesällä ja salaisuuden suuren nyt jakaa haluan kanssanne, onnemme tahdomme näyttää, koska hartain toiveemme täyttyy. Meille on tulossa siis ihanaakin ihanempi ja odotettu vauva ♥ Olemme kaikki niin häkeltyneitä tästä ihmeestä, että vieläkin on epätodellinen olo ♥

Ps. Tämä oli ehkä kaikkein vaikein postaus bloggailuni aikana ja jonkun aikaa on pitänyt miettiä uskallanko painaa julkaise nappia, sillä asia on todella henkilökohtainen ja yksityinen sekä välttämättä ihan kaikkien henkilöiden ei asiaa tarvitsisi tietää ja mietinkin, että olisin salannut asian koko raskauden ajan, mutta menköön nyt, asia on itselle niin mielettömän iloinen ja tärkeä, että kyllähän tällaiset asiat pitää jakaa ♥

204 kommenttia

 1. Oiiiii ihanaa <3 Onnea hurjasti! Ihanaa odotusaikaa <3 Olipa ihana salaisuus! :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa!
  Suuren suuret onnittelut! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon! Kyllä tällaiset asiat on tehty jaettaviksi. Onni oikein paistaa läpi postauksestasi. Kaikkea hyvää odotukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea on yleensä vaikea kätkeä <3 mutta miksi sitä pitäisikään piilotella :)

   Poista
 4. Ihanaa :) kaikkea hyvää odotukseen <3

  VastaaPoista
 5. Voi Johanna, onnea tuhannesti koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 6. Meidänkin lapset on saatu, ei tehty. Lahjoja elämältä.
  Aikanaan puhuttiin avoimesti lapsettomuudestamme, jotta ymmärrys lisääntyisi
  ja tulevilla polvilla olisi edes vähän helpompaa. Koskettaa aika montaa pariskuntaa nykyisin.
  Onnea ja kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oon aina ollut huono puhumaan lapsettomuudesta tai yleensäkään koko asiasta , se tuntuu niin henkilökohtaiselta ja omalta asialta :) mutta kuten laihdutusprojektinikin tiimoilta huomasin, jaettu asia antaa tsemppiä ja jaksamista myös muille :)

   Poista
 7. Aivan ihana asia! <3 Lämpimät ja suuret onnittelut koko perheelle! <3

  VastaaPoista
 8. Voi vitsit,oon vieläkin niin onnellinen teijän puolesta!<3 eilen mulla oli tarkoitus kysyä,miten sulla on mennyt nyt voinnit ja muut, mutta ei Sitte tullut tilaisuutta Porista kahen, kun en tiiä,olitko jo muille bloggaajakollegoille kertonut. :D Mutta lapsia todellakin saadaan, ei tehdä.<3 Toivotaan, että kaikki mennee niin nappiin ja kohta teillä on pieni nyytti! :)

  VastaaPoista
 9. Hurjan paljon onnea odotukseen. Hieno uutinen :)

  VastaaPoista
 10. Jee, arvasin oikein! Ihanaa! Paljon onnea ja tsemppiä loppuodotukseen <3

  VastaaPoista
 11. Ihana, kaunis salaisuus! Lämpimät onnittelut! :)

  VastaaPoista
 12. 💗💗💗💗 paljon onnea odotukseen,taitaa isosisko olla haltioissaan💗💗💗💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosisko on todellakin haltioissaan ja innoissaan. Hänkin saa vihdoin olla isosisko <3 arvaa kuinka monesti olen itkua tihrustanut kun neiti on kertonut kuinka upeaa on kun meille tulee vauva <3

   Poista
 13. Hurjasti onnea ihanasta uutisesta, ihanaa kun jaoit sen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3

   Sinä olit ihan mielettömän kaunis tv ohjelmassa ja lisäksi teillä on kaunis koti <3

   Poista
 14. Onnittelut raskaudesta! Ilmeisesti laihtumisella oli monia positiivisia puolia.
  Ihanaa, kun kerroit uutisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri niin. Ylipainoinen tulee vaikeammin raskaaksi kuin normaalipainoinen :)

   Poista
 15. Paljon onnea, ihana uutinen. <3 Tulee pieni ikävä omaa pallomasua, vaikka niin synnärillä vannoin etten sitä ikävöisi, heh. :)

  VastaaPoista
 16. ONNNEA HURJASTI!!! Mää jostain reissu postauksesta jo epäilin, jostain sinun kirjoittamasta lauseesta, mutta kukaan muu ei ollut siihen tarttunut :)

  Minä niin tiedän nuo tunteet niin salasuideen piilottamisen ja jätinkin sen nytkin aika viime tinkaan, mutta sitten halusin niin jo hössöttää vauvasta, sekä tuon, että oletetaan jo lapsia olevan vain tekevän niitä "no kyllähän te vielä kolmannen TEETTE" - ei se vaan todellakaan niin mene. Jälkikäteen ajateltuna tuntuu, että näinhän se piti mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kohtalo on sellainen joka puuttuu aina jokaiseen asiaan :) mutta raskaita asioitahan nämä on ja varsinkin silloin kun se turhautuminen on jo saavuttanut mielen..

   Poista
 17. Ihanaa!! Superpaljon onnea! <3

  VastaaPoista
 18. Onnea tosi paljon! Mikä rv nyt on meneillään?

  VastaaPoista
 19. Onnea koko perheelle <3 vain pieni prosentti ihmisistä tulee raskaaksi juuri silloin kuin itse haluaa. Elämän ihme se raskaus on. älä häpeile, et ole yksin asian kanssa :)

  VastaaPoista
 20. Onnea oikein paljon :-) ♥
  Tiedän todella mistä kirjoitit. Lapsia todellakin saadaan. Onneksi saanut kolme todella rakasta lasta ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotovereiden vertaistuki on äärettömän tärkeää <3

   Poista
 21. Arvailin tätä jo reissupostauksesta. Kun puhuit ettei ensi vuoden kokoonpanosta tiedä tms. :) Onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli aika selvä kirjoitus :D kiitos onnitteluista :)

   Poista
 22. PAljon onnea :)

  Meillä myös kauan ja hartaasti odotettu kakkonen tulossa -elämä hymyilee <3

  VastaaPoista
 23. Oij,ihana!! <3 paljon onnea tulevaan!! 💖 -hantta-

  VastaaPoista
 24. Voi onnea odotukseen :) Tiedän tunteen.. toisen lapsen saaminen oli kaikkea muuta kuin helppoa, pari epäonnistumistakin välissä mutta kolmas kerta sitten toden sanoi. Lapset eivät missään nimessä ole itsestäänselvyys vaikka tosiaan ennestään jo perheessä lapsi olisikin. Onnea vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se niin on että lasten saaminen ei ole mitenkään itsestään selvyys vaikka ennestään lapsia olisi, kunpa kaikki ymmärtäisivät sen <3

   Poista
 25. Voi Johanna, aivan ihana uutinen! ♥ Mietinkin eilen jostain sun pienestä vihjauksesta, että voiskohan olla.. :) Paljon onnea raskausaikaan! On ne vauvat kyllä niin ihania pieniä ihmeitä, tosiaankin suuria lahjoja eikä mitään tekeleitä :D
  Tiiän myös niin tuon tunteen, kun vauvaa ei kuulu vaikka kuinka haluais.. Sellaista itekkin joutunut joskus kokemaan, vaikka nyt ei ehkä uskois ;) Osaa kyllä niin arvostaa jokaista pientä ihmettä, jonka on saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 on tää vaan niin ihmeellistä, että näiden kaikkien vuosien jälkeen meille on tulossa ihanaakin ihanempi käärö <3

   Poista
 26. Oikein paljon onnea! Itse olen salannut blogissa raskaudet, ja vaikeaa se on kyllä joka kerta ollut, kun eri asiayhteyksissä olisi ollut niin luontevaa asiasta mainita. Salaamiseen on ollut syynsä, mutta toisten raskauksia on kuitenkin mukava seurata! Paljon voimia sinulle jatkoon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jokainen tekee omat ratkaisunsa :) itse ajattelin että on upeaa jakaa tämä asia :)

   Poista
 27. ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA <3 <3 <3 SO happy for you.

  VastaaPoista
 28. Oii, onpas ihana uutinen! <3 Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Nauti odotuksesta! :) <3

  VastaaPoista
 29. Onnea tuhannesti♥♥♥ Aivan ihana juttu!

  VastaaPoista
 30. Ihana uutinen, onnea hirmusti paljon! Minäkin arvelin tuosta reissupostauksen maininnasta, ettei ensi vuoden reissusta vielä tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katja :) joo, ensivuoden reissun kokoonpano on vielä epävarma minun osalta :)

   Poista
 31. Aivan ihana uutinen! Paljon onnea koko perheelle ja nautinnollista odotusaikaa. Toivotaan, että raskausaika menee kaikin puolin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) alku oli hankalaa kun oli pahoinvointia mutta nyt on jo helpottanut :)

   Poista
 32. :) Syytä hymyyn!
  Tuulia

  VastaaPoista
 33. Voi kuinka ihanaa! ♡ onnea Johanna koko teidän perheelle! Olet tämän onnen ansainnut! ♡♡♡

  VastaaPoista
 34. Oi, miten ihanaa, se on totta että lapsia ei tehdä, niitä saadaan. Vaikka minä olen tuntematon, niin oli pakko kirjoittaa tänne. Tuli ihan kylmät väreet lukiessa kirjoitustasi. Lapsien saaminen on ihaninta koko maailmassa ja raskaus on niin maagista :) Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista . Minäkin olen täällä itkua tuhertanut teidän ihanista kommenteista ja siitä että miten iloisia olette meidän puolesta <3

   Poista
 35. Voi että, hurjasti onnea teille kaikille ja iloa odotukseen! <3

  VastaaPoista
 36. Onnea onnea ,ihanaa odotusaikaa <3

  VastaaPoista
 37. Sydämelliset onnittelut! Ihana asia, toivottavasti olet ollut hyvävointinen. Ainakin postausten perusteella olet ilmeisesti ollut - lämmin tunnelma, levollisuus ja pesänrakentaminen on välittynyt ainakin minulle. Onnea ja hyvän voinnin toivotukset vielä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkupahoinvointia oli, mutta ne on menneet onneksi ohi :) levollisuus on kyllä yksi asia mikä on vallannut mielen <3

   Poista
 38. Voiii niin suuresti onnea koko perheelle!! :)

  VastaaPoista
 39. siis voi että miten ihana uutinen, kerrassaan <3 Oikein paljon onnea odotukseen <3

  VastaaPoista
 40. Onnea hirmuisesti! Aikaisemmin vähän jo aavistelinkin jostain postauksestasi tällaista :) Meidänkin lapset on saatu, ei tehty, joten itse olen todella varovainen vauvauteluissa. Vuosien yrittäminen jätti arvet, jotka paranee, mutta eivät katoa ja vielä nykyäänkin jotkut ajattelemattomat kommentit viiltää syvältä. Ihanaa odotusaikaa sinulle koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, vuosien yrittäminen jättää arvet, itse teen vielä ajatustyötä sen arpien parantelun kanssa, mutta ehkä joskus voin sanoa kuten sinä että arvet paranee . Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 41. Ihana salaisuus <3 Onnea koko perheelle ja onnellista odotusta sinulle! <3

  VastaaPoista
 42. Voi, miten ihana uutinen, onnea odotukseen! <3

  VastaaPoista
 43. Oih, ihanaa! Onnea hurjasti! :) Lapsia ei todellakaan tehdä, ne saadaan. Meidän antoi odottaa neljä vuotta ja nyt vihdoinkin sylissä kuukauden vanha prinsessa. <3 Blogikin jäi tauolle raskauden myötä, sitä niin leijui vain pilvissä ja keskittyi nauttimaan siitä. Niin ihanaa aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tiedän niin millaisia ajatuksia olet läpikäynyt neljän vuoden aikana <3

   Minä en aio blogiani jättää tauolle, tää on mulle yksi henkireikä :)

   Poista
 44. Voi että, ihanaa <3 Paljon Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 45. Ihanaa, paljon onnea! Minäki arvasin tämän jostain sun aiemmasta postauksesta/kommentista.:) -E-

  VastaaPoista
 46. ♡ Kyllä, näin on, lapsia saadaan, onnea!!

  VastaaPoista
 47. Onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
 48. Ihmettelinkin, että miksi sinulta ei ole tullut toiseen blogiisi postauksia, mutta tämähän se syy varmaan olikin. Onnea <3

  VastaaPoista
 49. Voi miten ihana uutinen! Onnellista odotusta!

  VastaaPoista
 50. Aloin vasta seuraamana blogiasi. Aivan ihanaa ja paljon onnea ja mukavaa loppuodotusta! Mielettömän hienoa, että toiveenne toisesta lapsesta toteutuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan blogiani :)

   On kyllä uskomattoman hienoa että vihdoin saamme toisen pienen käärön <3

   Poista
 51. Suuret onnittelut Johanna koko teidän perheelle ja onnellista odotusta!!!

  VastaaPoista
 52. Äärertömän isot onnittelut! Asia koskee niin läheltä, että olen superonnellinen juurikin tälläisissä tapauksissa toisten puolesta! ♡

  Ihan mahtava juttu, että teidän hartain toive on kuultu ja se käy nyt toteen! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään se tosiaan odotutti, mutta nyt monen vuoden jälkeen onneksi toiveet kuultiin <3

   Poista
 53. Voi kuinka ihanaa Johanna! Paljon, paljon onnea koko teidän perheelle ja koko raskausajalle. Voi kuvitella teidän onnen määrän! <3

  VastaaPoista
 54. Voi että miten ihana uutinen, paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 55. Aivan ihana uutinen, paljon onnea koko perheelle! Täälläkin odotellaan ensimmäistä pienokaista maailmaan saapuvaksi helmikuussa, on se käsittämätöntä kuinka mielettömän upealta tuntuu odottaa omaa vauvaa <3
  -T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja oikein paljon onnea myös teille <3

   Poista
 56. Tiedän tunteen. Meillä ensimmäinen tuli helposti, niin alkoivat myös 2. 3. 4. Ja 5. raskaus, ainoastaan sillä erotuksella, että nuo seuraavat olen joutunut toteamaan kohtuun kuolleiksi ensimmäisen kolmanneksen aikana, heti kohta sydämen sykkeen näkemisen jälkeen. Kohta siis kaksi vuotta odoteltu sisarusta. Nyt kaiken tämän jälkeen löydetty kilpirauhasen vajaatoiminta, joka voi olla selitys kaikkeen. Tiedän siis todella, että lapset ovat ihmeitä. Ei meilläkään vielä usko lopu, vaikka aika on jättänyt arpia, joita ei unohda pitkään aikaan. Sydämellisesti onnittelut teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nää on niin ikäviä juttuja <3 ja toivon vaan kovasti että myös teille suotaisiin se onni, mikä me nyt koettiin <3 hienoa, että ette ole luopuneet vielä toivosta

   Poista
 57. Onnea paljona pienestä masuasukista! Laitoin juuri äsken kommenttia p-p bloggaajien tapaamisesta ystävällesi. Itse asun vähän etäämmällä teistä, mutta kiinnostaisi liittyä tähän teidän juttuun. Sinulla on kivoja sisustusideoita, joita olen kauan lueskellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Aikku :) laitatko liittymispyynnön koskien pop blogeja sähköpostiin popblogit@gmail.com
   Me ylläpidossa käymme kaikki hakemukset läpi ja teemme sen jälkeen päätökset porukkaan mukaan tulemisesta :) ehtona on että blogi on sisustuspainotteinen :)

   Poista
 58. Olen todella iloinen, että jaoit näin riemullisen uutisen kanssamme! Paljon onnea odotukseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jaettu ilo on kaksinkertainen ilo :)

   Poista
 59. Voi kuinka ihana uutinen, paljon onnea <3

  VastaaPoista
 60. Paljon Onnea koko Perheelle!!!

  VastaaPoista
 61. Onnea <3 mää jostain sun sivulauseesta arvasin. Ja todellakin lapset on lahjoja<3 Ihania sellaisia <3

  VastaaPoista
 62. Voihan ihanuus! Onnea oikein paljon! Ihanaa odotusta <3
  -päivi-

  VastaaPoista
 63. Voi Johanna, mikä ihana ja iloinen uutinen!! ♥️ Olen niin onnellinen puolestasi! Sylin täydeltä onnea ♥️

  VastaaPoista
 64. Onnea vielä tätäkin kautta <3 Oli pakko tulla kesken työpäivän katsomaan vauvamasua isolta ruudulta, kun eilen sen kännykästä näin :) Aivan mielettömän ihanaa!!! Hymyjä maanantaihin täältä Nokialta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa ♥ Tää raskausaika on kyllä ihanaa ja oon niiin niiiin iloinen ♥

   Poista
 65. oi paljon onnea! <3 täällä "kohtalotoveri" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mukava kuulla, että ruudun toisella puolen on henkilöitä jotka ymmärtää tasan tarkkaan mitä tällainen ajattelee :)

   Poista
 66. Oikein paljon onnea, aivan ihana uutinen :)
  Meillä kolme ensimmäistä on tehty, mutta neljännen kohdalla sen huomasi, ettei asiat aina menekkään niinkuin toivoi. Onneksi loppu hyvin, sekä teillä että meillä :) Olen tosi iloinen puolestanne ♥

  VastaaPoista
 67. Voi ihan hirmuisesti onnea koko perheelle!!!! Hali! <3

  VastaaPoista
 68. Paljon, plajon Onnea!! <3
  Itsellä ensi viikolla laskettuaika ja olo alka olemaan jo aika raskas, vaikka eihän tästä mahasta haluaisi luopua. Vaikka kyllä odotan jo kovasti pienokaisen näkemistä. Saa nähdä mitä isoveli sanoo kun vauva tulee kotiin!!
  Ihana odotusaikaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivotaan että pääsette pian halimaan pienoisen kanssa <3 tsemppiä loppumetreille <3

   Poista
 69. Siis miten ihanaa!!! Olen hurjan onnellinen teidän puolesta <3 Lapsen saaminen ei tosiaan ole aina helppoa! Ihanaa odotusaikaa Johanna, sinä suorastaan hehkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä toisinaan tosinaan tuntuu että näytänkö liikaa maailmalle olevani tällä hetkellä maailman onnellisin, mutta sitten ajattelen että eihän se keneltäkään ole pois :)

   Poista
 70. Sydänlämöiset onnittelut!<3 Ei voisi elämäntaparemontista parempaa palkintoa saada, kuin kauan odotettu vauvauutinen. Onnellista odotusaikaa Johanna!! Olet kaunis mamma!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta ja lämpöisestä kommentista, lämmitti mieltä ja sai hymyn huulille :)

   Poista

Kiitos kommentista.